תקנון פורום הלוחמים ?

כשאת בובה על חוטים - את תסבלי

בסיטואציה כמו שתארת (שפתאום לא יתנהגו אליך ככה יותר). " המצב שאנחנו אומורים להגיע אליו הוא שאנחנו "לא מושפעים ממה שקורה סביבינו". אנחנו מודעים ופועלים, אבל לא מגיבים." לא יודעת מי זה אנחנו. אני אמורה להגיע למצב שאני חופשיה. לא יודעת אם יש מצב כזה שאני לא מושפעת ממה שקורה סביבי - מה שקורה סביבי, משתנה תמידית וכמוהו גמני - "אני" מושפעת. אני אמות - אני מושפעת מהחיים. אני לא חותרת למצבים שכאלה (לא להיות מושפעת). אחלה שמצאת את הדרך שלך - אמן ותגדילי את המודעות שלך אינסופ.

אם זה מעלה בך משהו כמו

"את אפילו לא מכירה אותי" - אז לא מעניין אותי שאני לא מכירה אותך, את ביטוי חיים מבחינתי כרגע - ואני שמחה שהביטוי מוצא את דרכו. זהו. אור.

את מכירה אותי ואני מכירה אותך

כולנו עם אותן שריטות רק שאצל כל אחת הגודל והעומק בכל שריטה שונה. כולנו רוצות להיות משוחררות וחופשיות ומאושרות. הולכות לכיוון האושר ובורחות מהסבל.

עוד משהו

אני לא באמת אמורה להגיע לשום מקום. כבר הגעתי, רק צריכה להגדיל מוגעות. ל-ה-ג-ד-י-ל. שימוש מועיל במילים יכול להועיל לפעמים (אולי אפילו רוב הפעמים)

לא הבנתי

זה לא שלא יתנהגו אלי יותר.. אנשים יתנהגו איך שהם רוצים. אני אשאר באיזון. מה זה חופשיה אם לא להיות חופשיה מתגובות לא רצוניות והתניות כמו אהבתי מה שאמרת נהנתי ממה שכתבת שנאתי את מה שאמרת וכולי. חופשיה זה לצאת מההתניות והתגובתיות הלא מודעת שלנו. מה לפי דעתך?

לפי אני...

להיות חופשיה זה לא להזדהות עם שומדבר שאני לא בוחרת להזדהות איתו. להיות חופשיה זה גם להיות מודעת, להיות עדות. זה כמובן כולל בתוכו את מה שכתבת בהודעה שאני עונה עליה עכשיו, ולא בהודעה הקודמת. אבל זאת ממש לא מטרה בעיני. החופש עצמו הוא חופש! נקי! פשוט! וזה תוצר לוואי (עבודה חופשית עם רגשות במצבים שאני בחברת אנשים) אם יעזור לי להשתמש בסיטואציות חברתיות ככלי - אעשה זאת, אם לא, אז לא. אני מגנה על עצמי עכשיו... מעניין איזו תגובה תיהיה לי בעוד שעה. תרגיל צלילות?

קצת קשה לי לעקוב על מה אני עונה...

אל תגני כי אני לא תוקפת. אני בעדך. ואם אני נשמעת תוקפנית אל תקחי את זה באופן אישי ואל תניחי הנחות , אפרורפו שירשור מקביל ,שיש לי משהו נגדך. ממש לא. אני מזהה אצלך הרבה טוב . וכש אני כותבת אני כותבת גם לעצמי. אז כמו שאמרת. אור.

צלילותי עוד איתנה בי... ../images/Emo3.gif

אכן קראתי הודעה מעט שונה עכשיו... הנהר זורם זורם...

תודה שהזכרת לי שכולם מורים

אני נוט הלשכוח את זה. לפרוץ התנגדויות לאנשים ש"אני" לא מסווגת כמורים. זה קורה בד"כ כשאני ברמת מודעות "רגילה", מוזר ולא יעיל... מה את ממליצה?

קטונתי מלהמליץ לך

תאכלי הרבה שום מעורבב עם דבש לפני השינה. את השום אסור לקלף עם סכין מעברזל אלא רק מעץ. 2 שיני שום וכף דבש. במשך חודשים. אם תעשי את האי עשייה הזאת כדי לזכור שכולם מורים תוך חודשיים תהיה ספצית.

אז תעשי את זה עם

מלפפון ירוק שידוע בסגולותיו להורדת לחץ דם. (לא משנה מה ) היעקר לעשות... זה אי עשייה

למעלה