תצביעו בסקר של אקזיט. שואלים על...

תצביעו בסקר של אקזיט. שואלים על...

מיהי כוכבת הטלוויזיה הלוחמנית השווה ביותר וג'ניפר גארנר היא בין האופציות. יאללה ג'ניפר.

דיקידאק

New member
עוד דבר, שתהיו בעניינים

ג'ניפר גרנר ושרה מישל גלר צמודות אחת אל השנייה ממש כך שחייבים לעשות עוד מאמץ קטן בשביל ג'ני שלנו...

מווותק

New member
אה סליחה... אבל אין מצב שאתם לא

מצביעים בסקר של אקזיט.
תודה ושלום. אני הולכת לעשות בלאגן בפורום של מכושפות עכשיו. שלום ותגידו לקרלוצה שעד שהיא לא כותבת פה אני לא נכנסת. שלום ותודה וביי וביי ושלום

דיקידאק

New member
חחח שרה מישל וג'ניפר בקרב צמווווד!!

גם אליסה מילאנו ממכושפות מתקרבת לעברם אבל אני לא מבינה בנות מכושפות בכלל לא לוחמות הן רק בנות עם כוחות על שבלי מאמץ הן גוברות על שדים... זה לא נקרא לחימה

דיקידאק

New member
שימו ../images/Emo23.gif שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif:

ג'ניפר גארנר מובילה בסקר של אקסיט יש לנו ניצחון מחוץ. מזל טוב כולם. חחחחחחחחחחחחחחחחח

מווותק

New member
סליחה... אבל לא להיות שאננים ../images/Emo3.gif

כולללללללללם להצביע לג'ניפר גארנר באקזיט
אנחנו רוצים ניצחון מוחץ !

דיקידאק

New member
אל תדאגי הניצחון הוא שלנו...

ומבלי להיות שאננים. חחח אבל בכל זאת חברה תצביעו כבר....

Moreiro

New member
צר לי לבשר אבל.. ../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

בינתיים ג'ניפר רק במקום השני, הולי מרי קומבס עברה אותה בדי הרבה קולות
יאללה להתעורר

מווותק

New member
אתם מאכזבים אותי. מעריצי מכושפות

ומלאך שחור עוברים אתכם ואתם שותקים. בושה וחרפה לפורום האהוב עלי.

דיקידאק

New member
תקשיבי זה לא מה שזה נראה...

אני יגיד לך מה יש מן טריק כזה שאת יכולה להצביע כמה וכמה פעמים וזה מה שחברה שלי עכשיו עשתה שביקשתי ממנה להצביע לג'ניפר ומישהו "מעריץ" של הולי מארי המכשפה הזאת הבין את הטריק והוא גם עשה את זה אני ממש לא יודעת איך עושים את זה כי אני לא ממש מבינה במחשבים אבל מה שכן אני יושבת יפה לחברה שלי על הצוואר שתשנה מיד את התוצאה איך אין לה ממש זמן אשתדל לעשות זאת כמה שיותר מהררררררר.

מווותק

New member
האמת היא שאני מאוד אשמח לדעת

איך החברה שלך עושה את זה כי אני אישית חסמתי את "טריק" ההצבעה המאסיבית באקזיט. היינו - לא ניתן להתלבש על ה"קוקיז" ולהצביע בהיסטריה עבור מועמד בסקר, אלא אם רוצים להצביע מאותו שם המשתמש בתפוז, צריך למחוק שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב את הקוקי שלך במחשב ולהצביע. זה מאוד מוזר מה שאת אומרת.
אני אבדוק את זה מחר במשרד. תודה !

דיקידאק

New member
עזבי רק אחרי שג'ניפר תנצח תבדקי

מלבד אני לא יודעת איך היא עושה את זה ועובדה שהיא לא היחידה {המעריץ של הולי מארי...} אני ממש לא מבינה במחשבים אבל תראי בנתיים מה חדש בסקר שלנו...חחחחחחח היי ו.... אל תכעסי

Wiccan Scorned

New member
אמממ.... רק לג'ניפר ושרה מישל...

שווה "לזכות בסקר הזה".... כאילו מבחינת שחקנית לג'ניפר (לשרה המיסכנה לא נותנים לעשות כלום כמעט
למרות שמגיע לה צל"ש על קרב על קרוון נוסע ב5X20 -רק מה שבאולפן ולא על הכביש באמת הכפילה עשתה...אז כבוד...) אם מבחינת דמות ברור שבאפי.... לכל השאר גם מבחינת דמות גם מבחינת שחקנית לא מגיע.... מה לעשות הצופים בארץ מתוחכמים כמו ילד בגן וחבל...

Wiccan Scorned

New member
שחקנית כן דמות לא...

מבחינת שחקנית אקשן לג'ניפר מגיע... אבל עם כל הכבוד לסידני בריסטו אין אבל אין על הקוטלת, באפי אן סאמרס ה
מלכה

Wiccan Scorned

New member
חחחח... הסתבכתי על ההדגשה...

רק ה"אין" השני וה' הידיעה ב"הקוטלת" צריכים להיות מודגשים...

למעלה