תפקדות!!!!

קרלוצה

New member
אמממ NOT../images/Emo9.gif יש כאן עוד 2 זקנות

שלא הציגו את עצמם וזאת אני ומווותק
אני דנה בת: 23 ובהצלחה לפורום הכי מדהים שיש ולסדרה הכי סופנית שקיימת!!!!! וכיף לראות שיש עוד אנשים בפורום!!!

dress n glasses

New member
שוב את מתעלמת ממני ?

אני בת 26. תני קצת כבוד לזקנים ממך. באמת אני צריכה לבקר יותר.

s h a l i m a r

New member
../images/Emo26.gifMINE../images/Emo36.gif

למרות שאני לרוב רק קוראת לבינתיים (כשעונה 4 תבוא יהיה לי הרבה יותר מה להגיד...) שם:בת-אל גיל:בחנוכה 17 עונה:שניה דמות אהובה:סיד,מייקל ,ג'ק, אירינה דמות שנואה:נוח, הלדסקי פרק אהוב:אין לי ממש, ת'אמת הכל אהבתי... פרק שנוא:אין... מה ראיתי:הכל על עצמי:אוהבת לראות את: זהות בדויה, צח"מ, עקרות בית נואשות, משפחה בהפרעה, ג'ואי, ללא עקבות... ואוהבת לשמוע את מארון 5, אשר, פינק... אייסי:כתוב בחתימה...(היא אף פעם לא תשתנה כי אין לי ממש מה לרשום בה...) מסנג'ר:אין... וזהו

the pretty lady

New member
גם אני פה כותבת לפעמים

גיל:20 עונה: שניה!!!! דמות:אירינה פרק אהוב: 2X13 מה ראיתי: עד 3X17 אוהבת לראות: זהות בדויה (אין לי ממש זמן לראות דברים אחרים...) אוהבת לשמוע: באקסטריט,ועוד מלא אחרים(היהודים, בון גובי, מסיקה....) וזהו, עכשיו אתם מכירים אותי קצת יותר....

everlasting1

New member
and me...

אני לא חושב שעוד כתבתי בפורום הזה, אני בעיקר קורא בו ... שם: יהונתן גיל: 20 עונה: ראשונה ושניה (בעיקר השניה) דמות אהובה:סידני וג'ק דמות שנואה:נוח פרק אהוב:אמממ... 2x01 אבל בגדול כולם פרק שנוא: הסוף של העונה השלישית היה די צלוע מה ראיתי:הכל על עצמי:אוהב לראות את: זהות בדויה, מד"ב, וכל דבר שנראה נחמד ואוהב לשמוע את בעיקר רוק וקצת פופ canberries, cardigans, REM, alanis garbage, morisette ועוד רבים וטובים, שיר אהוב: Train - Drops Of Jupiter חולה על השיר!!!!! וזה הכל לבינתיים... מחכה בקוצר רוח לעונה הרביעית!!!!

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif

שם: לילך גיל: תכף 18 עונה: שנייה דמות: סידני, ווהן, ג'ק, אירינה, קנדל דמות שנואה: לורן פרק אהוב: וואי יש הרבה. 1.1, 1.4, 1.18, 1.11, 1.21, 1.22, 2.1, 2.2, 2.7, 2.8, 2.12, 2.13, 2.14, 2.18, 2.22, 3.1, 3.11, 3.12, 3.22 פרק שנוא: (פחות אהוב) 1.20, 2.10, 2.11, 3.14 מה ראיתי: הכל על עצמי: אני ילדה נורמלית, שרואה הרבה טלוויזיה ומדברת הרבה בטלפון ואוהבת לצאת עם חברים ושונאת בצפר ולחוצה לקראת צבא וכו' וכו'. אוהבת לשמוע בריטני וג'סטין וכל מה שאמטיוי/פופ דביק, ואוהבת לראות טלנובלות, וכל מיני סדרות אמריקאיות למיניהן. וזהו.

inbal145

New member
מייסלף../images/Emo187.gif

שם: ענבל גיל: עוד פחות משלושה חודשים 15
עונה: שנייה דמות: סידני, מייקל, סארק וג'ק דמות שנואה: אין דבר כזה |: פעם קצת וויל אבל ירדתי מזה
פרק אהוב: 101, 207, 213. פרק שנוא: אין דבר כזה! מה ראיתי: כל העונות על עצמי: זהות בדויה היא הסדרה האהובה עליי אבל אני רואה גם מכושפות, אנג'ל ועוד כמה על הדרך כשיוצא
מוזיקה - אוונסנס, מיוז, נייטוויש וכאלה
אוהבת את הפורומים בתפוז אבל שונאת את תפוז
אייסי: 245080653 מסנג'ר: אין ואושרי - בקשר לחבר שלך, אין לך הרבה מה לעשות |: אתה צריך להגבר על זה איכשהו |: בלאט.

מווותק

New member
מי אמר מווותק ולא קיבל?!?

שלום לכולם שם: אורלי גיל: אוטוטו 28 (הקמטים כבר הופיעו ואם לא אז קרלוצה תסדר לי בפוטושופ). עונה: שניה. דמות: סידני וג'ק. דמות שנואה: סארק. פויה. פרק אהוב: 201, 218. מה ראיתי: את הכל. על עצמי: I work too damn hard...
לילה טוב, שנה טובה וצום קל

aliasBOY

New member
חחחח את וקרלוצה כאלו קורעות

משתבחות עם הזמן כמו שאומרים

../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

כןכן, אני יודעת שאני לא פה הרבה, אבל אני חושבת שחזרתי.
שם: זהר.
עונה: 2.
דמות: מייקל, וויל וסידני
דמות שנואה: הטמבל ההוא מהCIA. זה שעיצבן את סידני ומייקל בעונה הראשונה עד שג'ק טיפל בו
לא זוכרת איך קוראים לו
פרק אהוב: הממ. אני לא זוכרת
פרק שנוא: אין דבר כזה.
מה ראיתי: מה ששידרו
על עצמי:
אייסיקיו: 172839039
מסנג'ר: [email protected]

prophecy girl

New member
מממ תורי?../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

שם: מיכל גיל: 14 עונה: 2 דמות: מייקל, אירינה, סיד, וויל, סארק דמות שנואה: סלואון פרק אהוב: 213, 309, 218, 222, 122, 201 פרק שנוא: אין שנוא.. היו פרקים שלא הכי אהבתי אבל לא שנאתי.. מה ראיתי: הכל. מתי כבר תגיע הרביעית? =\\ על עצמי: מממ.. אני אוהבת גם באפי, אנג'ל, אי אר, טרו, חברים.. אוונסנס שליטה. מור ובלבל ורננע שליטה. מייקל שליטה. וחוץ מזה אני אוהבת לרקוד ולישון ומחשב
ולהיות חולים זה לא כיף ;[[ אייסי: 214828352 מסנג'ר: [email protected]

למעלה