תקנון הפורום

Redemption Song

New member
תקנון הפורום../images/Emo18.gif

חוקי הפורום:
שרשור הודעות: אתם רוצים ממש עכשיו לכתוב משהו על ורד? לשאול משהו? הסתכלו טוב אם אין שרשור פעיל שמדבר על הנושא שלכם, יש אחד? שרשרו אליו את ההודעה שלכם. אם אין, אתם מוזמנים לפתוח הודעה חדשה.
הורדות לא חוקיות: אסור לדבר על הורדות לא חוקיות על גבי הפורום, כל הודעה כזאת תמחק.
משחקים ושאלונים: מותר ואף רצוי להתחיל משחק חדש או שאלון. במידה וכבר יש משחק או שאלון בפורום אל תפתחו אחד חדש, חכו קצת. הפורום הוא פורום חברתי, אך עדיין לא פורום משחקים ושאלונים.
כתבות: בתקנון תפוז כתוב שאסור לסרוק כתבות מהעיתון בגלל זכויות יוצרים. כל הודעה שתהייה בה כתבה סרוקה, לא תמחק אבל הקובץ כן, גולש שיחזור על כך פעמיים - יחסם.
פינות: חשוב מאוד שהפורום תמיד ישאר פעיל, ולשם כך הומצאו הפינות אז אם יש לך רעיון לפינה או שאתם רוצים לפתוח פינה יומית\שבועית\חודשית שלחו לי מסר.
ספווילרים: מכוון שורד משחקת בימים אלה בטלנובלה 'האלופה' יכולים להיות ספווילרים, אם יש לכם אחד כזה ואתם רוצים לכתוב אותו בקומונה תוודאו שהספווילר לא כתוב בנושא, ויש את הסימן הזה
.
פגיעה באחד מחברי הפורום: קיללו אתכם? פגעו בכם? וכ'ו.. קחו נשימה עמוקה ותספרו עד 10, אח"כ אתם יכולים לשלוח לי מסר ואני כבר אדאג לטפל בזה. אבל אל תרדו לרמה של זה שפגע בכם, תהיו בוגרים. ובבקשה מכם, אל תפתחו ריבים מיותרים. יש בכם דחף בלתי נשלט להגיד "ורד תעשי לי גלידה!!!!!11"? תעצרו אותו, ונצל"שו שרשור קיים. חבל לפתוח הודעה חדשה בשביל זה. [מה זה נצל"ש? נצל"ש זה ניצול שירוש - כלומר.. אם יש שרשור שבו מדברים על ורד אתם יכולים לנצל אותו כדי לא לפתוח שרשור חדש כי אתם מדברים על נושא דומה (ורד). אתם כותבים בנושא
ובתוכן ההודעה כותבים את מה שרציתם.] אם אתם רוצים להגיד משהו לאחד מחברי הפורום או למנהלת עשו זאת במסרים
ולא על גבי הפורום.
שרשורים קבועים בפורום: (אם יש לכם רעיון לשרשור קבוע שלחו לי מסר)
תמונות - כתבות - ראיונות
גלשתם להנאתכם באינטרנט ופתאום ראיתם תמונה חדשה של ורד? קראתם כתבה על סדרה חדשה בכיכובה? למה אתם מחכים? גם חברי הפורום רוצים לראות.. אבל רגע, זאת לא סיבה לבלגן את הפורום - שרשרו לשרשור במידה והוא פעיל.
שאלות - בקשות - הסברים
יש לכם שאלה על ורד? רוצים לבקש משהו מיוחד? לא הבנתם משהו ואתם צריכים הסבר? השרשור הזה נפתח במיוחד בשבילכם. אל תפתחו על כל שאלה שרשור חדש, וכנ"ל לגבי הבקשות וההסברים שלכם. אם יש שרשור פעיל - שרשרו אליו. במידה ואין אתם יכולים לפתוח אחד חדש. שרשור
עבר עליכם יום נורא? קרה לכם משהו נפלא? אתם סתם רוצים לאחל לחברי הפורום יום טוב? אין בעיה, רק שימו
שאתם כותבים את זה בשרשור אוף ולא במקום אחר. הסיכום השבועי
כל יום שבת יש סיכום שבוע בפורום של ורד פלדמן, כל הדברים שקרו בפורום נמצאים בהודעה אחת כדי להקל על מי שלא עקב, לא היה, או סתם מתעצל. את הפינה המנהלת פותחת כל שבוע.
חדשים
כל כמה זמן יפתח בפורום שרשור חדשים, אם אתם חדשים שרשרו לשם את הודעתכם. במידה ואין שרשור כזה אני כבר אדאג לשרשר את ההודעה שלכם לשם. ולסיום.. יש לכם תלונה, בקשה, הארה, הערה, שאלה בקשר לפורום או לדרך ניהולו? רוצים להציע סקר חדש? לשפר את הפורום? לפתוח עוד גלריה על ורד? אין בעיה, שלחו לי מסר. (גולש אשר יעבור על חוק שקיים בתקנון יוזהר ואם ימשיך לעבור על הכללים לאחר האזהרה, הוא יחסם מהפורום לתקופה על פי שיקולי מנהלת הפורום בלבד.) אז אחרי כל החוקים והתקנות, הכי הכי הכי חשוב שת ה נ ו בפורום
סמנו -
אם אתם מסכימים.

mikmikonet

New member
../images/Emo127.gif גו ליאת, גו, גו ../images/Emo13.gif

גו ליאת, היא בסדר המנהלת הכי חמודה בחדר

mikmikonet

New member
ליאת צריכה לדבר עם תפוז קודם ../images/Emo12.gif

בפורום צריך לדבר עם ההנהלה הראשית כנראה כדי להאדים יוזר, לפחות ככה הבנתי. יהיה טוב
רנצ'ו!

למעלה