תפתחו מהר ערוץ 2 יש כתבה על האח הגדול

BeN ShaDe

New member
אני אומר לכם...

האיש הראשון שוונסה תראה ביציאה מהוילה יהיה בר מזל.

droriko

New member
כתבה מעצבנת

מילא שבובליל אבא ובובלילה תקועים לנו בכל מקום עכשיו גם עושים ראיון משפחתי לשאר להקת הבבונים מאקשלון פעם היתה משפחת בנאי, היום יש משפחה בובליל

GIOVANINI

New member
מהכתבה הבנתי שאני לא מצביע יותר לבובלילים

אחרי שאישתו ומשפחתה שם קוראים לאשכנזים גזענים והם בעצמם שמים עלינו תוויות ואומרים שאנחנו שונים (כמו שאחת אמרה שם אנחנו אומנם חיים באותה מדינה אבל אנחנו שונים (זה לא גזענות) ) ונכון שהוא מצחיק אותי וששפרה וצבר גם לא תלית שכולה תכלת וכמה הם מקללים. אני מצביע עכשיו בעד שפרה.

../images/Emo45.gifהכי עשו אנטיגוניזם

עד עכשיו בא לטובתו של יוסי שרק הבת שלו גזענית ושהוא אדם טוב, אבל הם הרסו לו נראה לי.

droriko

New member
"אה אני לא אצביע לבובליל אז למי אני אצביע?

לשיפרה ,כי זה נגד כזה" זה הרמה של הפורום

יעל176

New member
בתור מזרחית גאה, הגעיל אותי איך מישפחת בובליל

דיברה בגיזענות כלפי "האשכנזים" הם בני אדם בדיוק כמוכם, מי אתם שתישפטו?? המישפחה שלהם כ"כ בטוחה שהם יזכו במיליון שהם מרשים לעצמם לדבר ככה, עם כל הצחוקים לא מגיע למישפחה כזאת לזכות במיליון רק בגלל התדמית של הגיזענות המגעילה הזאת.

../images/Emo41.gif משפחת בובליל

המשפחה של בובליל פשוט נסערת כי הם יושבים כל יום ליד המסך ורואים כמה פוגעים ביוסי ועינב.

GIOVANINI

New member
עד עכשיו חשבתי שרק עינב גזענית

אבל אני רואה שזה בא מהמשפחה ומהסביבה שאיתם וזה חבל , אני אשכנזי ואני לא אגיד שאנחנו מושלמים אבל האשמה שהם אומרים שאנחנו גזענים שבו זמנית הם לא מוכנים לקבל את הצד השני ועושים סטיגמות שהעם מפוצל ל2 חצאים מזרחיים ואשכנזיים זה האמא של הגזענות

droriko

New member
רגע רגע

וזה שכנקמה על הגזענות של הבובלינים אתה הולך להצביע דווקא לאנתיזה האשכנזית שלהם שיפרה , זה לא נקרא לפצל את העם?

מהכתבה הזאת אני יצביע יותר לבובלילים...

כתבה מצויינת היתה,הפוקוס הוא על יוסי והיה ברור שהוא הפייבוריט של הרוב,אני פשוט חולה על ארז טל,אמר וניסח כמו שצריך,יוסי הוא הכי חכם שם..והכתבה עשתה רק טוב.

droriko

New member
חוץ מהקטע עם המשפחה הכתבה היתה לא רע

בעיקר המיני ראיון עם רענן שקד, שחד ושנון כהרגלו .

droriko

New member
תודה שאתם אוהבים אותי

אבל השם שלי זה לא בובליל אלא דרוריקו , זה קצת מעליב אבל אני אמחול לכם הפעם .

למעלה