R Redemption Song New member 24/8/06 #22 ../images/Emo207.gifעדכון. הכנסתי את כל התמונות לגלריות.. אם יש לכם תמונות שאין שם, אתם מוזמנים להוסיף. אם יש איזושהי קטגוריה שאתם צריכים והיא לא נמצאת שם - מסר . תהנו
../images/Emo207.gifעדכון. הכנסתי את כל התמונות לגלריות.. אם יש לכם תמונות שאין שם, אתם מוזמנים להוסיף. אם יש איזושהי קטגוריה שאתם צריכים והיא לא נמצאת שם - מסר . תהנו
M mikmikonet New member 24/8/06 #23 את כולן?! ../images/Emo12.gif וואו. תודה ליאתי אין עלייך. עכשיו רק צריך להעביר את הסרטונים לשרשור משלהם... שלא ילכו לאיבוד ועוד כמה דברים. ואנחנו מסודרים
את כולן?! ../images/Emo12.gif וואו. תודה ליאתי אין עלייך. עכשיו רק צריך להעביר את הסרטונים לשרשור משלהם... שלא ילכו לאיבוד ועוד כמה דברים. ואנחנו מסודרים
R Redemption Song New member 24/8/06 #24 כן, את כולן.. גילתי שאפשר להוסיף המון תמונות בבת אחת, ככה שבכלל לא הייתי ליד המחשב וזה אעלה את כולם. פלאיי הטכנולוגיה נכון, ולשרשר לטאגליינס.
כן, את כולן.. גילתי שאפשר להוסיף המון תמונות בבת אחת, ככה שבכלל לא הייתי ליד המחשב וזה אעלה את כולם. פלאיי הטכנולוגיה נכון, ולשרשר לטאגליינס.
M mikmikonet New member 24/8/06 #26 פששששו ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif פלאי הפורום. יש לנו פורום ויש לנו פורוםםם ננה בננה
D Dark chocolate New member 24/8/06 #30 ../images/Emo99.gifאאאאאאאאאא../images/Emo211.gif ורד תעשי לי ילד ודחוף!!!!!!!!!!! עברי רן!!!!!!!!11 קרן%$#@#$%$#@!@!!!
../images/Emo99.gifאאאאאאאאאא../images/Emo211.gif ורד תעשי לי ילד ודחוף!!!!!!!!!!! עברי רן!!!!!!!!11 קרן%$#@#$%$#@!@!!!
ה השולט המקסים New member 24/8/06 #33 קומנת משטרת האופנה... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=7592&smsMsg= כנסווו
קומנת משטרת האופנה... http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=7592&smsMsg= כנסווו
D Dark chocolate New member 24/8/06 #35 מסתבר שכן../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif אבל ליאת לא מרשה להתפרץ על אנשים שלא יודעים לשרשר ליאתי, פליז אני כ"כ רוצה להגיד לו דברים, עולם הדימויים שלי מתעשר מרגע לרגע!! אפשר? [Say Yes%$#!]
מסתבר שכן../images/Emo10.gif../images/Emo211.gif אבל ליאת לא מרשה להתפרץ על אנשים שלא יודעים לשרשר ליאתי, פליז אני כ"כ רוצה להגיד לו דברים, עולם הדימויים שלי מתעשר מרגע לרגע!! אפשר? [Say Yes%$#!]
R Redemption Song New member 24/8/06 #37 אם את רוצה להגיב לו את יכולה לעשות את זה במסר , אבל לא על גבי הפורום.
D Dark chocolate New member 24/8/06 #39 ../images/Emo10.gifרואים? רואים?../images/Emo211.gif לא פייר!
R Redemption Song New member 24/8/06 #41 מיכל, יש אנשים שגולשים פעם ראשונה בפורומים והם לא יודעים איך לשרשר, לא צריך ישר להתפרץ עליהם. אם את שולחת להם מסר והם עושים את זה שוב, אז זה כבר משהו אחר..
מיכל, יש אנשים שגולשים פעם ראשונה בפורומים והם לא יודעים איך לשרשר, לא צריך ישר להתפרץ עליהם. אם את שולחת להם מסר והם עושים את זה שוב, אז זה כבר משהו אחר..
ס ספיר חולה על נינוש New member 25/8/06 #48 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo95.gif