תפנו קצת מקום... נעים להכיר

liza26

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה !!!

מזל טוב על הקידום ובהצלחה בתפקיד החדש בטוחה שתקדמי את הבלוגיה כמו שקידמת את עסקי הפורומים אין ספק שמרגישים את פועלך בתפוז יישר כוח

פנומן 72

New member
אשרי המאמין ../images/Emo4.gif

מספר בלוגרים טובים עזבו בגלל ניהול קידומים לקוי ביותר. לי אישית אין כוונות לחזור לתפוז אבל בשם הבלוגרים הטובים שעוד נותנים בכם אמון אני מקווה שתדעו לפרגן להם בחזרה.

meital G

New member
אשמח לקבל ממך הצעות בנוגע לקידומים

בתפוז יש כמות אדירה של תכנים איכותיים, מקוריים ומרתקים והמשימה לתת במה לכולם היא לא קלה. אני, בצלאל ועורכי התוכן נחשוב ביחד על דרך בה נוכל למקסם את החשיפה של הבלוגים השונים וכאמור - אשמח לשמוע ממך דעות, רעיונות והצעות ברמה האישית.

פנומן 72

New member
מקווה שלא אשמע מתנשא - אבל

מהיכרותי את המאמרים המתפרסמים בבלוגיה והאנשים העומדים מאחוריהם - אני מוכרח לומר בשיא הכנות שאין מדובר באיכות גבוהה במיוחד, בלשון המעטה. אני לא אומר שאין בלוגרים תותחי-על, אבל הרוב הם אנשים שהמילה עילגות עושה עמם חסד. אני לא אצביע על מי הם לדעתי הבלוגרים הטובים או מה הם מאמרים ראויים - אבל אני כן ארחיק ואומר כי הפורמט הקיים היום הוא בעייתי. 4-5 מאמרים שמקודמים בעמוד הראשון (במקרה הטוב) אינו עולה בקנה אחד עם מספר המאמרים הראויים לקידום ולכן הפורמט המתאים (לדעתי) הוא בהגדלת מספר המאמרים בעמוד הראשי כאשר הם מחולקים לנושאים, נניח כמו ב-ynet: אקטואליה, ספורט, רכב, יחסים, איכות סביבה ועוד. ולכל נושא אפשר לקדם עד 3 מאמרים. במצב שכזה יהיו תמיד 20 מאמרים בפרונט וזה יעשה טוב יותר לבלוגרים, - אבל היות ומדובר בהפיכה של ממש, אז אני לא ממש רואה את זה קורה. בכל אופן אני מאחל לך המון המון בהצלחה.

meital G

New member
התשובה שלי מתחלקת לשתיים

ברמה המיידית - מדי יום נפתח שרשור המלצות ובו הגולשים מוזמנים לעלות המלצות לרשומות חדשות שכתבו או לפוסטים מעניינים בהם נתקלו. עברתי קצת על שרשורי ההמלצות האחרונים ובעיניי זה משהו ששווה לחזק. מוכנה לעקוב יחד אתכם ולראות כמה שאלו יקודמו. ברמה היותר עתידית - אנו עורכים חשיבה גם על הנושא הזה ואני מקווה שבעתיד הקרוב יהיו לי עדכונים. אני עוקבת אחרי הפורום ומכירה את התחושות בהקשר הזה. אני מקווה שבמאמץ משותף נצליח לשפר את המצב, ולא פחות חשוב את התחושות שלכם. ותודה רבה.

abbale2

New member
לדעתי הבעיה היא

שרוב אלה שמקודמים לא נמצאים כאן בכלל לא ראיתי אף פעם רשומה של עומרי חיון או דומיו שבאים לקדם את עצמם כאן. מקווה באמת שתוכלי לעשות את שינוי ולגרום לאנשים אחרים גם להיות קצת באור הזרקורים. שיהיה לך בהצלחה, ממידע שקיבלתי את עושה עבודה טובה ונקווה גם לשינוי כאן

Bezalel P

New member
מיטל ../images/Emo24.gif

ברכות ממני על הקידום קיבלת כבר כמובן גם באופן אישי, אבל חשוב לי לומר גם כאן עד כמה אני שמח שהבלוגיה תוכל ליהנות ממך יותר. אני בטוח שנוכל ביחד לעשות הרבה לטובת הבלוגיה והבלוגרים, והשינוי מאוד מרגש אותי. שיהיה לנו בהצלחה!

meital G

New member
תודה על האיחולים (וגם על הביקורות) ../images/Emo24.gif

מבטיחה להפנים ולשאוף לשפר. אשמח להמשיך ולשמוע מכם על הדברים הטובים יותר והטובים פחות גם במרוצת הזמן ולא רק בעת בתגובה להודעות "רשמיות" כאלה.

מנורה

New member
../images/Emo50.gif מיטל למינוי החדש../images/Emo140.gif

ולנעמה
על היחס הרצון לעזור והרצון לקדם את הבלוגיה ולצ'פר עד כמה שניתן. אין ספק שהמלאכה לא היתה קלה ותמיד היו ויהיו אנשים שמרגישים מקופחים או בעלי ציפיות גדולות כל אחד עושה כמיטב יכולתו וכך את עשית. ולך מיטל מקווה שאכן יהיה לך זמן לענות לאנשים וכמו שצלאל עונה לכל פניה גם אם מאוחר הוא תמיד עונה ונותן תשובה ומשתדל לעזור. שגם לך יהיה בלוג או בבלוג הבית מקום שתמיד אפשר לפנות אליו בכל בעיה או רעיון. כל תגובה גם טובה וגם זועמת למרות שזה לא במקום ולא הדרך רצוי שתענה . חבל שלא שלחת מסר או כתבת בבלוג על המינוי שלך לתפקיד כך היתה הרגשה שאת מתיחסת אישית לכל בלוגר שמחה שנכנסתי לפורום וראיתי את ההודעה בטוחה שכמוני עוד הרבה לא יודעים שחל שינוי. בכל אופן לפני שינויים כבר היו המון שינויים שלא צלחו עד שהחזירו את בצלאל כדאי להכיר ולמוד טוב מה זה בלוגרים ואיך אפשר להתיחס אליהם איישית. ההצלחה שלך הצלחה של כולנו

למעלה