"תצא בחוץ!"

מתנדב

New member
הבהרה בנושא......

ראיתי כאן את התגובות שלכם, ועל כן הוחלט שיהיה דרך לעלות לפורום תמונות העולה על רוחכם, שצורת העלת התמונות תעשה בפורמט זיפ. וכמו כן, אני רוצה גם להבהיר על כמה מהתגובות שנכתבו כאן, הפורום הזה הוא פורום מיועד לכולם הן לציבור הדתי, הן לציבור החרדי, והן לציבור החילוני, והן לציבור השומרי מסורת, והיות והנושא יידיש הוא נושא של כלל הציבור המדברים את שפת היידיש, ללא הבדל גזע ומין. (ולא כפי שצויין כאן מחלק ההודעות שהפורום מתחרד, נהיה חרדי, שזה ממש טפשי להגיד כדבר הזה). אי לכך יש הודעות שמכניסים בהם תמונות פונוגרפיות, שהציבור שלא מעוניין לצפות בהם, וברגע שמעלים תמונות כאלו, ואותו ציבור פותח את ההודעה הזאת, זה למעשה מחייב אותו לראות את התמונות הללו, אי לכך הגעתי למסקנה יחד עם יידישיסט, שתוכלו לעלות כאן תמונות בפורמט זיפ, ואז כל מי שיפתח את ההודעה לא יראה את התמונות האלו, ומי שירצה בכל זאת לצפות בהם יוכל להוריד את התמונה למחשב ולצפות בו. וכמו כן, אני מתנצל בפני אלו שנפגעו מהתמונות שמחקתי. אם יש לכם רעיונות או עצות, נשמח מאוד לשמוע את תגובתכם, או במסר שלי או של יידישיסט, ולא על גבי הפורום.

מתנדב

New member
ואני מקווה מאוד שהיום או לכל המאוחר

מחר בבוקר, יידישיסט, יעלה כאן לפורום את הכללים.

adam222

New member
למעט בעיה פיצפונת...

אי אפשר להעלות פורמט Zip לפורומים של תפוז...

מתנדב

New member
אוקיי, נחשוב על איזה שהוא רעיון

אולי לשנות את הסיומת של הקובץ, ולאחר שיורידו את זה למחשב, ישנו זאת חזרה לפורמט JPG

zimes

New member
אפשר doc. הנה הסבר טכני:

לוקחים תמונה. מעתיקים אותה פעם שניה. בעותק השני, משנים את הסיומת (rename) ל doc. מעלים את התמונה לפורום (וכותבים לחברים מה היתה הסיומת המקורית). מי שמוריד - שומר על המחשב שלו. משנה את השם בחזרה לשם המקורי. רואה. ובא לציון גואל.

חברי הפורום, הביעו את דעתכם

מחר בבוקר אנסח את הכללים לחידוד הבעיות האלה שזה לא הפעם הראשונה שצצות ועולות בפורום. חשוב שחברי הפורום יביעו את דעתם בעניין זה.

grinberg

New member
דעתי הוא (אם זה בכלל חשוב)

למחוק כל הודעה שיש בו תמונת פורנו, שזה יכול להפריע לאנשים מכל מיני סיבות ולא רק דת. אבל לפחות שיהיה פה חופש דיבור כל זמן שזה לא דיבורים לשם סקס גם אם יש בו מילים של סקס. למשל שיהיה מותר לשאול איך עושים ברית מילה
. אבל תמונות של נשים ערומות לא לשים. ואגב התמונה שהעלו כאן לא היה ערום היא היתה עם חזיה וחוטיני, רק בגלל שזה היה לשם סקס כי היא היתה זונה לכן צריך למחוק...

אני נגד העלאת תמונות

פוגעות ולו יהיו אלה תמונות עירום או מכל סוג אחר. מי שרוצה תמונות מהסוג שהועלה קודם, ושנמחקו בצדק, יכול ללכת לפורומים המתאימים. אנחנו פורום יידיש וככזה ברור שיהיו גם חברים חרדים או דתיים או אחרים שהדבר מפריע להם. אין שום סיבה להרחיק אנשים רק בגלל כמה תמונות שאינן עיקרו של הפורום.

בי

New member
תמונות מעין אלה אין מקומם באף פורום

הרי בכל פורום ישנם אנשים ממגזרים שונים, ולכן דבר שעלול לפגוע מלכתחילה בחלק מהמשתתפים אין להעלותו. נראה לי ממש פשוט וברור. הפורמט של תפוז הוא כזה שהתמונה עולה עם ההודעה, ולכן אין אפשרות להימנע מלראות תמונות שחלק מהאנשים אינם מעוניינים לראותן. אני לא רואה כל קשר בין זה לבין התגמשות לפני חרדים. במה אתה מתגמש כאן? אוסרים עליך לגלוש בשבת? מחייבים אותך לאכול כשר בשעה שאתה מקליד את הודעותיך? נראה לי שמי שלא גמיש במחשבתו הוא זה שלא מבין שיש דברים שפוגעים באנשים אחרים כי צורת החשיבה שלהם והחינוך שלהם שונה מזה שלו. אני יודעת שתהיה התנפלות. מתנצלת מראש אם דעתי פוגעת במישהו.

fanti

New member
יידישיסט לא העליתי תמונות ואין לי

כוונה לעשות זאת אבל, קח בחשבון שהכנסת כללים של עשה ואל תעשה בעיקר לנוכח הרגישות שיש לנו החילוניים מכל מה שנראה כנסיון של כפיה דתית . ושוב, לא מתוך כך שמישהו מהם דווקא רוצה תמונות אלא , מתוך הרצון לדחות כל נסיון של משהו שנראה ככפיה . דרך אגב, יתכן שהדיון שאתה העלית בנושא הגבר הסקסי פגע בציפור נפשו של איזה חרדי (שהצביעות אצלם חוגגת). עד כמה שידוע לי הרי אסרו עליהם להתבר לאינטרנט אז, איך יתכן שמצד אחד יחליטו להמרות את פי הרבנים שלהם ומצד שני ינסו לכפות עלינו את הצדקנות שלהם .

grinberg

New member
ברור שאין לעשות כללים מתוך כוונה דת

הפורום הזה לא קשור ומוגבל עם שום דת ואין צורך אפילו להיות רגיש ולחשוש על זה, אבל יש נורמות מוסריות איזה דברים יכול להיות קשה לראות לאנשים מסוימים, אבל כמובן בשום אופן לא בגלל דת. ואני חושב אפילו אם מישהו מדבר בדרך-אגב נגד דת מסוימת או בעד לא בצורה מסיונרית לא צריך למחוק את ההודעה, רק אם המנהלים מבינים שזה מוביל למריבות ופגיעות... אבל חוץ מזה אין שום קשר בין הפורום לדת מסוימת. כבר ניסו פה בעבר לדבר על ´נעילת´ הפורום ביום כיפור, אבל כמובן שהתנגדו לזה.

fanti

New member
ובכל זאת נשמעו הערות בלי סוף לגבי

יום כיפור ... האנשים האלה כנראה לא מבינים עד כמה דברים שהם עושים מרגיזים אחרים. ובכל זאת נדמה להם שהם היחידים שיודעים מה טוב להם והכי חשוב , מה טוב לנו ...

מתנדב

New member
fanti, את סתם כועסת על כלום......

וכפי שאת רואה כאן בתגובות של הגולשים, ישנם גולשים שלא מוכנים שיעלו לפורום תמונות כאלו, ובצדק היות וזה פוגע בפורום. וישנם גולשים שדווקא כן מעוניינים לעלות מדי פעם תמונות כאלו, ואני מבין גם את הצד של הגולשים האלו. ולגבי הכתיבה בפורום, כפי שכבר כתבה כאן בי, שאנחנו לא אוסרים ולא מחייבים אותכם ולא כופים על הגולשים את הדת בפורום, ועובדה שיש הודעות בפורום שמדברים גם על סקס, ועם כל זה ההודעות הללו לא נמחקו, ואני חושב שזה מספיק הוכחה שאין כאן כפייה, כך שטענותייך נראות לי סתמיות. ולגבי הנעילה של הפורום ביום כיפור, אני כתבתי את זה בצחוק (ושמתי אפילו אייקון מצחיק, בכדי שתבינו שזה נכתב בהומור), ואם כל זה היו גולשים שהחליטו שהם דווקא יכתבו כאן ביום כיפור, (וגם אז היו יכולים לטעון שזה כפייה שלכם שיכתבו בפורום ביום כיפור, והבלגנו), ועם כל זה ההודעות שנכתבו ביום כיפור לא נמחקו. ומלבד כל זה, יש גם פורום מיוחד בשביל לעלות תמונות של סקס, ומטעם ההנהלה אסור להכניס תמונות פונוגרפיות לפורום מלבד הפורום המתאים לכך, ואנו משתדלים לעזור לחברי הפורום (למרות האיסור) שמדי פעם יוכלו לעלות תמונות אך עם סיומת אחרת בכדי שהתמונה לא תפתח אוטומטית עם ההודעה. אי לכך אנו בקשנו את עזרתכם, ומה שיש לכם להציע בעניין, ואנו מקבלים מכם רק התקפות, במקום שתשתתפו יחד איתנו, (והיינו יכולים לאסור זאת וכל הודעה כזאת תמחק, היות וההנהלת הפורום אינה מאשרת את זה). לכן אני מבקש תשקלו את ההצעה הזאת, ויחד נגיע להסכם.

grinberg

New member
אתה צודק 99 אחוז ../images/Emo13.gif

חוץ ממה שכתבת שלכתוב בכיפור זה כפיה. כפיה על מי?

magy

New member
אהבתי את התמונה בן אהרון

יש עוד כמה? זה בדיוק הטעם שלי......... אבל .......חבל שלא ראיתי מה יש מתחת למסך השחור........
PP

למעלה