תפתחו את שתי התמונות ואז תקראו

danirit1

New member
סליחה אבל זה ממש אבל ממש../images/Emo46.gif

לא יפה מה שעשית אפילו אני לא מדברת על לפתוח אשכול בשביל השיט האמאמא של השיט הדוחה הזה...קודם כל אם את חדשה בלהעריץ את מקפליי ואת עוד בתמונות הישנות כמובן קובעת מי הכי חתיך זה ממש אבלל ממש מגעיל ולא בסדר מי צדך כי את צריכה להכיר אותם לפני שאת קובעת מי בסדר ומי לא וזה ממש מוגזם כאילו הלו? אין להקה בלי טום הוא מתחשב והוא רציני והוא כשרוני והוא תורם מעצמו כל כך ואולי הוא לא הכי יפה שם (מה שדווקא בעצם לא נכון כי לאחרונה הוא רק נראה פגז מרגע לדודלי) וצריך להעריך אותי כאילו אני אישית מעריכה אותו מאוד ואני מאוד מאוד אוהבת אותו כי הוא נחמד וסימפטי וממש הרגזת אותי ככה שתחשבי פעמיים אפילו שלוש לפני שאת באה ומעצבנת פה את כולם עם הקרפס שלך! אוקיי??!

DesertRose7

New member
נראה לי שגם את לא מבינה..

" אין להקה בלי טום הוא מתחשב והוא רציני והוא כשרוני והוא תורם מעצמו כל כך" לא בגלל זה לא הייתה להקה.. טוב גם.. אבל בעיקר - טום הוא זה שפתח את הלהקה.. "פתחו לו" להקה. בלי טום לא היו חושבים על להקים עוד להקת בנים שמנגנים על כלים (היה להם את באסטד)

loserontheloose

New member
וחוץ מזה...

שטום כותב את רוב השירים (גם אם דני כותב, זה ברור שטום הוא כותב השירים הראשי) והוא זה השקים את הלהקה (צרף את דני ואז עשו אודישנים בשביל דאגי והארי) והוא נגן גיטרה מעולה והקול שלו משתפר (אני מודה, לא ממש אוהבת את הקול שלו אבל גם לא שונאת). אני לא שופטת את טום, ואנשים בכלל, לפי המראה החיצוני. נכון שאם מישהוא נראה טוב אני אזיל ריר כמו כלבלב אבל אני לא "אשנא" מישהוא בגלל שהוא מכוער. זה טיפשי. זה מפגר. זה לא מקובל בשום מקום.

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

יש לזה מילה.. טיניז.. אבל לא נכנס לזה. וכן,כן איך לעזאזל שכחתי לכתוב את החלק הזה.. הרי מה שמיחד את מקפליי (בין היתר) זה שהם כותבים את החומר שלהם בעצמם טום (ודני) הוא הכותב העיקרי ואם אתן שואלות אותי גם הבן אדם הכי מוכשר בלהקה ואחד האנשים הכי מוכשרים שיש. טום אף פעם לא היה מכוער אבל בזמן האחרון הוא נהיה יותר יפה ממה שהוא היה (אוי השטחיות..) והוא פשוט חמוד בצורה מדהימה! פשוט בן אדם מדהים (ממה ששמעתי ראיתי קראתי וסיפרו לי עליו)

D4Ever

New member
טום הוא דובון איכפת לי! הוא מתוק!:)

ואני לא מתכוונת שהוא שמן! הוא פשוט מאמי כזה,לאכול אותו! איך אפשר לשנוא אותו..לפי מה שמספרים עליו הוא באמת מדהים..בקיצור אני מסכימה עם שחר..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifחיחיחיח הוא באמת דובון אכפת לי../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני חושבת שעלית פה על משו../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

L u L i1

New member
טום מכוער?../images/Emo12.gif

לדעתי ממש לא......ויש לו קול מדהים! וגם איך אפשר לשנוא אותו בכלל?? הוא כ"כ חמודי!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif יש לו קול כה מעולהה../images/Emo99.gif וגם אם הוא לא הכי יפה בעיניי, מה זה משנה, הוא עדיין בנאדם מדהים לגמרי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

1Music GIRL 1

New member
טוב.....בסדר!

בסך הכל אמרתי מה שאני חושבת! ...למה כולם צריכים לדרת עליי?!?!?!?! וגם ...אחרי זה התחרטתי כי הבנתי שאני לא ממש שונאת אותו!

אף אחד לא ירד עלייך....כולן פשוט

נדהמו לדעת איך אפשר לשנוא אותו...
ואני מבניהן
מקפליי לא היתה שורדת בלעדיו....הוא חלק עיקרי בלהקה ואי אפשר להחליף אותו!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifהולך../images/Emo123.gif תמונותתת../images/Emo26.gif

למעלה