לא יפה מה שעשית אפילו אני לא מדברת על לפתוח אשכול בשביל השיט האמאמא של השיט הדוחה הזה...קודם כל אם את חדשה בלהעריץ את מקפליי ואת עוד בתמונות הישנות כמובן קובעת מי הכי חתיך זה ממש אבלל ממש מגעיל ולא בסדר מי צדך כי את צריכה להכיר אותם לפני שאת קובעת מי בסדר ומי לא וזה ממש מוגזם כאילו הלו? אין להקה בלי טום הוא מתחשב והוא רציני והוא כשרוני והוא תורם מעצמו כל כך ואולי הוא לא הכי יפה שם (מה שדווקא בעצם לא נכון כי לאחרונה הוא רק נראה פגז מרגע לדודלי) וצריך להעריך אותי כאילו אני אישית מעריכה אותו מאוד ואני מאוד מאוד אוהבת אותו כי הוא נחמד וסימפטי וממש הרגזת אותי ככה שתחשבי פעמיים אפילו שלוש לפני שאת באה ומעצבנת פה את כולם עם הקרפס שלך! אוקיי??!
" אין להקה בלי טום הוא מתחשב והוא רציני והוא כשרוני והוא תורם מעצמו כל כך" לא בגלל זה לא הייתה להקה.. טוב גם.. אבל בעיקר - טום הוא זה שפתח את הלהקה.. "פתחו לו" להקה. בלי טום לא היו חושבים על להקים עוד להקת בנים שמנגנים על כלים (היה להם את באסטד)
שטום כותב את רוב השירים (גם אם דני כותב, זה ברור שטום הוא כותב השירים הראשי) והוא זה השקים את הלהקה (צרף את דני ואז עשו אודישנים בשביל דאגי והארי) והוא נגן גיטרה מעולה והקול שלו משתפר (אני מודה, לא ממש אוהבת את הקול שלו אבל גם לא שונאת). אני לא שופטת את טום, ואנשים בכלל, לפי המראה החיצוני. נכון שאם מישהוא נראה טוב אני אזיל ריר כמו כלבלב אבל אני לא "אשנא" מישהוא בגלל שהוא מכוער. זה טיפשי. זה מפגר. זה לא מקובל בשום מקום.
יש לזה מילה.. טיניז.. אבל לא נכנס לזה. וכן,כן איך לעזאזל שכחתי לכתוב את החלק הזה.. הרי מה שמיחד את מקפליי (בין היתר) זה שהם כותבים את החומר שלהם בעצמם טום (ודני) הוא הכותב העיקרי ואם אתן שואלות אותי גם הבן אדם הכי מוכשר בלהקה ואחד האנשים הכי מוכשרים שיש. טום אף פעם לא היה מכוער אבל בזמן האחרון הוא נהיה יותר יפה ממה שהוא היה (אוי השטחיות..) והוא פשוט חמוד בצורה מדהימה! פשוט בן אדם מדהים (ממה ששמעתי ראיתי קראתי וסיפרו לי עליו)
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifחיחיחיח הוא באמת דובון אכפת לי../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני חושבת שעלית פה על משו../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יש לו קול כה מעולהה../images/Emo99.gif וגם אם הוא לא הכי יפה בעיניי, מה זה משנה, הוא עדיין בנאדם מדהים לגמרי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif