מאמר בנושא הצריבה. השאלה אם בכל זאת להעביר את החוברת "שלנו" לJOLE להכנת מאמר מקיף. היות ואין לה מדפסת אני לא יכולה לסרוק לה את החומר, אלא ללכת לצלם. לכן, נראה לי שזה יתעכב עד לאחר סוכות. מה דעתך? האם המאמר שכתבת יכול לספק ולתת הסבר שכולם יבינו? האם כדאי רק לצרף לו תמונות שיסבירו את העניין? דליה
יפה מאוד צריבה על עץ צריך לראות במקור, כי התמונה לא מעבירה את היחודיות. והערה בכל זאת. שאת מצלמת ,לא צריך לראות את כל מה שיש לך בבית.(למרות שהיה פעם שירשור ,וכמה העירו שזה מעניין אותם יותר מה יש בבית שמסביב לעבודה......) ממליץ לפרוס בד בצבע מנוגד לעבודה. ויש גם מאמר בנושא איך מצלמים.
זה עקב אכילס שלי... הצילומים והרקע הנאות... לו ידעתי לפחות כיצד לגזור את התמונות לאחר הפיתוח ולשלוח את העיקר ולא התפל... אבל באיזה מקום אני מתפללת שהיצירה תגנוב את העין ולא הרקע... כנראה לא הצלחתי...
אני גרה בבית בן 70 מטר מרובע... מזל שהאריחים על הריצפה נועדו להליכה... אני עדיין מחפשת יריד ראוי למכירה, אבל אנשים מרגישים כלפי אבזור הבית בצריבות זרות ענקית... זה לא משהוא שמיש ונגיש כמו תכשיט את ריהוט... בעיניהם זה יושב על הקיר SO WHAT ? קשה להכנס לראש הישראלי... הייתי באילת עם העבודות הללו והן בהחלט קישטו כמה קירות ושם - הרעיון פשוט נשאב!!! אילת אילת - למה את כל כך רחוקה במשך היום? בעקרון - לשאלתך יש לי כ- 180 צריבות. רובן על הקיר, ורובן מסודרות כמו ספרים טובים... שרית.