ושלי
Q Queen Balat New member 12/2/03 #43 כאילו ../images/Emo15.gif אתמול בטיול(תקראי בפורום בנוט ), אז לפני שנכנסנו, אז לואיסה הסבירה קצת על המוזיאון, ודור לא הפסיק להסתובב, אז היא צרחה עליו, באמצע משפט...
כאילו ../images/Emo15.gif אתמול בטיול(תקראי בפורום בנוט ), אז לפני שנכנסנו, אז לואיסה הסבירה קצת על המוזיאון, ודור לא הפסיק להסתובב, אז היא צרחה עליו, באמצע משפט...
Q Queen Balat New member 12/2/03 #45 חחחחחחחח ../images/Emo15.gif רוצה שכולנו נעשה... מוווווווטי (זוהי דוגמא בלבד. נא לא לקחת ל . יש אפשרות לקחת לריאות) יש לי כבר רעיון לחתימה הבאה
חחחחחחחח ../images/Emo15.gif רוצה שכולנו נעשה... מוווווווטי (זוהי דוגמא בלבד. נא לא לקחת ל . יש אפשרות לקחת לריאות) יש לי כבר רעיון לחתימה הבאה
א אני רואה כפול New member 12/2/03 #46 מצחיק אלונע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif וזהו שגם לי יש כבר כמה דברים חדשים לחתימה אבל רק אתמול החלפתי לחתימה החדשה. קארין מחליטה- להחליף או לא
מצחיק אלונע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif וזהו שגם לי יש כבר כמה דברים חדשים לחתימה אבל רק אתמול החלפתי לחתימה החדשה. קארין מחליטה- להחליף או לא
Q Queen Balat New member 12/2/03 #47 עוד משהו ../images/Emo15.gif יש אצלי בכיתה ילדה אחת, מכורה לשוגי go. היא מתחילה לרדת עלי, אז היא אומרת, אל תקחי ללב, תקחי ~אלונה מוציאה את השוגי~ לפה
עוד משהו ../images/Emo15.gif יש אצלי בכיתה ילדה אחת, מכורה לשוגי go. היא מתחילה לרדת עלי, אז היא אומרת, אל תקחי ללב, תקחי ~אלונה מוציאה את השוגי~ לפה
Q Queen Balat New member 13/2/03 #49 יש גם בנחה בארגנטינה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif כאילו דהההההההה