תפילה/מאגיה/אלוהים.... רון ארד

ש ו נ י

New member
הרסת לעצמי בעצמך באומרך דבר פשוט

על הספר הזה תגובה בגוף הודעתך! "תורת האיזון" (יש ספר תורת הסדר? כמה רעש ובלגן יו. שמונים שנה עדיין רעש ובלגן) תוכן: ספרם של רן ונירה אשל... קראת? (לא) יש שם שאלון שאת אמורה לענות עליו ובאמצעותו לאתר את נקודות החולשה שלך והמלצות לתרגילי מחשבה שמסייעים ל"רפא" את נקודות החולשה האלה. (לדעתי, פרט לשאלון - חלקים נרחבים בספר די משעממים ולא רלוונטיים, אבל השאלון ותרגילי התת-מודע טובים ויעילים, מנסיון!) הרגע אמרת לי שאין כלום כמעט בעצם בספר הזה. בא לך לסרוק לי? כי אני ממש לא הולכת לקנות ספר סתם בשיל כמה עמודים מועילים. ועד שאת קופצת לחנות הספרים (אני לאאאאאאאאאאאאאא) ובודקת אם הספר אכן מדבר אליך - תתחילי בלהגיד לעצמך: "מגיע לי!" (צ'מעי - אחרי 100 שנים של קריאת ספרי ניו-אייג' למיניהום את לא חושבת שאני יודעת על העקרון הזה? אמרתי מגיע מגיע מגיע, עדיין מרגישה שלא מגיע), ואת יכולה להוסיף מה שבא לך, למשל: לעבור ליד חלון ראווה של חנות תכשיטים, להתלהב מהתכשיט הכי יקר שם ולהודיע לעצמך שמגיע לך תכשיט כזה... לראות איזה BMW או יגואר - ולהגיד: מגיע לי אוטו כזה.... וכן הלאה... כמה יותר "מגיע לי" כאלה ביממה - ככה יותר טוב! ועוד משהו - הלילה בעלותך על משכבך, לפני את נרדמת - לדבר עם (מי שאת נוהגת לדבר בשקט בשקט... אצלי זה מלאך שומר - את תחליטי מי זה אצלך (שמעון בן ירוחם. זה הקדוש ברוך הוא בכבודו ובעצמו אצלי, עם כל כובד משקלו הקדוש
או שהוא לא כזה כבד כמו שאנחנו לוקחים אותו?...)- לבקש עזרה, רמז בחלום... לשאול מה השיעור שלך בקטע הזה... להניח דף ועט ליד המיטה ולהסתער עליהם ברגע שמתעוררת עם חלום. עשיתי את זה, לא אהבתי את התשובות שקיבלתי בכללללללללל אז שווה לעשות את זה שוב? מה, אפשר לערער על התשובות? חחחחחחחח ו... אחרי 20 "מגיע לי" במהלך יום אחד X שבוע תוכלי למצוא לך פינה ל- ואם תתפסי אותי ביום טוב, אולי אבוא לשם עם |חבילת טישיו| אגב, שו אסמה -זה ג'יין רוברטס ? או סאנאיה רומן? לא. נזכרתי. לואיז היי ועוד משפט אחד: אני לא יודעת אם צרת רבים עבורך היא חצי נחמה? או נחמת טיפשים? - אבל תקיעות - זה כולנו - לכן אנחנו כאן. מי שלא תקוע יושב מימינו של אליהו הנביא... כבר מזמן! באמת מה שלומו אגב? מאז פסח לא ראינו אותו במחוזותינו
איך שאני מכירה אותו הוא מסתובב איפשהו לא רחוק
תודה על התגוביות

למעלה