תקיפה אישית על קאת´רין ג´יינווי

SaxonK

New member
וואו, איזו חורפה חטפו על קתרין..

אני דווקא אוהבת את קתרין, הקול שלה סקסי שחבל"ז, ויש לה יופי של דיקציה. אני גם לא מבינה את ההערה האלימה על הביוץ, זו פעילות מבורכת שבלעדיה לא היית בא לעולם. למה לתקוף על רקע מיני? אבל... אני מסכימה עם קביעתך שהמשחק שלה נוטה לדרמטיות יתר. כל נפנופי הידיים והג´סטות האלה, זה קצת מיושן. למרות שאייברי ברוקס עם הקול הצווחני וקצר הנשימה - נו טוב, ראיתי טובים ממנו. הוא תמיד נשמע כאילו מישהו מוחץ לו את הביצים. אני חושבת שהסדרה הייתה מפוספסת, למרות שהיה לה פוטנציאל אדיר למצבים נפשיים ולהתעמתויות פסיכולוגיות/מוסריות/אתיות רציניות הרבה יותר ממה שראינו. בסך הכול, האישה הזאת החליטה החלטה (שלדעתי הייתה טיפשית, מגלומנית וחסרת אחריות) קשה מאוד שאני כצוות הייתי פותחת במרד כתגובה עליה. היא הייתה צריכה להיות, לדעתי, דמות מיוסרת יותר, בעלת עומק רב יותר. אבל מאחר שזו סדרה אמריקנית שמיועדת גם (אני חוזרת, גם) לילדים, הם לא רצו לאבד את הקהל שלהם עם חומר שייאלץ אותו לחשוב יותר מדי. קתרין מחליטה המון החלטות שנויות במחלוקת. מצד אחד היא סטארפליט לפני ולפנים. מצד שני, היא עוקפת/רומסת/תוקעת את הפריים דיירקטיב בכל הזדמנות שרק יש לה. שוב, דמות שלא מוצתה עד הסוף. וחבל. אני חושבת שהסדרה השתפרה לקראת עונה 4 והייתה לא רעה בעונות 5,6. עונה 7 הייתה בזבוז זמן ופדיחה.

Esmena

New member
דווקא עונה 7

היא הדבר הכי טוב שקרה להם לדעתי מאז הנפילה הגדולה בעונה ארבע....

SaxonK

New member
מה שאהבתי בעונה 7

היו שני הפרקים בסוף, end game. לפי דעתי הם היו לא רעים בכלל. אדמירל ג´יינוויי עשתה לקפטן את המוות, שיחקה בה ועינתה אותה ועשתה לה מניפולציות רגשיות קשות. מה שלא הבנתי היה הרומן-בזק האווילי בין צ´אקוטיי לבין סבן. מה זה? מאיפה זה צץ? ולמה הטאטו שלו כל כך גדול...? אבל זה כבר דיון אחר, שאני לא בטוחה שיש לי הכלים להיכנס אליו...
חוץ מזה, לא התלהבתי מעונה 7. אבל כמו שאומרים, על טעם ועל ריח, וכו´.

אם כבר מדברים על הטאטו...

הפרק שבו קיו ניסה לחזר אחרי ג´ייווי שתהיה האמא של הילד שלו... והוא קפץ עליה עם טאטו כמו של צ´אקוטה... אני, לעצמי, התפרקתי על הרצפה מצחוק.

וזה כי....

ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך ג´ון דה לנסי מלך

rdaffi

New member
אני מסכים (פחות או יותר)..

גם קייט מולגרו וגם אייברי ברוקס משחקים בצורה מוחצנת מדי. הם מגזימים נורא, ונותנים את ההרגשה שהם באמת משחקים, ולא שהם הדמויות עצמן. בקשר לקול ולמראה- על טעם ועל ריח... ובקשר לסדרה- הפוטנציאל שלה היה אדיר, בלי ספק, אבל התוצאה המוגמרת הייתה שילוב כושל בין TNG, פארסקייפ ו"היפים והאמיצים".

למעלה