תפתחו את שתי התמונות ואז תקראו

1Music GIRL 1

New member
תפתחו את שתי התמונות ואז תקראו

רואים את התמונה הזאת!?!!?!?!? אז תדעו לכם לא אכפת לי מה אתם חושבים על הדעה שלי אבל שלושת הכוסונים\ החתיכים\השווים האלה שייכים לי !!!!!!!!!!

1Music GIRL 1

New member
נכון..הם 4

אבל אני אוהבת רק את דאגי דני והארי!
..את יכולה לקחת את ום לעצמך אם את רוצה

1Music GIRL 1

New member
אני פשוט שונאת אותו!

זה לא משהו אישי ...פשוט 34 מילים: אני שונאת את טום! כי ברוב התמונות שלו הוא מבחיל
לדעתי הלהקה היתה הרבה יותר שווה אם הוא לא היה...טוב אני לא באמת חושבת ככה..כי הוא דר ממש יפה

PunK RocK 1o1

New member
"שונאת" זאת מילה חזקה

את אפילו לא מכירה אותו! אז הוא לא פוטוגני.. נו זאת לא סיבה לשנוא אותו=/ הלקה לא הייתה בכלל קיימת בלעדיו!

1Music GIRL 1

New member
אוקיי אוקיי

שכנעת אותי שהוא בסדר.....ואו את ממש טובה בלשכנע! אני ממש גאה בך.עכשיו כשחושבים על זה הוא באמת בסדר!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifחיחיחיחח איילין מוכשרת../images/Emo99.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאז מה אם טום פחות יפה בעינייך (וגם בעיניי)../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif זה לא עושה אותו מוזיקאי פחות כישרוני, ואיילין צודקת בלעדיו בכלל לא הייתה מקפליי. הדרך מ"הוא לא פוטוגני" ל"אני שונאת אותו" ארוכה מאוד...../images/Emo4.gif

רק בגלל המראה שלו?! נו באמת../images/Emo4.gif

הלהקה א היתה כמו שהיא עכשיו: מושלמת!! טום מוכשר בטירוף, הוא כתב את רוב השירים שלהם ויש לו קול מהמם! וחוץ מזה, עם התספורת שלו עכשיו הוא ממש חתיך!!
למרות שגם לפני כן הוא היה בסדר גמור.... איך אפשר לשנוא אותו?

bustedit

New member
האמתתת...

שאני בהתחלה גם לא מתתי עליו.. אבל עם הזמן למדתי לאהוב אותו
חחחחחחחח

PunK RocK 1o1

New member
ועוד משהו

למה התמונה הישנה הזאת?! היא מממש לא יפה
הארי? דיקיז?

PunK RocK 1o1

New member
ממש לא חדשה

תכנסי לוואבקאם יש שם תמונות מהיום.. תמצאי את ההבדלים בין התמונות שנעלת לאלו שם=/

למעלה