"תצא בחוץ!"

grinberg

New member
ואיך הוא פה? ../images/Emo6.gif

רק למשמרת מותר? כנראה הם שליחי אלהים כמו משה רבינו...

מה שמותר לרבי...

לא לחינם התלונן כאן בחור חרדי, כי במקרה של מפגש, לא יוכל להגיע. כי אז יוודע ברבים, שהוא גולש באינטנט המשוקץ. סבירות גבוהה, שגם הרבי יהיה שם ויתפוס אותו "על-חם"

grinberg

New member
אני לא צוחק עכשיו

אחרי כמה שנים שיצאתי מהישיבה ומהדת, עכשיו אני בתל-אביב ואני רואה הרבה פעמים את המשגיח של הישיבה מבני-ברק משוטט לו בקניונים למיניהם בת"א, ובת"מ הישנה בשוק ומסביב איפה שהבתי בושת... כנראה כדי לחפש בחורים.

fanti

New member
קענסט דוך מאכען עפעס אה

פאטאגראפיע און שיקען די חבעירים (לשעבר) פון ישיבה זאלען די חברלאך מאכן עם אה שאנדע

מתנדב

New member
היום העלו כאן לפורום תמונות

לא צנועות, (שזה אומר בחורה חצי ערומה), ואני הבהרתי בזמנו לא להכניס כאלו תכנים לפורום, זה פוגע בגולשים. אנא ממכם המנעו להבא.

מתנדב

New member
לא מעניין לא הרב שבתמונה ולא הבחורה

עצם זה שיש תמונות כאלו בפורום זה פוגע, וכבר קיבלתי כמה הערות מגולשים, אי לכך, להבא אני יאלץ למחוק את כל השרשור, שתתחיל בהודעה כזאת, כם אם שאר התגובות היו נורמלים. ואני חושב שהעניין הוסבר על הצד הטוב, ואנו כגולשים בפורום צרכים לכבד את המעמד.

פורום אידיש

איננו פורום של חרדים. מי שלא מוצא חן בעיניו , שלא יגלוש לכאן. ואם זה לא נראה לך, פתח פורום לדוברי אידיש חרדים, ושמור על המעמד הדגול שלהם.

החברים הם חרדים וחילונים

בן-אהרון, אין מה לעשות בעניין הזה. לי אישית תמונות כאלה לא מפריעות כלל, אבל צריך להתחשב בחברים החרדיים בפורום. אני לא דיפלומט כרגע אבל בשביל שהפורום יצליח לא צריך לתת ל"קלייניקייט" כזה להפריע, אז לא יהיו בפורום יידיש תמונות פורנו או דומיהן, לא יקרה שום דבר. מבחינתי הנושא הזה סגור, וכל הודעה נוספת לא תזכה לתגובה אלא למחיקה. פשוט אין לי עצבים לדוש בעניין הזה.

yaely2

New member
מנהל
יידישיסט דעתי כדעתך../images/Emo70.gif

שלום, אינני דתיה וודאי שלא חרדית, אך אם מישהו מרגיש דחף להראות לקהל הרחב תמונות מסוג מסויים, יש מספיק פורומים היכן לעשות זאת. לשלוח את החברים מפה לעשות לעצמם פורום חרדי, נראה לי פשוט לא הוגן. סיפרו כמה פורומים יש, בהם יוכל הלז להציג מרכולתו באין מפריע לדעתי יידישיסט פעלת לפי שיקול דעת שנדרש פה, ולא לפי הרגש בהם השתמשו רבים. בברכת שנה טובה יעל

t a m n u n a

New member
בן אהרון תומכת בכל מה שכתבת../images/Emo110.gif

במידה ונרגיש, אחרים וכמוני שהפורום נוטה כלפי החרדים לא נמצא את מקומנו כאן ו...חבל. ויידישיט !! אנא הכן את מפגש הפורום ואל לך לחשוש. יש על מה לדבר ולהבהיר. כמה מחברותי כבר הדירו המקלדת מכאןוזה באמת חבל, חבל מאד. בסופו של דבר יהיה זה פורום יידיש לחרדים.....ואת זה לא רצינו נכון?

fanti

New member
אני מציעה לחלק לגולשים ..

משקפיים מסנני טומעה ... ואיך שיהיה על המסך משהו שהרבי לא מרשה ירד על המשקפיים מסך שחור . ומי שבכל זאת ירצה להציץ (כמו שהוא רגיל לעשות ) יוכל לעשות זאת ...

די טעמע פון נישט קיין ריינע בילדער

אויב מיין מיינונג איז איינעם אינטרעסאנט. איך האלט אז בילדער וואס געהערן צו דעם טעמע וואס מ´שמועסט מעג מען ארויף לייגן אויפן וועב. און נישט קיין נפקא מיניה ווי שמוציג עס איז. סייוי אין מורשת זענען אונז נישט מופיע. מקסימום קענסטו מגביל זיין נאר דארך ZIP אדער DOC, אבער אינגאנצן צו אסור´ן האסטו נישט קיין רעכט, דא איז נישט קיין פרומע פארעם, נאר א פארעם פאר אלעמען און אזוי ווי אין תל אביב דרייען זיך חרדי´שע איד´ן אפילו דארט גייט מען נישט מיט קיין צניעות´דיגע בגדים, די זעלבע זאך דא ווער עס וויל דא זיין ברוכים הבאים אבער מיט נארמאלע כלליים .

jewboy

New member
די ביזט

מוראדיג איך האב הנאה פון דיר מען קען זאגן אז די ביזט פון אונזערע איך האב דאס גלייך געטראכט אבער ווער בין איך צוזאגן דא דיעות איך בין נאך ניי דא האסט מיר געמאכט דעם טאג היינט

adam222

New member
וויתורים אל מול תקדימים! ../images/Emo18.gif

זהו סוג של התגמשות... כלומר כיפוף הרצונות שלך אל מול רצונותיו של האחר, אך ידוע הוא הדבר שבדברים שבין חרדים לחילוניים, החילונים מוכנים להתגמש למען מטרה מסוימת, אך החרדי לעולם לא יוותר. וכאן אנו מגיעים אל בעיית ההתגמשות והוויתורים... הבעיה: צד אחד דורש התגמשות, אך מנגד הוא לא מוכן לעשות ´כהוא זה´ למען ההתגמשות חזרה... אכן תקדים קצת מורכב וטעון בפורום... נ.ב. זה לא כ"כ משנה האם זה התמונה הזו או האחרת, אלא התקדים.

למעלה