תפקדות!!!!

Wiccan Scorned

New member
תפקדות!!!!../images/Emo150.gif

אוקיי כמה סיבות לכך: א. זה תמיד מפיג יובש.... come on! זה שאנחנו פורום רישמי אומר שאפשר להפסיק להפציץ בהודעות? ב. להכיר יותר טוב (למרות שכבר עשינו את זה מליון פעם...אבל עדיין) אז תרשמו שם, גיל, עונה אהובה, פרק אהוב, עד איפה הגעתם, דמות אהובה, דמות שנואה (אם יש), פרק שנוא (אם יש), על עצמם כל מה שבא לכם ואייסי או מסנג'ר (מי שרוצה).... שם:אוש(רי) גטרויר גיל:ב18 לדצמבר אני אהיה 18...ייאי
עונה:שניה דמות:סיד,מייקל וג'ק דמות שנואה:נוח פרק אהוב:2X13 אני באמת חייב להסביר?! פרק שנוא:היו בודדים שלא אהבתי אבל אין שנואים מה ראיתי:הכל...מחכה לרביעית... על עצמי:אמממממממ.... בוא נראה... אני מאוהב בחבר סטרייט שלי... בא לי למות!!!!
חוץ מזה אני חולה על טלוויזיה וחוץ מALIAS אני חולה על באפי, 24, סקס והעיר, אחיות או לא להיות, חברים ועוד...קיצר מטורף על טלויזיה... אהה כן..גם כריסטינה שולטת!!!!! אייסי:321683351 מסנג'ר:יש אבל לא משתמש..לא סובל....

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאני ../images/Emo185.gifשם:סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif ../images/Emo94.gifגיל:16.5 ../images/Emo39.gifעונה:בינתיים ראיתי עד עכשיו אז אני עדיין לא יודעת להחליט ../images/Emo113.gifדמות:סיד,מייקל ../images/Emo68.gifדמות שנואה:סלואן ואירנה ../images/Emo185.gifפרק אהוב: ממממ קשה לבחור... באמת... אחרי 2X13 אני אודיע לכם../images/Emo13.gif... זה הספויילר היחיד שלא יכולתי לעמוד בפניו../images/Emo99.gif ../images/Emo94.gifפרק שנוא:לא חושבת שיש כזה... אולי פחות אהבתי את אלה שנגמרים בשיא המתח ../images/Emo39.gifמה ראיתי:רק מה ששודר בערוץ 2../images/Emo4.gif חיים נטולי כבלים../images/Emo3.gif ../images/Emo113.gifעל עצמי: אני גרה בחור (המאגניב) נס ציונה../images/Emo82.gif, חולע על השבט(588), זהות בדויה, סודות החיים (955)... מחורפנת ובעלת חולשע עצומה לבועות סבון (למי שלא רוצה למות מוות איטי../images/Emo129.gif, כואב ובטרם עת../images/Emo95.gif, אל תרצחו בועות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif), מתע על כל דבר שקשור לניוזילנד\בריטניה והמבטא המקסים שלהם../images/Emo99.gif... ../images/Emo68.gifאייסי:122003809 ../images/Emo185.gifמסנג'ר:[email protected] אחלע רעיון../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

aliasBOY

New member
וואלה יש חדשה?

וואו איזה נוסטלגיה הפרק האחרון שראיתי זה סוף העונה לא יודע איזה כשאבוני ולקס מדיחים את בריי ואמבר ואז מגיעים המטוסים... אח"כ כבר עם כל הטכנו האלה לא אהבתי...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifיווו עוד אנשים שאוהבים השבט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שליטעעע../images/Emo24.gif המון אנשים לא אהבו את התפנית שעברה על הסדרה... אתה לא היחיד שמרגיש ככה...יש משו בדבריך שזה איבד קצת מהקסם שלו, אבל אין אני נשארתי מכורה ולא יכלתי להפסיק../images/Emo9.gif... העונה ה-5 נגמרה לפני כמה ימים בשידורים חוזרים (רק לשם תחושת זמן, זו שאבוני מגרשת את בריי ואמבר ואז מגיע מטוס - סוף עונה 3) וככל הידוע עכשיו אין עדיין עונה שישית... אולייי אולייי עוד שנה... אבל ממש לא ברור... אתם מוזמנים לבקר בפורום 558 ולהתעדכן (כשיהיה מה להתעדכן) או לשאול אותי, או להכנס לאתר שלי ושל עוד מישי מהפורום, עולם השבט הישראלי... יש שם המון מידע....

למרות שאני לרוב רק קורא

מגיע לכם להכיר אותי שם:דניאל המל גיל:14.5 עונה:שנייה דמות אהובה:סידני דמות שנואה: הקריח מה-CIA פרק אהוב: 321-סתם,פרק יפה מה ראיתי:הכל על עצמי:ילד שרוט ברמות שציך לאשפז אותי,מטורף על שייגעצ, סדרות אהובות אחרות:ER,הבית הלבן,ספין סיטי,סימפסונס,פיוצ'רמה,לעוד הרבה אייסי:174230852

אלעד27

New member
הנה שלי: ../images/Emo13.gif

שם תתאמצו, תחשבו, תבינו.
למישהו יש ספק בכלל?
דמות: סידני, לורן (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
, ווהן הוא סתם זונע שהוא הרג אותה
), מרשל (כי הוא מצחיק אותי
) ואירינה וג'ק כמובן. דמות שנואה: ווהן (לא בדיוק שונא, אבל לא מחבב במיוחד
), סלואן, נוח ואמא של לורן (
). פרק אהוב: אמממ יש הרבה. טוב אז, 2x13 (כמובן), 3x11, והכי חשוב: 3x22 (ראיתי אותו יותר מדי פעמים). פרק שנוא: הפרק שלורן מתה. אוי אבל כתבתי שאני אוהב אותו. B-* לא משנה.
מה ראיתי: הכל. שיגיע ה-5 בינואר!! על עצמי: אלעד בן 15, בן אדם לא רגיל, כי אין כזה דבר בן רגיל.
חולה על אוונסנס, Within Temptation, HIM ועל מד"א.
וחושב שבצפר זה גיהינום. אייסיקיו: 248832106 מסנג'ר: [email protected]. <אוך, בטוח יש כאן המון טעויות עם ההדגשות, אבל למי אכפת
>

אלעד27

New member
ומה ששכחתי ../images/Emo122.gif

סדרות אהובות אחרות: באפי, LOST, אוורווד, חברים, זרוקים ויורמים, השבט (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). וזהו.

Wiccan Scorned

New member
../images/Emo58.gif שלישית מעליי...

הייתה צריך לעשות מרווח כשדיברת על מה שלא שודר בארץ...

RenanaD

New member
אנוכי:

שם: רננה. גיל: 16. עונה: שניה. דמות: אירינה (בשביל המקוריות
סתם לא, היא אחת מהשחקניות הטובות ביותר שאי פעם ראיתי!!). דמות שנואה: סלואן (כצפוי!...
). פרק אהוב: יש המון! פרק שנוא: יש כמה בעונה השלישית שלא אהבתי. מה ראיתי: עד אמצע שלישית. על עצמי: אמממ... טוב: אוהבת מוזיקה (אוונסנס
), אינטרנט, סדרות מסוימות בטלוויזיה וכו' וכו'. איי.סי.קיו: סופסוף-נפטרתי ממנו!! (אז כל מי שאני ברשימה שלו-אפשר למחוק, אני לא אכנס שוב לעולם). מסנג'ר: נכנסת פעם במיליון שנה, וגם אז-לדקה ו-2 מאיות השניה.

aliasBOY

New member
חחחח

פעם נכנסת למסנגר ועד שהספקתי לשלוח לך הודעה יצאת... חח

aliasBOY

New member
me, myself and i

איתי, עוד מעט 17... פחח על מי אני עובד.. עוד 4 חודשים.. דמות אהובה:סיד, ארינה. דמות שנואה: קנדל בטירוף. עונה 2 פרק 13 הפרק הכי שווה.. וגם האחרון... על עצמי... אין הרבה... אני גר בגוש קטיף... אני דו מיני...אני אוהב מוזיקה, סרטים, טיוי.. רדוד בטירוף.. סתםִ€

דיD

New member
מסתבר שעד עכשיו אני הכי מבוגרת פה

אם לא בכל הפורום חחח שם: דיקלה לוי גיל:בתאריך 20.3.05 אהיה ב"ה 21 דמות:אהובה: מן הסתם: סידני, מייקל,פרנסי{היא כ"כ תמימה}ומרשל - הוא ממש גאוניוזהו... נראה לי. שנואה:ג'ק אני לא שונאת פשוט אני לא הכי מסמפתת הוא רציני מדי, ויכול להיות טיפין. פרק:אהוב:למזלי בנתיים כל הפרקים. שנוא: לא יצא לראות פרק כזה ומקווה שגם לא ייצא לי. ראיתי..:רק את את 5 אולי 6 הפרקים האחרונים של העונה הראשונה, התמכרתי ועכשיו אני בהמשך של העונה השנייה ובהזדמנות זאת שוב: מישהו, משהו אם יש לכם בטעות, בלי כוונה במקרה לגמרי את העונה הראשונה בבקשה בבקשה תביאו לי אני אחזיר לכם אין לכם מה לדאוג {אם זאת הדאגה שלכם}. :איך זה קרה? הייתי בצבא וכל החברות שלי הלכו לישון, השתעממתי, ראיתי טלויזיה ובאותו זמן הייתה זהות בדויה מאותו רגע התאהבתי והתחלתי לעקוב. על עצמי:אני גרה בראשון לציון, נפרדתי מחבר שלי לפני 4 חודשים אחרי שנה וחצי של יחד ואני הולכת עוד מעט ב"ה XXX להיות שוטרת במשטרת ישראל.טלויזיה: מלאך שחור, סאמרלנד {נחמד},שנות ה 70 פריקית של חדשות,חברים אחיות או לא להיות וזהו אני לא ממש טיפוס של טלויזיה. מוזיקה:יותר פופ פחות היפ הופ, האוסים, ואוונסנס נראה לי להקת הרוק היחידה שאני די אוהבת. ואם אתם רוצים לדעת עוד משהו אז רק תגידו. אחר:ובכןאתם בטח שואלים את עצמכם מה בחורה בת גילי עושה בפורום? זה מכיון שאני כל כך חולה על הסדרה ועליכם ובזכותכם לא פספסתי את הפרק הראשון של העונה אחרת הייתי רואה את זה ב 8 לחודש,ובנוסף לא הייתי מבינה לולא ההסברים שלכם להמשך, תודה.

למעלה