שמלונות חמודות ביותר כייף לילדונת שתלבש אותן!
ה האמא הסורגת New member 22/3/10 #39 תודה ,חלקן ניתן כבר כמתנה לחברות ....... מהפורום \בהרבה כיף ומתוך הערכה מלאה . ואני מקווה שכולן יהנו מי שקיבל ומי שעתיד לקבל בימים הקרובים והילדות שתלבשנה שיהיה בכיף.
תודה ,חלקן ניתן כבר כמתנה לחברות ....... מהפורום \בהרבה כיף ומתוך הערכה מלאה . ואני מקווה שכולן יהנו מי שקיבל ומי שעתיד לקבל בימים הקרובים והילדות שתלבשנה שיהיה בכיף.
ח חיה 70 New member 23/3/10 #42 חנהלה תודה מקרב../images/Emo23.gif על השמלה המקסימה שקבלתי ממך מתנה לנכדה הגדולה שלי.כמובן שמלה מספר 4.
חנהלה תודה מקרב../images/Emo23.gif על השמלה המקסימה שקבלתי ממך מתנה לנכדה הגדולה שלי.כמובן שמלה מספר 4.
ק קולית1 New member 24/3/10 #43 חנה אני עדיין המומה מהמתנה שלך השמלות פשוט יפיפיות הצלומים עושים להן עוול כמה שהם משגעות חייבים לראות בכדי להבין איזו עבודת אמונות ויצירה זו. שוב תודה תודה תודה תודה קולית
חנה אני עדיין המומה מהמתנה שלך השמלות פשוט יפיפיות הצלומים עושים להן עוול כמה שהם משגעות חייבים לראות בכדי להבין איזו עבודת אמונות ויצירה זו. שוב תודה תודה תודה תודה קולית
ק קולית1 New member 24/3/10 #51 ואחרונה מתנצלת על איכות הצלום היה קשה לצלם אותה היות והיא מקוררת סרבה להחליף בגדים לכן שמתי על הקיים וצלמתי כשאני מעסיקה אותה במפתחות
ואחרונה מתנצלת על איכות הצלום היה קשה לצלם אותה היות והיא מקוררת סרבה להחליף בגדים לכן שמתי על הקיים וצלמתי כשאני מעסיקה אותה במפתחות
ה האמא הסורגת New member 24/3/10 #52 תודה הילדה כל כך חמודה , ותודה על המילים החמות ,חן חן שמחתי לתת אותן ושמחה שיהיה להן שימוש . .
M miklush1 New member 24/3/10 #62 אכן הצילומים על הקולב לא נראים אותו הדבר כמו על הדוגמנית והשמלות ממש מתוקות אבל הדוגמנית..................בונבונה אמיתית
אכן הצילומים על הקולב לא נראים אותו הדבר כמו על הדוגמנית והשמלות ממש מתוקות אבל הדוגמנית..................בונבונה אמיתית
ח חיה 70 New member 24/3/10 #56 יקירתי זאת לא תחפושת זו שמלה מהממת שראיתי אותה במציאות והיא ממש מעשה אומנות כמו שקולית כתבה. כל הכבוד לחנהלה על העיצוב ועבודת האומנות
יקירתי זאת לא תחפושת זו שמלה מהממת שראיתי אותה במציאות והיא ממש מעשה אומנות כמו שקולית כתבה. כל הכבוד לחנהלה על העיצוב ועבודת האומנות