תפירת צוואר הרחם

טוש10

New member
תודה לכולן על ההרגעה זה עוזר

שאלה נוספת האם נהוג אחרי התפירה להיות בשמירה מלאה בבית?

לאו דווקא

תלוי במצב של כל אחת. מיד אחרי הניתוח יש לנח יומיים שלושה (לרוב) ואז, אם המצב טוב, התפר דווקא מאפשר לחזור לפעילות, לפחות חלקית.

סאלי33

New member
תודה על כל התשובות

העניינים יותר ברורים עכשיו אז אני לפחות אשתדל להירגע...

שומי2

New member
עברתי גם לידה מוקדמת של

תאומים בשבוע 24, לאחר כשנה וחצי ילדתי בן בשבוע 39+6 היו לי צירים מוקדמים בהיריון של התאומים שגרמו לפתיחה וללידה, בהיריון של בני לא תפרו לי את צוואר הרחם, למיטב ידיעתי רק במקרה של אי ספיקת צוואר הרחם תופרים את הצוואר, ממליצה לך להתייעץ עם פרופסור ליפיץ או פרופסור שיף לגבי הצורך של התפירה.

טוש10

New member
אצלי לא היו צירים- לפחות לא שהרגשתי

בגלל שלא הרגשתי שום דבר יש סבירות שהצוואר נפתח לבד ורק אח"כ התפתחו צירים הבעיה שלא יודעים מה הביצה ומה התרנגולת ולא רוצים לקחת סיכון. הבעיה שכרגע אני בהריון ואני חושבת שאי אפשר לבצע בדיקות של צוואר הרחם. בכל אופן האם יש לך טלפון של פרופסור שיף?

שומי2

New member
בתור אחת שחוותה כמוך אובדן

תאומים גם לאחר טיפולים פוריות הפריות. ברצוני להבטיח לך ללא כל סייג שהיריון של עובר אחד הרבה יותר קל מהיריון תאומים. הכרתי עוד בנות שאיבדו תאומים ולאחר מכן היו בהיריון של עובר אחד והצליחו והיום חובקים ילד. אם את זקוקה לעזרה שאלות תמיכה וכ"ו את מוזמנת י.

טוש10

New member
אני יישמח מאוד כיוון שהסיפור שלנו .

דומה מאוד. הייתי רוצה להתייעץ איתך על המשך ההתנהגות בהריון ולגבי התלבטות התפר ( שהיא ההתלבטות הגדולה שלי) האם את מעדיפה כאן או במסר/ מייל? תודה רבה על העזרה

למעלה