תפוז| פרישת מנהלת הפורום

תפוז| פרישת מנהלת הפורום ../images/Emo43.gif

אנו מודים לאמא של ילדה קוראת על ניהולה המוצלח והמסור, ומאחלים לה בהצלחה והמשך גלישה נעימה ב
אנשים מי מכם שמעוניין לנהל את הפורום, מוזמן לשלוח אלינו טופס בקשה לניהול הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp פניותכם יענו תוך 10 ימי עבודה
בהצלחה לכל הפונים! צוות הנהלת הפורומים

יונה1

New member
עם כל הכבוד- זה ממש לא עניין של "מי שמעוניין"

בפורום כזה, השאלה היחידה היא מי מתאים הרי מי שמתאים חייב להיות בקיא מאד בנושא שבויים ונעדרים באופן כללי, ובעיקר בשביו של גלעד שליט. עליו להכיר את כל הגורמים האזרחיים שפעלו בעבר ושפועלים היום בארץ למען המטרה (וכמובן שהבנה אלמנטרית במחאה תוסיף גם כן). היחיד שעונה על הדרישה (וגם פעיל אקטיבית בנושא) הוא קמניצד. אני יודעת שהוא לא מעוניין, אבל מצאתי לנכון לנסות לשכנע אותו באופן פומבי ומקווה מאד שמי שמכיר אותו יצטרף להמלצתי.

בני1234

New member
נראה לי שקמניצד מתאים

אני מקוה שיסכים לנהל את הפורום בהצלחה

שמעת פעם על מנהל פורום

שהאני מאמין שלו הוא שצריך לצמצם ככל הניתן את הדיבורים אצלו בפורום, עד לסגירתו?

תוך 10 ימי עבודה???

אף אחד לא מצליח לכהן כאן 10 ימי עבודה (אם כי יש להודות שלנוכחות שלי פה יש חלק בכך).

מלי, בכינוי נגיעוT ניהלה את הפורום כ-3 שנים !

היא קרובת-משפחה של אלדד רגב, ועשתה את מלאכת ניהול הפורום הזה בשקדנות ובהתמדה עד לאחרונה, גם לאחר יולי 2008, המועד שבו אלדד ז"ל ביחד עם אודי גולדווסר ז"ל הוחזרו לישראל בארונות-מתים. אינני יודע מה גרם למנהלת-הפורום הפורשת לפרוש אחרי תקופת-זמן כל כך קצרה. אולי כדאי שתסביר בפומבי, כדי שמועמדים אחרים ידעו לתוך מה הם נכנסים. בכל אופן - תודה לה ! לגבי מועמדותו של קמנצינד, או של כל אחד ואחת אחרים: אסור שדעותיו האישיות של מנהל-הפורום ישפיעו על עצם ניהולו. קמנצינד הצהיר הרבה מאד פעמים מה דעתו על היעילות ומידת-ההשפעה או בזבוז המשאבים בפעילות זאת או אחרת. האם, במידה שינהל את ה'פורום', ידע להתעלות מעל דעותיו, ולהצטמצם בחסימת ניבולי-פה, השתלחויות אישיות, וכתיבה שלא לעניינו של ה'פורום': כל מה שקשור לשבי של חייל ישראלי חטוף ושבוי בכלל, ושל גלעד שליט בפרט ?! תום.

קמנצינד

New member
אני מאמין שאוכל להתעלות

אך לא אציע את עצמי, וסיבותי עימי. מה איתך, תום, או דן בן תרצה ?

המתוק26

New member
אני תומך במעסה11 כול הכבוד לו על השנינות

האסרטיביות,הפיקחות, ההמקוריות,ההברקה

ואל תשכח את פיצול האישיות שלך!!!

כמו שהוכחת בדיון שמתחיל בהודעה של סביבה1 מה- 3/11, כששכחת להחליף את הכינוי שלך, שמעסה11 הוא מתוק26!!! ומי יודע בעוד איזה כינויים אתה נכנס לפה כדי להביע את דעתך, לשבח את עצמך, וליצור רושם כאילו אתם הרבה!!! ובכמה שמות חתמת עבור "צבא המחבלים של חאלד"... פתאט!!!!

המתוק26

New member
הגבתי חצי בשמו חצי בשמי כחבר קרוב ,הסקת

מסקנה פזיזה כרגיל,כמו כול המסקנות שלך,בעינין עיסקת שליט, לא כולם עושים את התרגילים המסריחים,שעוברים לך בראש,ושאול אתה עושה, ונזהר מאד לא להחשף

יונה1

New member
תום

נתחיל בזה שקמנצינד מכנה את גלעד "שבוי" ולא חטוף, וכבר ביתרון הזה הוא ראוי יותר מאחרים. אני לא יודעת מה גרם לפורשת לפרוש, אבל אני כן יודעת שהיא נכנסה לנושא שבו היא הבינה כמו שאני מבינה בפיסיקה גרעינית. הנסיון לנהל פורום בלי להבין בו מאומה, מבזה את "המנהל" ובעיקר את קוראיו. דבר נוסף.... כל מי שכותב בפורום הזה מתחילתו וגם היה שותף לפעילויות השונות, מטבע הדברים שגם יחזיק בדעות מוצקות. הרי איש לא סילק את מלי, למרות שהיא דגלה בפעילות דרך אומנות. יחד עם זה, היא לא הכתיבה לנו לפעול כמוה. ובדומה לה - לא ראיתי שקמנצינד כופה את דעותיו עליך. לי דווקא מפריעים פה הטרולים ונציגי "אלמגור" שהשתלטו על הפורום. הפורום הזה הוקם למען תומכי שחרורו של גלעד ולא כבמה פוליטית למתנגדיו. יש אלפי פורומים פוליטים שבהם ניתן להביע דעות נגד עיסקאות כאלה ואחרות ולדעתי אין לכתוב כאן את הדעות האלה. לא שזה מפריע לי אישית, כי אני ממילא לא קוראת את מה שהם כותבים, אבל מן הסתם את הפורום הזה קוראים גם שניים שלושה אנשים שלא כותבים בו. דרך אגב.... תמיד ניתן להמליץ על יואל מרשק במקום על קמנצינד

"לדעתי אין לכתוב כאן את הדעות האלה"...

"לי דווקא מפריעים פה הטרולים"... "הפורום הזה הוקם למען תומכי שחרורו של גלעד"... ושוב אנחנו זוכים להגיגי נאורות של תומכי העיסקה בכל מחיר. שוב הם רואים מול עיניהם העצומות רק את גלעד שליט, וכל מי שמעז לחשוב גם על חייהם של אנשים אחרים הוא "טרול" ו"נציג אלמגור", שאסור לו לכתוב את הדעות שלו. אף אחד לא מונע ממך להקים פורום בשם "בעד שחרור שליט בכל מחיר", אבל כל עוד לפורום הזה קוראים "גלעד שליט" יש זכות לכל אחד להביע את דעתו בנושא זה. את הדעות האנטי-דמוקרטיות שלך את מוזמנת לקחת לאיראן או לאפגניסטן, שם יש הרבה אנשים כמוך שתומכים בסתימת פיות של המתנגדים שלהם!

קמנצינד

New member
ומה דעתך יונה ?

אולי תום בן חיים או דן בן תרצה יתאימו לנהל את הפורום ?

יונה1

New member
אתה באמת רוצה לשמוע את דעתי האמיתית ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כבר מראשיתו, חשבתי שהפורום הזה מבזה את מי שקיים (ולפעמים עדיין מקיים) דיונים של ממש ב"פורום המסויים", המוכר והאהוב עלינו. כך שבתאכלס... לאותם שניים שלושה האנשים עליהם אני מדברת, ממילא אין יותר מה להוסיף ומה לחדש. הרי ברור לנו שבסופו של דבר, ממשלת ישראל תחזיר את גלעד למרות כל השטויות שנכתבות ונעשות למרות כל הבלונים, השירים, הריקודים ושאר הירקות. לדעתי ממשלת ישראל תחזיר את גלעד, כי בראשה עומדים היום שני אנשים ששרתו בסיירת מטכ"ל ויודעים (לפחות בתאוריה) מה הוא שבי, יותר מהפקיד-הג'ובניק הצבאי אולמרט. את שאריות (אולי) התמימות הזו שלי, אני עדיין מעדיפה לשמר.

גם בוגי יעלון בא מס. מטכ"ל,אבל מתנגד ל'עיסקה'

מנית, יונה, את ברק ונתניהו כיוצאי-סיירת מטכ"ל, שמטבע נסיונם הצבאי אמורים לדעת לפחות בתיאוריה מה הוא שבי יותר מאולמרט למשל, ולכן בסופו של דבר יביאו לאישור ממשלת-ישראל את ההחלטה שתאפשר חזרת גלעד שליט הביתה. לדעתי (המבוססת גם על שביבי-מידע) ההחלטה היחידה שתאפשר את שחרורו של גלעד, קשורה ב'עיסקה' כזאת או אחרת, מן הסתם ב"מחיר" גבוה מבחינת מספר הפלשתינים שישוחררו במקביל לגלעד ומבחינת זהותם. והנה, בוגי יעלון, גם הוא בעברו איש סיירת מטכ"ל ומפקד שלה, גורס אחרת. להזכיר את מה שאמר: "עם כל הצער על אובדנו של חייל, ישנם דברים שלמדינת-ישראל אסור להסכים להם, וישנם "מחירים" שאסור לנו לשלם". וגם ראש-השב"כ, דיסקין, גם הוא יוצא סיירת מטכ"ל, חושב כך (אם כי למיטב הבנתי, יותר מסיבות 'טקטיות' הקשורות לסכנה של תגבור החמאס ביהודה ושומרון, ופחות מסיבות 'אסטרטגיות' ו'לאומיות'-עקרוניות כמו יעלון).

קמנצינד

New member
עמי איילון דווקא בעד העסקה

גם הוא ראש שב"כ לשעבר, לוחם ומפקד הקומנדו הימי, ומפקד חיל הים.

נכון ! וישנם עוד יוצאי יחידות מובחרות שהם בעד

בפורום השביעייה', שהוא ה'מיני-קבינט' שנתניהו נעזר בו בהחלטותיו החשובות משתתפים גם כאלה המתנגדים לאישור שחרורם של פלשתינים כדי לאפשר את חזרת גלעד שליט הביתה (יעלון, בני בגין, ליברמן, ואולי גם שטייניץ.) וגם כאלה שהם בעד (מרידור, ברק, ישי. כך גם ישראל חסון, לשעבר סגן ראש השב"כ, שאיננו שר אבל צורף לפורום ההוא לדיונים על גלעד שליט). עמי איילון, ראש השב"כ ושר לשעבר אמנם הביע את דעתו בעד, אבל הוא כבר בחזקת 'לשעבר' שדעותיו כנראה כבר לא נשמעות. כמוהו גם יעקב פרי, ראש-שב"כ אחר, שגם הוא כבר פרסם את דעתו בעד. מי שכיום מחזיק ב'מפתחות' לפתיחת כלאו של גלעד שליט מצד אחד וכלאם של האסירים הפלשתינים מהצד השני, זה בנימין נתניהו, המהסס, ומהסס, ומהסס, מפחדו מפני דעת-הקהל של 'מצביעי הימין'. לכן דווקא התבטאויות שלהם (ח"כ דני דנון כדוגמה, או ח"כ מירי רגב, ואחרים) חשובים להפגת פחדו של נתניהו מפני ההחלטה שאיננה חסרת-סיכונים, אבל רק היא תאפשר את חזרת גלעד שליט הביתה. אלא אם הוחלט ש"עם כל הצער על אובדנו של חייל..." וגו'. אבל אז, שנתניהו היא אמיץ ויגיד את זה לבני-משפחת שליט כאשר הוא 'מסתכל להם בלבן בעיניים', ולא ימשוך זמן מרוב פחד מההחלטה הדרושה לשחרור גלעד מצד אחד, ומפני ההחלטה לוותר עליו, מהצד ה שני, בבחינת "אוי לי מיצרי ואוי לי מיוצרי"ץ

למעלה