תפילין

YONNY1981

New member
לא רע בכלל

דווקא לפי דעתי התוכן טוב, ברור שאפשר לא להסכים איתו אבל הוא משקף דעה מסוימת של הרבה אינדוידואלים בארץ בצורה די מעניינת, עשה לי חשק להתחיל להתווכח איתו שזה טוב! :) בקשר לאיורים הם נחמדים אבל לא יותר מזה, החיפוש אחרי סגנון הוא באמת דבר הכרחי אבל נראה לי שתשיג יותר אם תנסה ממש ל"קשקש" בעצמך ולא להידבק באילוסטרציות שדווקא לדעתי מרחיקות אותך מסגנון אישי.

emalka

New member
אחלה

אני לא תומך ברעיון אבל היי זה דמוקרטיה ,לדעתי דיי תפסת את הרעיון בקומיקס קצר ולעניין , לא היה כאן מקום לפתח דמיות או כל דבר אחר אלה להביע עמדה (לפחות לדעתי ) ואם כל כך הרבה טרחו להגיב זה אומר שאתה עושה משהו טוב (גם שוב אם אני לא מסכים עם המסר) סגנון משלך ותמשיך לפתח אותו

comicsgirl

New member
בוקס לפרצוף!../images/Emo67.gif

אבל בצורה טובה :) בהתחלה, כשקראתי את הקומיקס, באמת התחשק לי לתת לאלכס איזו הרצאה יפה כזו עלינו, הדתיים, אבל אחרי שקראתי את התגובות של גורמה ושל יוני, החלטתי לחייך
ולחזור לסדר היום, כי אין מה לעשות, יש אנשים אתאיסטים (ולא רק) בארץ שלא מכבדים את הדעה שלי (וכשאני אומרת שלי אני מתכוונת לדתיים כולם) בדיוק כמו שאני לא מכבדת את דעתם. אז מה? זה אומר שאני צריכה לפצוח בהרצאות חריפות ולפתוח במלחמת עולם? לא. אלכס, תום, אתם עושים אחלה עבודה ואני רק מקווה שאתם מודעים לעובדה שיש גם צד שני לסיפור... תותי.

לכבד דיעה

לא צריך לכבד דיעה של אנשים אחרים- צריך לכבד את ה-זכות- שלהם להיות בעלי דיעה שונה. זו דעתי בכל אופן.

ailag

New member
בקשר ל"עלינו הדתיים"

אני מעדיפה לסווג דתיים וחילוניים לתתי קבוצות (עד כדי שההבדלים כבר לא יהיו משמעותיים
).. את לא מהסוג שישב כל היום ויטיף לדת במקום לעשות משהו, לא? יש גם דתיות שעושים שירות לאומי ..

YONNY1981

New member
../images/Emo3.gifאני מעדיף לא לסווג אנשים

עדיף להסתכל עליהם כאינדוידואלים

ailag

New member
לא דיברתי על סיווג אנשים

אלא קבוצות. בתור קבוצה ולא אוסף אנשים.

YONNY1981

New member
אני יודע.

פשוט אם כבר תתי קבוצות אז למה לא עד הסוף. :) (אגב את לא צריכה להסביר, הבנתי את הכוונה שלך והיא לגיטימית לגמרי, אני פשוט לא אוהב קבוצות :))

למעלה