תעתועי טבע

חן (*_*)

New member
ברשותכם מצטרפת עם בדיחה ../images/Emo6.gif

יפנית אחת התחתנה עם בחור ישראלי ועברה לגור אתו בארץ. העברית שלה לא היתה טובה כל כך אבל היא הצליחה איכשהו לתקשר עם בעלה. הבעיה היתה כשהיא היתה צריכה לערוך קניות. יום אחד הלכה לקצב ובקשה לקנות ירכי עוף אך לא ידעה איך להגדיר את בקשתה. היא הרימה את החצאית והראתה לו את הירכיים שלה. הקצב הבין ונתן לה את ירכי העוף. למחרת בקשה לקנות חזה עוף. שוב לא ידעה את להגדיר, פתחה את כפתורי חולצתה והראתה לקצב את החזה. היא קבלה את מבוקשה. ביום השלישי רצתה לקנות נקניקיות. היא הביאה את בעלה ו.... > > > > > > > > > (גלגלו את הדף למטה) > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > < > > > > > > > > > מה אתם חושבים????????? > > > > > > > > > > > > > > > > > > הלווווווו !!!! חברים!! בעלה מדבר עברית! > > > > > > > > > > > > > > > > > > עכשיו תחזרו לעבודה............................

Crossface

New member
חן, חן חן לך

שני גברים עומדים בתור, כשאחד מהם שם לב שלשניהם יש ´פנס´ בעין. "איזה דבר משונה", אומר הראשון, "לשנינו פנס בעין, איך חטפת את הפנס שלך?" "פליטת פה", עונה השני, "אמרתי למלצרית עם חזה שופע שתביא לי 2 ציצים במקום 2 מיצים!!!" כשהם מסיימים לצחוק, הוא שואל את הגבר השני, "ואיך אתה קיבלת את הפנס שלך?" "גם אצלי פליטת פה", מספר הראשון, "רציתי להגיד לאשתי שתביא לי את התיק כדי ללכת לעבודה - ויצא לי: ´נבלה, את הורסת לי את החיים´..."

חן (*_*)

New member
אולי זו בדיחה עם זקן, אבל-

פולניה ובעלה בסכסוכים ומריבות החליטו להיות ברוגז. כעבור יומיים של חוסר תקשורת קבל הבעל צו מילואים והתגייס, כשיצא מן הבית אפילו לא נפרד מאשתו. עברו 15 ימי מילואים ובשעה 1.00 בלילה שב הבעל לביתו עדיין עם מועקה על שיצא מבלי להיפרד מאשתו והחליט להפתיע אותה, התפשט ומבלי להדליק את האור נכנס למיטה והחליט שהלילה הוא מזיין את אשתו כפיצוי להתנהגותו והנה הוא מגשש באפילה, בחשכה מרים לה את הכותונת והיא לא מתנגדת, מלטף לה את השדיים, והיא לא מתנגדת, עושה איתה סקס, גומר ונכנס להתקלח. לפני שהוא חוזר למיטה מחליט הבעל לשתות כוס קפה והנה אשתו במטבח "היי, מה את עושה פה?" הוא אומר והיא עונה: "יא חרה, אתה לא יודע שכשאתה במילואים אני מביאה את אימא שלי?" הבין הבעל כי תקע את חמותו הפולנייה, רץ לחדר השינה, מדליק את האור ואומר "יא בהמה, את לא מתביישת? אני מזיין אותך במחשבה שאת אשתי ואת לא אומרת מילה?" עונה לו חמתו: " 20 שנה אנחנו לא מדברים אז עכשיו אני אדבר אתך?"

Crossface

New member
חמוד ../images/Emo6.gif

אני דווקא לא מכיר אולי אם את אומרת שזו בדיחה עם זקן....אולי....זה מעיד על גילך אותו את חוששת לגלות....

Crossface

New member
עוד ../images/Emo6.gif

אמריקאי, איטלקי וגרוזיני עבדו 20 שנה בבניין, כרגיל בארוחת צהריים ישבו לאכול ביחד על הפיגומים הגבוהים. יום אחד בזמן שהם יושבים ופותחים את הארוחות שלהם מסנן האמריקאי: "אם אני פותח ויש כאן המבורגר........אני קופץ" האיטלקי אומר: "אתה יודע מה, אם אני פותח ויש כאן קלצונה.....אני קופץ" הגרוזיני שומע את שניהם ואומר:" אם אני פותח ויש כאן סנדביץ´ עם מרגרינה וגבינה צהובה, אני קופץ." האמרקאי פותח, המבורגר, קופץ האיטלקי פותח קלצונה, קופץ הגרוזיני פותח סנדביץ´ עם מרגרינה וגבינה צהובה, קופץ הנשים נפגשות בהלוויות האמריקית אומרת בבכי: "אם הייתי יודעת שהוא לא אוהב המבורגר, לא הייתי מכינה לו" האיטלקית אומרת בבכי: "אם הייתי יודעת שהוא לא אוהב קלצונה, לא הייתי מכינה לו" הגרוזינית אומרת: " אני לא יודעת למה הוא קפץ........... הוא מכין את האוכל שלו לבד...."

חן (*_*)

New member
חחח... מתאבד בהתנדבות? עוד-

איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה , שטופת השמש . אשתו שהייתה בנסיעת עסקים תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי , ביום למחרת . האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף , תחת עצי הקוקוס ושתיית קוקטיילים טרופיים . הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום .הוא לא מצא את כתובת ה-E-MAIL שרשם בפתק לכן סמך על זיכרונו ורשם את מה שהייה זכור לו : > בתקווה שזה הייה נכון , מקסימום זה לא הייה כל כך חשוב . אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה , הוא טעה באות אחת וההודעה הגיע ל-E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם . בלילה אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה . כאשר ראתה את ההודעה , נתנה צעקה...ניסתה לקום אבל התמוטטה מתה מהתקף לב . קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר ולאחר שראו אותה מתה קראו את ההודעה : "אשתי היקרה , הרגע הגעתי . הנסיעה הייתה ארוכה אבל הייה שווה . הכל מאוד יפה פה !! העצים , הגנים , המסיבות . למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות אני מרגיש כבר כמו בבית . עכשיו אני הולך לנוח קצת , רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר . אני בטוח שהמקום יימצא חן בעינייך . בעלך האוהב אותך לנצח " נ/ב : תכיני את עצמך , חם פה גיהינום !!!!

Crossface

New member
את זה אני מכיר

ואני חושב שגם פירסמתי את זה פה ובעוד כמה פורומים לא מזמן (חודש חודשיים)

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחח שיו מה זה´זה

בזמן הבדיחות האלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לה לה לה אוף הייתי חייבת קצת צחוקים שניכם גדולים מואההההההההההההההההה מוניק

חן (*_*)

New member
חחחח.... לי דווקא ממש אין זקן,

ואני לא בדיוק זקנה
אבל תראה לי אישה שחושפת את גילה? ( הבדיחה מסתובבת ברשת בערך שנה )

Crossface

New member
קודם כל

טוב מאוד שאין לך זקן, אני לא כל כך אוהב את זה אצל נשים (את הזקן שלי אני כן אוהב) דבר שני, על פי סקר, יש גיל מסויים שבו נשים מפסיקות לחסוף את גילן, ואני לא אמשיך (רק שלא תרצחי אותי בשנתי או משהו)

Mוניk

New member
קרוסי בו כפרעעעעעעעע אני אלחש לך

את גילי וכל מש´´´´ רצית ולא העזת לשאול מוניק

Crossface

New member
הנה

תלחשי
(עם הרבה דמיון, אפשר לראות שזה בעצם אוזניים...)

Mוניk

New member
קרוסי "ילד" אתה גדול

יו נואו רק אוזן לאוזן בלי עעמה בלי כיפות אדומות טוב כפרעעעעעעעעע מוניק

Mוניk

New member
יא נוכלתתתתתתתתתתתתתתתת

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Mוניk

New member
חחחחחחחחחחחחחח מכירה מאמי{}

אז קבל עוד אחת זוג יוצא לפגישה ובמהלכה מגיעים לפארק, מתיישבים ומשוחחים. עוברת שעה, עוברות שעתיים והגבר אפילו לא מתקרב לאשה. לבסוף אומרת האשה" "אתה יודי, אתה מזכיר לי קזנובה." "תודה על המחמאה" עונה הגבר. "אגב את יודעת שהוא מת מזמן?" "כן", משיבה האשה, "בזה בדיוק אתה מזכיר לי אותו".... צ´או מוניק

חן (*_*)

New member
עוד בדיחה?

בדיחה- 1000$ זוג במקלחת כשברקע נשמע צלצול הפעמון בדלת הבית וויכוח בין בני הזוג האישה מתעטפת במגבת וניגשת לראות מי בדלת. פותחת האישה את הדלת ורואה את השכן.....עוד לפני שהאישה מספיקה להגיד, השכן מציע לה " אם אתן לך $1000 תורידי את המגבת ?!" האישה חושבת מעט, איפה תרווח $1000 בשנייה...ומסירה את המגבת !!! השכן מגיש $1000 ועוזב. האישה מבולבלת ונרגשת מהצלחתה, מתעטפת במגבת ונכנסת למקלחת. שואל בעלה: "מי זה היה?" "השכן מהדירה ממול" משיבה. "נו, האם הוא אמר לך משהו לגבי $1000 שהוא חייב לי?.." מוסר השכל: אם ברשותך מידע חשוב, שתף את שותפיך.. בכך תמנע "חשיפה" מיותרת!! ----------------------------------------------------------------------------

למעלה