תקנו אותי אם אני טועה

mean girl 16

New member
פשר הכינוי -

"מנהל קומונת תארים מתקדמים במתמטיקה" קח דבריי בחיוך

אשרת

New member
אני אגיד לך מי זאת חץ.

זאת אותה מפלגה שלמעשה הוקמה לצורך הבחירות בלבד, ולא מעבר לזה. זאת אותה מפלגה , שבניגוד לשינוי, הם היו כל כך לא חכמים שהצליחו להכניס את עצמם לחובות גדולים.

טלמ

New member
זאת גם אותה מפלגה

שבניגוד לשינוי, מישהו יודע מי המועמדים שלה... מה עשה רון לוונטל בחיים? חוץ מלהנחות ברדיו ואת קדם אירו' 1996 (שגם נכשל)

וואי נכון!

אני ממש אהבתי את השידור של הקדם אירוויזיון עם רונ לונטל וגיא מרוז. היה מצחיקקקקקקקקקק!

טלמ

New member
ואפילו לא העפלנו לאירוויזיון

כי עפנו בשלב המוקדם.

אשרת

New member
תן לי לחפש את קו"ח שלו ותראה

שבמקה במקרה הוא עם עו"ד. אתה יודע מה - אקח זאת יותר רחוק - כולם הרי יודעים מי זה פורז, לא? אז כיצד אדם כזה ידוע מצליח בקושי לגרד את -9000 קולות. וכיצד אדם כזה, שידוע כחסכן גדול (שבא על חשבון הפעילויות) הצליח להכניס חץ לחובות גדולים? סוגית האלמוניות בהתייחס לתוצאות הבחירות, דווקא משחקת לטובת שינוי. הקיצר, אתה לא ממש יודע מה קורה בתוך שינוי, אני יודעת מה קורה בתוך שינוי ומה קורה בחץ, ותאמין לי ששינוי במצב קצת יותר טוב, מחץ. אבל מה זה משנה - המפלגה שלכם הולכת לקרקס לציבור החילוני את הצורה. שיהיה לכם לבריאות.

אשרת

New member
ונחמד שאתה מאשים מפלגות

שלא קיימות הלכה למעשה בכנסת. כדאי שתאשים את קדימה שהצליחה להפר כבר את ההבטחה הראשונה שלה לבוחרים שלה, עוד טרם התגבשה לה הקואוליציה הסופית

surfEU

New member
לצערי מהמיפלגות הגדולות

קריא, קדימה עבודה (ואולי הליכוד בפוטנציה) אני לא מצפה לשמור על האינטרס החילוני ולא משנה מה הן מבטיחות ערב הבחירות לא סתם קמה מפלגה דוגמת שינוי חבל רק שאי קיום הבטחות לבוחר ומאבקי אגו של בכיריה מוטטו אותה נקווה שתקום מפלגה חילונית מאוחדת בבחירות הבאות

אשרת

New member
אבל מה לעשות...

שבכל מפלגה יש את הבעיות הללו, רק שבשינוי ה'בום' היה קטסטרופלי יותר, ומה גם שהיו עוד כל מיני סיבות להתרסקות המפלגה. בכל מקרה, קדימה מוכיחה כרגע שמה שהיא הציגה במצע שלה, לא ממש שווה את את הדף.

טלמ

New member
יש קואליציה בלי החרדים?

ליברמן מסרב בגלל מפלגת העבודה... אי אפשר לעבור 61 בלעדיהם. אם הציבור היה משכיל ונותן יותר לקדימה (ז"א 3 מנדטים פחות לעבודה, 1 פחות לגמלאים ו-2 פחות לליברמן) היה אפשר לבנות קואליציה בלי החרדים.

אשרת

New member
מישהו חייב משהו לקדימה?

הציבור לא חייב שום דבר לאף אחד ובטח ובטח לא לכם. אנחנו יודעים שאולמרט יכול להכניס את מרצ, את המפלגות הערביות. ליברמן לא נכנס, משום שהוא לא יכול לקבל את תיק בטחון הפנים עקב החקירה הפלילית שמתנהלת נגדו.

טלמ

New member
את הערביות?

את היית רוצה שדב חנין יהיה שר? או אחמד טיבי?

אשרת

New member
יש לך בעיה איתם? ../images/Emo13.gif

ומה עם מרצ? הם אויר? הם לא נחשבים? בחייך, אולמרט הוא חבר של החרדים, ובכל מקרה הוא לא היה מוותר על השירותים שלהם. אז עשה לי טובה, קדימה סיבנה את כולם. ועכשיו, כולם יאכלו את הדיסה הזאת.

אולמרט הוא חבר של מי שנוח לו להיות

חבר שלו באותו רגע. למשל, בשנת 2003, אולמרט היה זה שבישל את ממשלת ליכוד-שינוי-מפד"ל ללא החרדים. אז אולמרט טיפח את חברותו עם לפיד על חשבון חברותו עם החרדים. היום הוא מעדיף (מסיבות פרקטיות) את החברות עם החרדים. זהו אולמרט - כזה היה תמיד.

טלמ

New member
עם הערבים והקומוניסטים? ברור

הם בוגדים במדינה וכל רגע שהם בכנסת מבחינתי הוא נזק, אבל הם נבחרי ציבור ולכן אני לא רוצה שהם יגיעו להיות מעבר לחברי כנסת. חד"ש - אני מרכז-ימין כלכלי (או כמו שהירשזון אומר "כלכלה חופשית עם רשת ביטחון לשכבות החלשות), ז"א סוג של קפיטליסט. אני לא רוצה קומוניסטים בממשלה. מר"צ? ברשות שריד ואלוני כיבדתי את המפלגה הזאת. עכשיו שהדמויות המרכזיות בה הם ביילין וגלאון...לא נחזור ונצטט את יקירך לפיד נכון?

למעלה