תפסתי אתכם על חם

wan

New member
כתום עדינה זה צבע מיוחד מאד../images/Emo43.gif

לפי תורת הריפוי בצבעים... זהו צבע של שמחה,בריאות טובה,יצירתיות,ומטעין את ההילה שלנו... גם אני מאד אוהבת אותו... בטיפולים בצבע הצבעים משמשים לטיפול ברמה הפיזית הרוחנית והמנטאלית... כמו שאר הצבעים כל אחד מתאים לצ'קרה שונה בגוף.. וכולם עובדים על מצבים פיזיולוגיים מנטליים ,רוחניים וכו.. כתום מטעין למשל את היכולת שלנו להיות פרקטיים..ואת היכולת לחשוב לפני שאנחנו פועלים... לכן טיפול בצבע יכול להיות מצויין במצבים של של כל מיני מחסומים ובעיות נפשיות כמו פיזיות מנטליות.. כתום למשל משפר מאד יכולות מיניות... כתום ברמה הפיזית למשל מעולה למערכת הלימפתית לשחרורו נוזלים ורעלנים מהגוף.מחזק את המערכת החיסונית. מעודד ספיגה של קלציום לגוף בקלות... ועוד ... וזה רק על כתום.. ונתן לשלב טיפול בצבע עם שמנים מתאימים... העיקר שנהיה בריאים

laleniya

New member
WAN עכשיו אני יודעת למה מרק כתום

כל כך אהוב על בני משפחתי
לאחרונה אנחנו עוברים בעיות לא קלות בבית מכל מיני בחינות, בעזרת השם הכל יעבור אבל שמתי לב כשאני מכינה את המרק האהוב עליהם דלעת, גזר, בטטה, בצל וקישוא - קצת מאדה ואחר כך מבשלת בישול קצר. כשמתקרר הופכת אותו לקטיפתי. חם או קר משרה רוגע - אחרי האכילה משרה רוגע ושובע. זאת הייתה פינתי הקטנה על הצבע הכתום
אהבתי את ההסבר שלך על הצבע הכתום. במשך הזמן אני מבטיחה להכנס עם הרבה הסברים שלי לגבי נושאים מסויימים שעולים על הפרק.

wan

New member
אכן אוכל את צודקת זו עוד דרך לשימוש

בצבעים... לא סתם לפעמים אנחנו בוחרים מרכיבים מסויימים לאותו היום... וההסבר על הצב היה ממצה כי יש עוד.. אך על קצה המזלג מבלי להכנס להרצאה שלמה וארוכה.. מרק כתום זה נפלא מכל הבחינות...

מאקי

New member
כתום

יש לי קיר כתום יש לי כרטיס כתום וסמל שלי הלוגו גם כתום דבר משהו על פרקטיות??? על חשיבה לפני פעולה?? אני רוצה שעור פרטי בפעם הבאה נשיקות יום טוב הייתי פה אני

wan

New member
בדיוק כלום לא מקרי../images/Emo67.gif שיעור פרטי

להזמין מראש כי צפוף צפוף....חחחח לבוא עם הקפטאן?

לוPה

New member
כרגיל מעניין. ועכשיו יש לי שאלה

כי בזמן האחרון עברתי לצבעים אחרים שאותם אני אוהבת ורציתי באמת להבין מה הם אומרים. אז על הכתום הראשון שעניין אותי נתת הסבר והייתי שמחה להסבר על תכלת / טורקיז

wan

New member
לופה תורכיז צבע מאד מיוחד עם

תכונות מיוחדות. הסתתרת כאן ולא ראיתיך....חחחח קודם כל הוא צבע של ניקוי ,רענון, מחייה...מעולה לתקשורת..מרפא את הלב דרך תקשורת מילולית... צבע מאד מחשוב בתקשורת..הוא עוזר לנו להקשיב ולבטא את המסרים המתקבלים מלבנו... צבע לחיזוק המערכת החיסונית בגלל הקשר שלו לבלוטת הטיימוס. בדרך כלל אנשים הסובלים ממערכת חיסונית ירודה ומניגזרותיה.. ימשכו לצבע הזה.. מצויין נגד כאבי ראש.. בעיות עור... מעודד את היכולת לתקשר במקרים של בעיות באין אישיות.. מצויין במקרים של עייפות מנטלית .. שוב על קצה המזלג... מקווה שקצת נתתי לך כיוון. תוכלי לענוד גם תכשיט עם האבן..או בגד... או אפילו להביט בגוון.. מעניין האם את חשה שיש משהו במה שציינתי.. ולכן את נמשכת לגוון...

לוPה

New member
האמת רק ניכנסתי וכבר מצאתי כאן

משהו מעניין מאוד אפילו לא הספקתי לקרוא את השירשור וכבר ביקשתי המשך לא יכולה לדחות סיפוקים
הכתום ממש התאים וגם הטורקיז במיוחד בקשר לבעיות הבריאותיות אני בזמן האחרון עם מערכת חיסון על הפנים.... ובעיות עור ... הצבעים האלה מקיפים אותי בבית ובלבוש (כתום וטורקיז/תכלת) וכמובן לא זנחתי את האדום אהובי מתמיד והאם תכלת וטורקיז חד הם? או שמבטאים דברים אחרים אין מילים את עולם ומלואו

wan

New member
תורכיז הוא תורכיז ובתורת הצבעים../images/Emo186.gif

לא תיחסים לתכלת ..אך בעיברתי הוא בעצם אולי אותו הדבר? לא ממש יודעת. תורכיז הוא תערובת של כחול וירוק... תורכיז והאנרגיה שלו מעודדדים את האפשרות לאהוב את עצמך... ממממ צבע נפלא אך אוהבת אותו רק בתכשיטים.. ואם תנסי לדמיין את כל שוכני ההרים כמו בהימליה או במדבריות..הנשים ענודות תורכיזים... גם הגברים בטיבט ענודים בתורכיזים ....מסביר את האפקט המרפא וגם את האנרגיות הרוחניות של האבן הזו.. אבן שנחשבת לאבן העכשוית.... ואני לא מדברת רק על האבן אלא על הצבע עצמו בכלל בכל צורה.. ישנם גם שמנים שמכילים את הירוק והכחול ולכן משולבים בטיפול..עם הצבע התורכיזי. רק בריאות ושמחה...

ADINA1952

New member
WAN יקירתי

הזכרת פה את בלוטת התימוס, עד כמה שאני מבינה שכל אדם נולד עם בלוטת התימוס, ובגיל ההתבגרות הבלוטה הופכת להיות רקמות, נכון? לצערי ביתי חלתה בזמנו בסרטן בבלוטת התימוס, ואז הרופאים הסבירו לי שכל אדם נולד עם הבלוטה שהופכת לרקמות, האם הבלוטה הזו אחראית לחיזוק מערכת החיסונית? מעניין מה השתבש אצל הבת שלי שהבלוטה הזו הפרישה גרורות של סרטן וצערי נפטרה, מאד קשה לי לקרוא את המילה הזו תימוז, או סרטן ולא לחזור חזרה למקרה, שיהיה לנו יום נעים

shakola

New member
הנה אתם,

טוב, חזרתי הביתה ורק עכשיו התיישבתי פה. קראתי על הכתום,צבע מדהים.כתום זעפרן......... גם סגול אני אוהבת.... רציתי לשאול, האם הכנתם פעם קדאיף מאיטריות דקיקות, או שאני מוותרת על זה להיום?

wan

New member
הכוונה לאטירות מרק? או קדאיף אמיתי?

כי בזמנו אי שם בשנות השבעים הכנו רק מאטיריות של המרק הדקיקות. ויצא מעולה... זה היה אז הלהיט של שנות השבעים...

shakola

New member
וואו, כן!!!!!!!!!!!!

אמא שלי היתה מכינה כך.{ לא בא לי לשאול אותה ..
..} יש לי איטריות של המרק, כן. איך לעבוד איתן? לבשל קודם? להכין סירופ? איך ידעת ואן?

wan

New member
שולחת לך מסר אסור כאן לתת

מתכונים.... איך ידעתי? קסמים....חחחחחחסתאם זה באמא מה שעשו אז מאיטריות... קדאיף לעניים

למעלה