קציצות ברוטב עם הרבה ירקות
לוקחים סיר רחב עם מכסה, שופכים לתוכו קופסאה גדולה של רסק עגבניות עם קצת שמן, מלח, פלפל, קוביית שום (מהאלה שמגיעים קפוא), פסטו(לא רוטב אלא התבלין) ומכסים עם המכסה שיבעבע.
חותכים בפרוסות גדולות פלפל אדום, צהוב, ירוק, ברוקולי, בצל, פטריות - כל ירק שעולה לראש שטעים מבושל (אני לא כל כך מתה על ירקות אבל אפשר לתקוע שם הכלללל) ומכניסים לסיר שיתבשלו. P(אפשר לקנות ירקות חתוכים קפואים שמיועדים להקפצה אבל לשים לב שאין שם תירס)
קוצצים בצלים ופלפל אדום ממש ממש קטן, וקוצצים פטרוזיליה.
לוקחים בשר טחון (אני לא יודעת מה המשקל, זה כאילו מגשון קטן כזה מקלקר.. בטח חצי קילו) ומערבבים עם הירקות הקצוצים. מוסיפים ביצה ופירורי לחם (בערך רבע כוס.. אולי שליש). מוסיפים את כל התבלינים האהובים - אני שמה מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה מתוקה, קצת פפריקה חריפה ותימין.
עושים כדורים קטנים מהתערובת הבשרית ומכניסים יפה לתוך הסיר ככה שכל הכדורים יגעו ברוטב.
מנמיכים לאש קטנה, שמים בסיר ומשאירים שיתבשלו ביחד במשך רבע שעה..
את הקציצות שאני מתכוונת לאכול באותו יום ויום למחרת אני שמה במקרר, כל השאר מסדרת במנות קטנות (בערך3 כדורים עם ירקות)בקופסאת קטנות ומקפיאה.