תפתחו מהר ערוץ 2 יש כתבה על האח הגדול

rebecca121

New member
אהבתי את הכתבה, מראים שם

איך הצלמים מצלמים את דיירי הבית למי שפספס יש את הכתבה בערוץ שלהם.

BeN ShaDe

New member
אחלה כתבה.

"האח הגדול" היא ללא ספק הריאליטי הכי גדול אי פעם בישראל והרבה רואים את זה , כי כמו שנאמר בכתבה , הם זה אנחנו. וחצי מדינה לא יכולה בלי זה וחצי מדינה לא יכולה איך אפשר לראות את זה בכלל. רק חבל שאשתו של יוסי וכל הסיפור הזה עם האשכנזים כנראה יורידו ליוסי המון קולות וזה יצא רק נגד הבובלילים ואני מאוד מפחד שזה ייעלה להם באיבוד הרבה קולות ובצדק.

Yaki J

New member
רענן שקד מוכיח שימין הטובים מאחוריו

היצור הזה הוא קריקטורה מהלכת. אחרי שכתב מאמר שהוא לא רוצה שכנים מזרחיים בשכונה שלו ואף אחד חוץ ממנחם בן לא נכנס בו, הוא כנראה מרגיש שמותר לו הכל.

יוליקה

Member
מנהל
אני גם חושבת שהעם מחולק ל-2

יש ישראלים ויש.... בובלילים. כי אני כאשכנזיה מכירה המון אשכנזים שהם לא שונים בכלום מהבולילים.

הכתבה מצויינת וגם מהווה סגירת מעגל

עמנואל רוזן שעינב לא ידעה איך קוראים לו, למרות שאהבה אותו ואת תוכניתו, דווקא הוא זה שעשה את הכתבה. לגבי משפחת בובליל: זה פשוט הגעיל אותי, מהם הכי פחות הייתי מצפה לכזאת התנשאות והכללות... פשוט גועל נפש.

../images/Emo41.gif הרבה אמרו שיוסי עשיר ולא צריך את הכסף

והנה, רואים שיש לו דירה קטנה בבנין משותף. העיקר שכל הזמן נכנסים ליוסי לכיס. גם אם יוסי היה עשיר זה לא עניין אף אחד אבל טוב שהראו בכתבה את האמת.

Saladin

New member
דירה קטנה בבית משותף חח.

ואיך בדיוק הצלחת לראות מה הגודל של הדירה?

Saladin

New member
עמנואל רוזן גרם לי ליובש בפה כהרגלו.

כל כך מדכא לראות את האיש הזחוח הזה שאף פעם לא משנה את הבעת הפנים שלו, שחס וחלילה לא ייראה אנושי. איך הוא עשה את הכתבה בדיוק? הוא לא עשה שום דבר מעניין חוץ מלהיכנס למאחורי הקלעים של האח הגדול ולבית של אישה מבוגרת ולתמוה תמיהות נדושות של מישהו שהתכנית בכלל לא מעניינת אותו.

אדון שי

New member
מזל טוב !

לכל אלה שהבינו שגזענות זה תוצר של חינוך מהבית. לכל אלה שהבינו ש"פרידמנים" זה כינוי גזעני כלפיי אשכנזים. באמת מזל טוב , או שמא עליי לברך אתכם ב:בוקר טוב!

3pac היחיד

New member
אני לא רוצה לפתוח את הנושא הגזעני

אבל המשפחה שלו רואה ערוץ 20 היא בטוח ראתה את צבר מכנה את יוסי "שארית אדם"

אדון שי

New member
איפה ראית את כל האשכנזים

קוראים ליוסי שארית אדם ? מה גם שהציטוט הזה שלקחת כביכול מפיו של צבר לא ממש מדוייק. אבל אני זורם איתך.

jaycom

New member
איפה ראית את כל המזרחים

קוראים לשפרה וצבר פרידמנים?

מי יודע, אולי קראו את אדון שי ודומיו

מי יודע, אולי נכנסו לפורום בתפוז וקראו את אדון שי ודומיו קוראים לבובליל בבונים, פרמיטיבים ושאר ירקות. הם כנראה יודעים משהו על שפת הקודים הזאת. אולי גם יצא להם לקרוא את רענן שקד לפני שבועיים אומר להם שהוא וחלק מחבריו לא ממש מעוניינים לגור לידם, עוד מבלי שהכיר אותם, וזאת רק על סמך שם המשפחה שלהם. לא שהלב שלי מתחמם כשאני רואה דיבור בסגנון הזה, אלא שלא צריך להיות צבועים. דיבור כזה צץ מדי פעם בסלונים ברחבי הארץ אצל כל העדות, ללא יוצא מהכלל. אז כדאי להוריד את מפלס הצביעות. (כמובן, שמבחינה סוציולוגית, ההשלכות האופרטיביות של סגנון דיבור כזה הן הרסניות יותר כאשר הן מגיעות מבעלי הכוח מאשר הן מגיעות מחסרי הכוח. שוב, ברמה סוציולוגית. כשעוסקים בממוצעים ובמסות. וכן, תמיד יש יוצאים מהכלל.)

א.

זה צבר אמר ולא שפרה, היא אמרה שהביטוי הזה מזכיר לה את השיר של יהודה עמיחי (ולא יוסי ועינב כמו שרבים מכאן אמרו) כאילו ראיתי שרשמת שזה צבר אמר, אבל נראה לי שהתכוונת שזאת סיבה למה הם דיברו עליה ככה. ב. גם המשפט הזה של צבר בכלל הוצא מהקשרו. אבל עד שקשת תחליט לחשוף את הוידאו באחת מתכניות האחות הקטנה או משהו כנראה לא נדע בוודאות

ק קט קטי

New member
הגב ורד בובליל היקרה !!!!!!!!!

"... אנשים כן אוהבים לראות ליצנים ופרחות על המסך" ?!?! נהדר גב' בובליל - את מכנה את בתך עינב כפרחה במלוא מובן המילה ותו לא !!! בראבו..

אוי ..היא אמרה את זה בציניות ואמרה במכוון

לשיפרה,הכתבה היתה מעולה ואני מבינה את הצורך שלכם בלחפש ולמצוא את הרע,לא יעזור תפנימו כבר,יוסי הוא הפייבוריט והוא זה שגם יקח.

למעלה