תפסו אותי על חם...

iris & ben

New member
לפי התגובות...אפשר לעשות סקר:

באיזה חלק של היום אתם עושים "את זה" א. בוקר ב. צהרים ג. לילה ד. עושים מה????? ססססתתתתתתתםםםם...........

**rona**

New member
מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איפה הצניעות שלכן????? איזה מן חינוך זה??????????? להתקלח עם הילד????????? ועוד כשהוא כבר מבין?????????????????? ממש הגזמתן!!!!!! אני לא אתפלא לשמוע אם בכל המשפחות שהנשים פה הגיבו יש התעללות מינית קשה ביותר!!!!!! מעניין אם אתן גם אונסות את ילדכם והבעלים את בנותיכן..... גם זה לגיטימי לא?????? שידעו מזה סקס שלא יסתקרנו שיהיו גדולי לא?????????????? שלא יחפשו זאת בחוץ לא?????????????. אני מזועזעת מכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נסחפת לחלוטין. מה הקשר בין פתיחות

לבין אונס, שהוא אקט של אלימות פרופר.

דיאנה1

New member
זה חינוך בריא ומצויין. דווקא כאשר

יש נושאים שהם טאבו, שאסור לדבר עליהם, אסור להתייחס אליהם, ואם הילד שואל עליהם במקרה מגיבים בהיסטריה, הכחשה, תשובות מטופשות או הכל ביחד, מתפתחת גישה בעייתית שעלולה לגרום לבעיות בהמשך.

יונית ש

New member
נכון שקצת נסחפת לפי דעתי בתשובה אבל

את גם צודקת. אני חייבת להגיד שקצת הופתעתי לגבי רמת הפתיחות לא המילולית שלכן אני מתכוונת לעירום. אני לא חושבת שיש להסתובב בעירום בבית. במיוחד לא כאשר הילדים מבינים או להתקלח ביחד. בשביל מה?. לפי דעתי זה מוגזם. אני בעד פתיחות מירבית לכל הנוגע למין עם הילדים בכל גיל. תמיד לומר את כל האמת ישר וגלוי. ובכל גיל הילד יבין לפי רמת ההבנה שלו. אך בין זה לבין שהבן שלי יראה אותי בגיל 5 עירומה איתו באמבטיה עדיין יש פער גדול מאוד מאוד. אני לא אומרת להסתתר כאשר מחליפים בגדים אבל מצד שני עירום מופגן כדרך חיים נראה לי מיותר לחלוטין. והכי חשוב שכל אחד יעשה כראות עינייו.

nonana

New member
הגזמת לא קצת אלא הרבה יש הבדל

בין חופשיות של לדבר על זה לבין אלימות. אני לא רציתי שהילדים שלי יחונכו כמונו- שהכל חשאי ואסור לדבר עליו. אברי המין של הילדים הוא שלהם אז למה לא לחקור אותו - אין להם הבנה עדיין במין בישבילם זה איבר כמו כל איבר אחר בגופם.

ציפי ג

New member
בגדים

אני לא הולכת ערומה בבית, אבל אני מיניקה חופשי, והילדים רואים אותי מיניקה. (הגדול כבר בן 11). אני מתלבשת בחדר שלנו, ואם הם נכנסים באמצע, אני לא צועקת ולא בורחת, אבל מבקשת שיתנו לי פרטיות. אני לא מפריעה להם באמבטיה, אם הם מבקשים (והם כבר מבקשים), ואני בהחלט מבקשת שלא יפריעו לי. אני חושבת שערום זה דבר פרטי, וכך הוא צריך להשאר, ולפעמים ילדים לא יודעים איך להביע בפני הוריהם את המבוכה של לראות אותם ערומים, אבל הם בהחלט מרגישים את זה. העובדה שאתם לא נבוכים, אל אומרת שילדכם לא נבוכים.

nonana

New member
ממש לא אני חושבת

שנעה שלי מתבישת היא לא ששה להגיד לי. (בחוג ההתעמלות שלה לא מוכנה להתלבש לפני הבנות שם). שלי עוד קטנים אולי בהמשך זה יהיה אחרת ואני בטוחה שגם בעלי ישנה את מנהגו.

רותי&ע

New member
כדאי להתחיל להתרגל לתופעה ../images/Emo3.gif

מנסיון ארוך-זה עוד יקרה.. מישהו מפציץ עם הודעה פרובוקטיבית (בד"כ בנושא רגיש) שמקפיצה את הפיוזים לכולם. האינטרנט הוא גדול ופתוח לכל..

אתיר

New member
סיפור שקרה במקלחות בבריכה

קראתי את כל הדו-שיח. ואני רוצה לשתף אתכם בסיפור שהיה בבריכה. לאחר שיעור שחיה אמא נכנסה עם הבן בגיל 6 למקלחות של הנשים. מיותר לציין שהיו נשים וילדים ערומות, הילד פתח העיניים על כולם - במלוא מובן המילה - כאשר העירו לאמא היא ענתה מה אתם רוצים אצלנו בבית זה חופשי - אני מתפשטת ליד הילד ואין בעיה - היא באמת לא הבינה את הבעיה. כל הנשים בלי יוצא מן הכלל התנפלו עליה. אני שואלת אם כל הכבוד, אם הבנות שלכם במקלחות האלה ופתאום בא הילד הזה ונועץ עיניים, איך לדעתכם הילדות ירגישו? קל וחומר עם הילד מאותו גן או כיתה????? ואם אתן לא מצדיקות את האמא, אז מה ההבדל עין ערום אחד למשנהו????

רותי&ע

New member
יש הבדל גדול..

כל אחד יחליט מה טוב לו ומה גבול הצניעות/הפרטיות שלו. אבל אף אחד לא יכול להחליט בשביל האחרים. לכן במקום ציבורי (אלא אם כן זה חוף נודיסטים) זו לא התנהגות מקובלת. אמא שלו יכולה לחשוף את עצמה בפני הילד שלה אבל היא לא יכולה להחליט בשביל נשים אחרות. ועוד נקודה חשובה שנאמרה בדיון-צריך לכבד את הרגשות של הילדים. אם ילד מתחיל להתביש בערום אז לכבד את הרגשתו.

nonana

New member
רותי- כלכך נכון../images/Emo6.gif

יש לחנך גם לפרטיות הפרט ולא מה שיש בבית זה קיים אצל כולם.

למעלה