תקיפה

kgtsv

New member
תקיפה

נכנסתי לחנות והותקפתי ע"י עובד של החנות (איש שרות לקוחות) אחרי שהתווכחנו בקול . הוא דיבר אלי בזלזול, ואני עניתי לו באותה צורה ואז הוא תקף אותי. פשוט ככה. הארוע הוקלט במצלמות האבטחה, אני והמנהל של החנות ראינו את הוידאו. המנהל התנצל, ואמר שהעובד הזה מפוטר ופיצה אותי במוצר קטן במתנה. אני אדם בריא, ולא הייתי זקוק לטיפול אחר כך, אבל אני קצת בהלם מהמקרה הזה. חוץ מזה שהגשתי תלונה במשטרה על תקיפה של אותו עובד, אני רוצה לדעת מה עוד אני יכול\צריך לעשות. לתבוע את החנות? בבקשה תיעצו לי.

תשובה

אני הייתי פונה לחנות/להנהלה ומעמיד אותם בדבר העובדה כי הקלטת האירוע הינה ראייה חיונית לצורך הליך משפטי תוך שהייתי דורש מהם לשמור אותה בשמירה ראוייה. הייתי חושב על אמצעי תיעוד נוספים. למשל, הקלטת הגרסה של המנהל המתנצל. לגבי תביעה אזרחית כזו או אחרת. אתה יכול להמתין ולראות מה יקרה בהליך הפלילי. ייתכן והתיק ייסגר מחוסר עניין לציבור ואתה צריך לעקוב ולהתעדכן ואף להגיש ערר באם הדבר ייתרחש. לגבי הגשת תביעה כבר עתה. האם גם כנגד החנות או רק כנגד העובד? מה הנזק שנגרם לך? מה השתנה בעולמך מאז אירוע התקיפה? ועוד ועוד? בנושא הזה מומלץ שתפנה לפורום אשר מתעסק בנושא האזרחי.

למעלה