תצביעו בסקר של אקזיט. שואלים על...

Wiccan Scorned

New member
קשיי קליטה מאצ'?

מבחינת דמות לוחמת מה עדיף? אישה רגילה שהיא סוכנת ושאין לה כוחות מיוחדים? או פאקן הקוטלת שעם בוקס אחד מעיפה אותכם קיבינימט! היא פאקן הצילה ת'עולם שישה פעמים!!! ומתה פעמיים.... תאהבו את סידני יותר בכיף... אבל מבחינת דמות לוחמת באפי שולטת!!!!

ברור שסידני עדיפה מה קרה לך??

ממכל הבחינות אין דבר כזה "כוחות מיוחדים" באפי אינה לוחמת כי הכל אצלה מחשב, תראה לי בנדאגם שבבוקס אחד מעיף מישהו... עוד ערפד... מזה השטויות האלה? זהות בדויה היא סדרה דרמת מתח לחימתית אמיתית. היא מציאותית בלי הרבה קיצ' בחייאתה חי בעולם דמיוני....חחחחחח

Wiccan Scorned

New member
מציאותית?

זהות בדויה ממש לא מציאותית... ע"ע עונה שלישית... כל הקטע של ראמבלדי וכל החצי השני של עונה שניה.... הקטע עם הבוקס היה בהגזמה... זה לא ככה...אבל באפי היא לוחמת הרבה יותר טובה!!! הרבה יותר חזקה!!! ובקיצור באפי קורעת את סידני במכות!!! אני חיי בעולם דימיוני? אני אוהב את אלייאס הרבה יותר מבאפי אבל לפחות אני מציאותי בעניין הזה: אין על באפי כדמות לוחמת טלוויזיונית!!! היא המלכה!!! היא הכי חזקה!!!

aliasBOY

New member
אני חושב....

ש"זהות" באמת לא מציאותית.. ובאפי יותר חזקה... אבל אין על סידניייי

דיקידאק

New member
ניצחנו בסקרררררררר

יחי ג'ניפר גארנר האגדית.... חחחחחח עזבו באפי, זהות בדויה, מכושפות.... אין על ג'ניפר גארנר

Wiccan Scorned

New member
תראה...

אני גדלתי עם באפי.... היא דמות שעזרה לי המון (במיוחד עונה שישית) בגלל זה אני אובר-פרטקטיב.... אני חושב שיצא כאילו אני לא סובל את סידני בניסיונותיי להגן על באפי אז זה ממש לא נכון... כי אני אוהב את סידני, אבל מה לעשות את באפי יותר, כאילו מכיתה ו' עד יא' גדלתי על הדמות הזו!!!

דיקידאק

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif סבבה ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זה שגדלת על באפי זה טוב אבל אתה לא צריך להסתכל על מי גדלתתת אתה צריך להיסתכל מי יותר טוב ובמקרה שלנו אין מה להשוות. וחלילה אני לא אומרת שאתה לא סובל את סידני אחרת לא הייתה בפורום שלנו.... {או שלבאפי אין פורום ואתה מתנחם בזה...חחחח} באפי אתה רגיל אליה בגלל זה אתה חושב עליה ככה לסידני אי אפשר להתרג אי מפתיעה אותנו כל פעם מחדש עם האמנות שלה ואגב .. אני בת אז זה "תראי".

Wiccan Scorned

New member
אני יודע...זה לא היה מופנה אלייך...

אבל באפי עדיין שולטת כלוחמת... לא יעזור היא הלוחמת מספר אחת!!! ולבאפי יש פורם לידיעתך.... פשוט אחרי שהסדרה נגמרה נימאס לי לדבר על אותם נושאים שוב ושוב אז עזבתי את כל הפורמים של באפי.... ושוב: הלוחמת מספר אחת זו באפי-קיק-אס-סלייר-אןסאמרס!!! מקום שני סידני-קיק-אסס-בריסטו!!!

דיקידאק

New member
נכון באפי שולטת כלוחמת.....אבל

על ע ר פ ד י ם על דברים שאינם אפילו בפרי הדמיון של האדם. וסידני בריסטו XXX שולטת כלוחמת על בני אנוש כרימינלים שפה זה יותר קשה, לבני האנוש אין לב הם הורגים בלי לחשוב אפילו. חוץ מזה שכחנו עוד דבר סידני בריסטו לוקחת סיכונים די רציניים כמו למשל הפרק האחרון של זהות בדויה שסידני הלכה אל החללית הזאת בשביל לחבל במצלמה 1 דקה לפני שהיא המריאה, ובאפי איזה סיכונים לוקחת היא רק מראה להם T {צלב} והם נמסים. זה כל הסיפור!!!

Wiccan Scorned

New member
איזה סיכונים?!!?!?

א. תני לסידני ערפד או שד את תראי איך היא מתה... בוקס אחד היא עפה!!! ב. בקשר לסיכונים: בוא נראה.... קפצה לשער בין מימדי כדי להציל את אחותה ואת כל העולם ובכך הקריבה את עצמה.... המממ...זה רק אני או שזו ההקרבה האולטימטיבית?! מה עוד... פרק אחרון של הסידרה היא פתחה את פי השאול והובילה קבוצה של כ25 בנות לקרב ענק מול עשרות אם לא מאות אלפי ערפדים קדמוניים. כמו כן היא אולי מסכנת את החיים שלה מול ייצורים על טבעיים מגיל 15!!! את שוכחת שסידני בת 30+ ולבאפי יש את נטל העולם על כתפיה מגיל 15. תראי קרב אחד על אחד באפי לוקחת! אבל תני לה אקדח והיא לא יודעת בגרוש... זה הדבר היחיד שסידני לוקחת על באפי אקדחים, רובים וכדו'... למרות שבאפי השתמשה במשגר טילים פעם...בן זונה!!! ולפי מה שאמרת רואים שאת לא מכירה את "באפי" באמת אחרת היית יודעת שצלב לא ממיס ערפדים. ועוד משו לא הגיוני שכתבת... לבני אדם יש לב (גם לפושעים) .... לערפדים, שדים וכדו' אין לב, אין נשמה ומיצידם הם יהרסו את כל העולם כדי לנצח בקרב.... באפי היא הלוחמת מספר 1

Wiccan Scorned

New member
OK תראי...

לא נראה לי שנסדר תסכסוך הזה אז בא נחליט כך: בעולם של "באפי" באפי שולטת!!! בעולם של "זהות בדויה" סדני שולטת!!! תערבבי את שני העולמות ותארגני קרב אחד על אחד, באפי נגד סידני (מה שלא יקרה כי למה להן להילחם? ההפך הן יעזרו אחת לשניה), יש תקו.... מוסכם?!

דיקידאק

New member
../images/Emo6.gif לא? מה קרה לך תסתכל טוב ../images/Emo6.gif

הכוונה תתרכז.. אם יהיה קרב אחד על אחד סידני תהרוס את באפי כי באפי יודעת מה לעשות על ערפדים על על בני אדם... סידני אפילו בקרב מוחות תאכל אותה..חחחחחחחחח ובוא נגדיר את זה כך בעולם של הערפדים באפי-אין ספק שולטת ובעולם האנושי... מן הסתם סידני בריסטו חחחחחחחחחחח
אבל בשבילך... יאללה נו יהיה תיקו.

Wiccan Scorned

New member
תראי...

אם באפי יכולה לקחת ערפדים,שדים ואלים מן הסתם היא קורעת בני אדם.... ובואי נעזוב את זה... זה לא יגמר... ב"באפי" באפי שולטת!!! ב"זהות" סידני שולטת!!!! ובשילוב של השניים תיקו... הן ילכו מכות שעתיים יתעייפו... ויתעלפו.... אבל בקרב מוחות סידני לוקחת... הלא ידוע שסידני ממש ממש חכמה... ואם כל הכבוד לבאפי,ויש פוווווווווווווול כבוד, חוכמת חיים יש לה... אבל היא לא גאון...חחחחחחח ודיי עם הריב הזה....תיקו!!!!

דיקידאק

New member
../images/Emo23.gif סידני היא לוחמת NO' 1 ../images/Emo23.gif

וכן אני לא רואה בכלל באפי אולי ראיתי את העונה הראשונה ככה שהיתה מזמן מזמן בערוץ 2...??? וזהו. ואני לא רואה שלערבים שנמצאים מתחת לאף שלנו ויושבים לנו על עצם הזנב יש להם
כמו כן גם לאנשיה בסדרה למשל אמא שלה, לא חשבתי שאמא יכולה לירות בבת שלה, ממש הילדה שיצאה לה מהבטן 26 שנה קודם לכן. אז לא, גם לבני האדם אין

Wiccan Scorned

New member
חחחחחחחחחחחחחח.... לא פלא...

את חושבת שסידני לוחמת יותר שווה מבאפי.... עונה ראשונה הייתה חובבנית והמכות שם היו עלובות כמו ב"מכושפות"....חחחחחחחחחחח.... מה לעשות זה מה שיוצא כשמביאים סידרה לרשת כתחליף אמצע עונה ואין להם כסף להביא במאים.... אם היית רואה את שאר העונות היית מסכימה עם התיקו....

דיD

New member
אז מה אם לא ראיתי את שאר העונות

חוץ מזה מה כבר השתנה הכל אותה עלילה רק ערפדים, ערפדים וערפדים. אצל סידני זה שונה

Wiccan Scorned

New member
תעשי טובה....

אל תדברי שטויות בלי שאת לא יודעת מה את אומרת.... מה כבר השתנה? אפקטים! האיבוק של הערפדים בסדרה הזו היא הכי יפה שקיימת! יותר מכל סדרה או סרט קולנוע (סטייל בלייד) שקיים... הקרבות!!! הפרק האחרון מבחינת אפקטים ומבחינת פעלולים כמעט משתווה ל"שר הטבעות שיבת המלך" (כמעט בגלל שתשווי הפקת טלויזיה דלת תקציב, גם זהות אגב, לעומת סרט עם תקציב של עשרות מליוני דולרים) וכל "ערפדים, ערפדים וערפדים" , לידיעתך הרבה הם מטאפורה לבעיות של החיים... לידיעתך באוניברסיטאות באוסטרליה ואנגליה לומדים בפסיכולוגיה וסוציולוגיה על פרקים בסידרה ומנתחים אותם על ההבטים הפסיכולוגים והסוציולוגים שלהם... אז אל תזלזלי בסידרה שלי אוקיי?! כי את מתחילה ממש לעצבן אותי בקטע הזה...

למעלה