לא משנה...
אתה לא תבין. וחבל שאנחנו לא אמריקה,ואם מערכת המשפט של המדינה הזאת כל כך טובה,למה המדינה שלנו מתפרקת? בדיוק השבוע דיברו על זה שרמת הפשיעה בקרב בני נוער ירדה יחסית לשנה שעברה אבל רמת הפשיעה בגין עבירות מין עלתה. אולי אם היה עונש מוות,אנשים היו קצת יותר מפחדים מלאנוס ולרצוח. לאנסים לא מגיע להשתקם. לרוצחים לא מגיע להשתקם. הם לקחו חיים של אנשים אחרים והחיים האלו לא יוחזרו לאותם אנשים. ולכן מגיע להם לקבל בדיוק את מה שהם לקחו,מגיע להם שיקחו להם את החיים. אחד הדברים הטובים והנכונים שיש בתנ"ך שאני מאמינה בהם, זה "עין תחת עין". לכל אחד מגיע לקבל את מה שהוא נותן. וזה לא אומר שאני אקח אי פעם את החוק לידיים שלי,אבל זה כן אומר שאני חושבת שמערכת הענישה והמשפט במדינת ישראל היא דפוקה לחלוטין. יש אנשים,שמגיע להם למות. ויש מקרים שהם צריכה להיות לגיטימציה לגוף המחוקק והמעניש במדינה זכות לקחת חיים של אדם ולהיות אלוהים,וזה במקרים שבהם אותו אדם שיחק אותה גם כן אלוהים,ולקח חיים של אנשים אחרים. וזה שאנסים מקבלים עונשים כל כך דפוקים ומתירנים,זה מה שגורם לכל כך הרבה אנשים שנאנסים לא להתלונן,כי הם לא מאמינים בשיקום הזה,הם כן מאמינים בזה שיום אחד אותו אנס יצא מהכלא וינקום בהם,והפעם הוא לא ישאיר ראיות לזה שמשהו באמת קרה.