תפסתי אתכם על חם

ADINA1952

New member
תפסתי אתכם על חם

גיליתי את הפורום הזה, מה ההבדל בין הפורום הזה, למתכונים ? האם זה אותו הדבר, ואם כן מדוע צריך שני פורומים על אותו הדבר? אודה לכם אם תאירו את פניי, תודה והמשך יום נעים

wan

New member
מתכונים - למתכונים- וזה לצחוקים../images/Emo6.gif

יש לי רעיון:תת פורום מתכונים /חברתי

/מתכונים זה יהיה המתכונים ברצינות של הצחוק במתכונים. מה שיהפוך באופן קבוע וחד פעמי לתת פורום ניפגעי "מיפלצת ההודעות"...

wan

New member
קאוואזורי ../images/Emo67.gifלקח לי זמן אך הבנת

בסוף.. הרגת אותי....

מאקי

New member
תשלח להנהלת מסר אם יענו לך תספר לי

כדי שאדע שהם קוראים לא רק פה אלא גם בתא שלהם.... יש בפורום משוב טופס פתיחת פורום תודיע לי

wan

New member
ועוד משהו קל להגיע לכאן יש קישור

במתכונים לחברתי.למעלה בסרגל הכחול או בטאגליינס כי החברתי הוא חלק ממתכונים בזמנו הלורד פתח אותו כי שרשורי ימי ההולדת וכל מיני סיפורים הכבידו על הגלישה.. ולכן הוא פתח את הפורום החברתי. שמיועד לכל שרשורי הברכות.. ואינטראקציה חברתית. של א קשורה באוכל או נתינת מתכונים פה לא מפרסמים מתכונים אך אפשר להעלות צילומים. וברוכה הבאה לחברתי. כל בוקר קפה פה.. ובלילה צוות בידור.. לפעמים שירה בציבור..

wan

New member
את לא חדשה וגם לא עדינה פשוט לא

ידעתם על קיומו של הפורום כי אולי אולי לא הרמתן את הראש מהמקלדת?
למעלה במתכונים יש ותמיד היה קישור וגם את לוחצים על המילה טאגליינס מגיעים לדף בו יש את הקישור ישר לחברתי. בנוסף מכיוו שהוא חלק ממתכונים הוא לא מופיע ברשימת הפורומים . כך שאי אפשר למוצאו שם.

ADINA1952

New member
תודה רבה רבה אטייל להנאתי גם פה

אקווה שיהיה בהנאה, ושיגמרו כבר כל הויכוחים למינהם פה ובמתכונים בסך הכל אנחנו באים לפה כדי להנות ולא לריב, שיהיה לנו יום כתום

wan

New member
עדינה טיילי פה בכייף ובהנאה../images/Emo140.gif

כייף לנו בחברתך פה ובמתכונים. דרך הארץ ונעם הליכותייך הם מופת להרבה... כייף לנו שיש לנו אותך.. זה מוסיף המון לפורומים... הנופך האנושי חשוב לא פחות מהמתכונים. ועל כך אנחנו מודים לך.

ADINA1952

New member
תודה נשמה

אוהבת אתכם את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מזלי הוא מאזניים מאזניים הוא איש של שלום אוהבת את האחדות , את צדק,רודפת שלום, מאוהבת באהבה, לכן קשה לי עם זה שיש ויכוחים כמה כייף שהכל מתנהל כשורה, ושכולם מכבדים את כולם, מוכנה תמיד לשמוע דיעה של אחרים לא מתווכחת גם אם הדיעה לא ניראת לי, כי אני דוגלת ב איש איש באמונתו יחיה, שיהיה לנו אחלה של יום, וסוף שבוע מהנה והשלום ישכון בפורומנו אמן ואמן

laleniya

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo140.gifואני מבלי לבקש רשות פשוט

הצטרפתי שלשום כי נראה לי טבעי שמי שכותבת ופעילה במזון יכולה גם להגיעה לנוח בבית ה
עם
בימים האחרונים אני יושבת הרבה שעות ליד המחשב לצורך סריקה של חומר ועריכתו וסתם מתוך שעמום גיליתי את המקום - הוא אינו רשום באופן רשתי בפורומים - אבל כיף לי להיות כאן. למרות כל מה שהיה כאן שלשום - בתקווה שלא יחזור על עצמו לעד. התחושבה הייתה ממש לא נעימה - לומר פתאום היי אתם לא רואים שגם אני כאן
ביחד עם זאת מאושרת שהדברים יתישרו ובאו לקיצם. יום משפחה שמח ומאושר ורק בשורות טובות לכולנו.

wan

New member
laleniya אהבתי מאד את הקריקטורה

ברור שזה טבעי ולא היית צריכה לבקש כלום... חבל שזה לא ידוע לכולם... נו מילא לא נורא... בית הקפה פתוח מוקדם בבוקר...אבל יש תורנויות..את יודעת להרים כסאות בסוף הערב..לנקות.. ולמחרת יום חדש.. נתראה בו בכל יום ונהנה.. יום משפחה שמח

laleniya

New member
WAN הרגת אותי אצלי להרים כסאות

כולם ביחד ירימו כסאות
שימי לב מה כתבתי בסקר אין דבר כזה 'עוזרים לי' אתם לא עושים את זה בשבילי כולם עושים בשביל כולם הלוואי שהרבה אנשים היו מטמיאים את הנושא - מבטיחה לך שדברים ומצבים משפחתיים רבים היו נראים אחרת. יועצת בין זוגית או לא

wan

New member
להטמיע נושא זה ענין של זמן ../images/Emo67.gif

וחלק מזה גם חינוך..והרגלים . והרגלים קשה לשנות..אך אפשר...

laleniya

New member
הרבה זמן-האמיני לי שניםםםם

אך עם כושר התמדה מוטרף ועמידה על עקרונות אין ברירה בסוף נכנעיםםם

wan

New member
עדינ היום כתום זה נהדר מעניין למה

בחרת כתום? סיבה מיוחדת? אני מתה על כתום גם חוץ מאדום ושחור..

למעלה