תודה, יש לי מתכון דומה..
לשוקיים.
מגש שוקיים
פלחי תפ"א / בטטות
רבעי בצלים
שיני שום שלמות.
רוטב:
2/3 כוס דבש
2/3 כוס רוטב סויה
כף שמן זית.
מסדרים בתבנית את השוקיים והירקות. שופכים מעל את הרוטב, "מלטפים" הכל כדי שיעטף ברוטב,
מכסים בנייר כסף ואופים שעה בחום של 180 מעלות. לאחר שעה מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד 10 דקות. אחרי 10 דקות מערבבים קצת כך שהצד התחתון של השוקיים ייחשף לחום התנור והכל יהיה שזוף בצורה אחידה. ממשיכים באפיה עוד 10 דקות ומוציאים.
לשוקיים.
מגש שוקיים
פלחי תפ"א / בטטות
רבעי בצלים
שיני שום שלמות.
רוטב:
2/3 כוס דבש
2/3 כוס רוטב סויה
כף שמן זית.
מסדרים בתבנית את השוקיים והירקות. שופכים מעל את הרוטב, "מלטפים" הכל כדי שיעטף ברוטב,
מכסים בנייר כסף ואופים שעה בחום של 180 מעלות. לאחר שעה מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד 10 דקות. אחרי 10 דקות מערבבים קצת כך שהצד התחתון של השוקיים ייחשף לחום התנור והכל יהיה שזוף בצורה אחידה. ממשיכים באפיה עוד 10 דקות ומוציאים.