תפוז Live

תפוז Live ../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif ../images/Emo98.gif

המועצה הלאומית לשלום הילד, אשר נוסדה בשנת 1980, היא הגוף הותיק והגדול מסוגו בישראל, העוסק במכלול הנושאים של זכויות הילד. ייחודה בפעילות כוללנית ומקיפה למענם של כל הילדים בישראל - בלי הבדל דת, גזע ומין. המועצה עוסקת בל תחום אפשרי כולל: חינוך, בריאות, מצוקה, התעללות, משטרה ועבריינות, חקיקה ומשפט, תקשורת וצרכנות ותחומים רבים נוספים. המועצה פועלת כשדולה וכארגון סינגור, אך במקביל מקיימת גם מרכז משפטי, מרכז מחקר, מרכז חינוך והדרכה ומערכת של פרוייקטים חדשניים. ד"ר יצחק קדמן מהמועצה הלאומית לשלום הילד יתארח היום ב-15:00 בפורום אלימות. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולהשאיר את שאלותיכם...
אל תשכחו לדרג את המצעד הרשמי של ישראל באינטרנט- "הקופסה".

ניצוש"י../images/Emo99.gif

איזה קטעים היו לי היום בשיעור אנגלית
חבל לכם על הזמן... המורה מדברת ואז מישהו נכנס לכיתה... והוא נראה טוב
והוא התחיל לדבר עם המורה. אני ועוד שלוש חברות שלי התחלנו להתלהב (אחרי הכל- לא קורה הרבה שיש מישהו חתיך בבית ספר שלנו). פתאום הפלאפון של המורה צלצל והיא ענתה אז הוא אמר לנו: מה ככה אתם מוותרים לה
ואנחנו כזה אומרים לו: מה פתאום
עוגה עוגה עוגה
ואז הוא אומר לה- ועוגה שאת מכינה
אל תקני
חמודדדדדדדדדדדד
בסוף הוא יצא וארבעתינו (אני ושלושת החברות שלי) מתחילות לתחקר את המורה שלנו: איך קוראים לו
שגיא בן כמה הוא
23 היה תלמיד במחזור הראשון של הבית ספר... (הבית ספר שלי קיים רק 9 שנים...) אז בהפסקה אנחנו הולכות לקיר שעליו תלויות כל תמונות המחזור, הולכות לתמונת מחזור של מחזור א' ומחפשות שגיא.... איככככככככככככככככככככככככסה
הוא היה כזה מכועעעעעעעעער לפני 5 שנים
פשוט התעוורנו
פחחחחחחחחחחחחחחחח ואז הלכנו לעמוד לידו (לשטוף את העיניים מהזוועה שראינו קודם) ואחת החברות שלי באה (אחרי שהיא הלכה לראות את התמונת מחזור שלו) ומתחילה לצעוק (לידו
) איזה מכוער
*טאקט* את רואה קארין
לא רק מירית חסרת טאקט אצלי... תגידו, ראיתם את הפרסומת החדשה לזיתים עם החורים
עם הילד הזה
אינ כל כך מתה על הפרסומת הזו
קורעת......... "ובתפקיד הנקניק- אח שלי, עומר" "אמא, הוא אכל לי את המצלמה
" מתה עליה
יש לי עוד עוף אחד... כבר משרשרת אותו (סליחה על ההתלהבות *השעה*)

עוד עוף בגריל...

הייתי קודם בישיבה של הצוות שלי בצופים (היינו --צריכות-- להכין פעולה) והיינו מזה מסטולות (מה חדש
)... פעולת אחריות חברתית. אז החלטנו שנעשה להם (לחניכים) שאלון כזה בסגנון של הבחני פתע האלה בראש 1... אז חשבנו על שאלות: אתה רואה ילדים מתעללים בחתול ברחוב מה תעשה
ואז חשבנו על עוד שאלות... ואחת מהצוות שלי חשה שהיא עושה תסריט לסרט אז התחילה לפרט את המצב: אתה קונה לך קוראסון בקיוסק השכונתי. אתה הולך ברחוב ולפתע רואה ילד אביון (
"אביון בעבור נעליים"
) שיש לידו על הרצפה סוכרייה על מקל מלאה בנמלים.... אני שומעת נמלים ופתאום מתחילה לשיר: "מתוקיז... מתוקיז..."
וכולנו נשפחות על הרצפה
ואז התחלנו לרדת עליה שהיא מפרטת את השאלה "קצת" יותר מידי אז עשינו גם משהו כזה: אתה קונה לך קוראסון אצל איציק (הקיוסק של הבי"ס שלנו) ויושב לאכול אותו. לידך יש תלמיד שישן, תמר (המנהלת) באה אליו ואומרת לו:"WAKE UP MAN!!!" (הפרסומת של הקפה) ואז אתה ממשיך ללכת ורואה ילד עני יושב על הרצפה. אתה בא אליו ואומר לו: "אמממ יאאאאאאמי איזה טעים"... "קח ביס מהקוראסון... טעים
" ואז רואה על הרצפה סוכריה על מקל מלאה בנמלים... "מתוקיז... מתוקיז".... כמובן שלא סיימנו לבנות את הפעולה...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif

*רוצה להתפקע מצחוק אבל אין כוח כי רק קמתי לפני כמה דקות ואני עדיין בתחושת מיטה
* אבל בכל מקרה- התפוצצתי מצחוק (מבפנים כמובן
) משני הסיפורים טחחחחחח.....

ניסיון|משפך| מה קרה למשפכי שלי ../images/Emo35.gif

טוף , אני צריכה לאמץ חדשים .... הפטריה והשמש לא הולך ביחד ...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

הלוויה ל|משפך| היקר שלנו שכבר לא איתנו
אנא, הדליקו נר
לזכרו

2 הודעות :

1) החלטה - אימוץ 3 אייקונים חדשים :
( מקווה שזה יהיה חמוד ביחד ... וה
לא חדש
) 2) חחחחח .... השתיל והמשפך היו לי בחתימה והם לא נעלמו משמה
יששששששששששששששששששששששששששש

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifכנסווווווו!!!

הכנתי טפטים (מגעיליייים
) של התאומות. זה הראשון
(יש גם באיכות יותר טובה אבל זה שוקל המוווווון)

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif ממש מגעילים ../images/Emo5.gif

אז זהו ש ... לא
חמודים מאד

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifקארין ועומר....

קארין
- הטפטים ממש חמודים.... והם ממש לא מכועים
עומר
- מה עם הפטריה
אני לא מאמינה עליך
אז אם את הפזקת לעמצץ אותה אני מאמצת אותה
אם לא איכפת לך

../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifאוי ואבוי כמה טעויות-תיק

נים: מכועים = מכוערים הפזקת = הפזקת לעמצץ = לאמץ איזה מפגרת אני

למעלה