תקנו ראש 1!! כתבה 7 עמודים!

תקנו ראש 1!! כתבה 7 עמודים!

כן שירשור חדש, סליחה.. אבל כמו תמיד אני מתרגשת עד השמים שיש כבה עליהםם!! ופאקינג 7 דף!!! תהנו ^^

PerfectSP

New member
כבר קראתי ישר בבוקר!!!!@#$%^&../images/Emo99.gif ../images/Emo190.gif

6 עמודי קריאה אבל.....DDDDDDDDDDDDDD: פאק.............אתה רואה והעמודים לא נגמרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 כפרות עליכם ראש1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!@#!!@#$%@#&#%^*#% איזו כתבה מדהימה!!!!!!!!!!!!!11
וגיליתי שהפוסטרים שחילקו ואני לקחתי אחד מהם,היה מראש אחדXDDDDD אחחחחחחחחחחחחחחחח,איזו כתבה
הדבר הראשון שעשיתי בבוקר זה קראתי אותה!!!!!!!!

כןןן D:

אוח אני לאהוב ראש 1 שמתם לב שמאז שראש 1 התחילו לפרסם את טוקיו שלנו ממש מהשער הראשון אז... כל שבוע שני יש כתבה עליהם?! שימו לב: -כתבת שער ואחרי שבועיים... -המשך לכתבה אחרי שבועיים... -מפגש מעריצים אחרי שבועיים... -כתבת שער שנייה! אחרי שבועיים...[היום..] -כתבה על ההופעה! ועזבו את זה שבין לבין היה את האיגרת עם ההקדשה שלנו.. ואת כל הפירסומים להופעה ומלא תמונות שלהם! בקיצור, ראש 1 אתם גדולים!

אעאעאאעאע 7???????????????

אני רק קמתייי אין לי כח ללכת לקנותת אבל אני פאקינג אקנה את זה עוד איזה חצי שעה!!! אע'ראעארענס 7 עמודים!?

dorkiflitz

New member
איך שחזרתי מהבצפר קניתי!!!

ראש 1 שיחקו אותה בעננננק! איזה תמונה מהממת שמו בהתחלה.. עם ביל וטום.. באלי לגזור ולתלות אבל זה יהרוס. חח וראיתן במדור קוראים כותבים מישהי רשמה שהם צריכים להפסיק קצת לכתוב על טוקיו..

TaaaaaaaaaaL

New member
גזרתי ותליתי :p

את כל התמונותתתתתתת ב7 וחצי קמתי ולקחתי את זהההה איזה יפפה =]]

MAY STAR

New member
גמאני ראיתי את התגובה בקוראים כותבים!../images/Emo190.gif

יש לי מנוי לראש 1 יאיי!!.. ישר על הבוקר פתחתי וראיתי את העיתון ראש1 גדולייים! אוףףף הייתה ילדה שרשמה שמפרסמים יותר מדי על טוקיו הוטל! אם אני מוצאת אותה אני הורגת אותה !!! מה הבעיות שהם מצליחים???... אם היא לא אוהבת את טוקיו הוטל אז שלא תקנה את העיתון מילא כל העיתון מפוצץ רק בטוקיו הוטל ! P: חעחעח.. נראה לי אני יקנה עוד גיליון למרות שיש לי כבר 1.. כי הם שמו מלא מלא תמונות שלהם וחבל פשוט לא לגזור..! הכתבה ממש יפה!.. אוף הם תקעו תמונה של ליטף! כאילו לא מספיק גם כתבו עליה בידיעות איזה חצי עמוד?! אמממממ..... סוריי על החפירה הזאת....!! ^^ בהייי.. :)

PerfectSP

New member
אינ חושבת אני קונה עוד אחד,שני עותקים../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

יש לי מנוי... אבל אני רוצה את הכתבה הזאת שוב! כדי שאני אוכל לתלות חלק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני משקיעה 12 שקל לעוד ראש1!! XDDDDD

SuLeRu

New member
קניתי!!!!!!!!!!!!!!!!!1

היה רק עיתון אחד של ראש1 בקיוסק... איזה מזל שקניתי אותו! איזה שולט כמה דברים כתבו... אפילו שעדיין לא קראתי רק ראיתי..... איזה שולט!!

0rin

New member
../images/Emo210.gifקניייתייי וקראתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ^______^ כנסו..

לא ידעתי שהם יחתמו במלון!!
אם הייתי יודעת הייתי באה בלי לחשוב פעמיים!!! לא נורא..העיקר שראיתי אותם.. ששרתי את השירים שלהם יחד איתם... שהתאהבתי קשות עוד יותר ממה שהייתי ב-טום ושאני מצפה בקוצר רוח להופעה הבאה שלהם בישראל!! (ד"א ממש התלהבתי מגיאורג !! הוא נראה טווווווווווווב ביותר במציאות!!! וגוסטב תמיד אמרתי שהוא חמוד ועכשיו אני חושבת אפילו שהוא חתיך
) ההופעה הייתה נהדרת... רק מה שלא היה כיף הוא כל ההתנהגות המגעילה של כמה בנות...אבל אני לא מאשימה אף אחת..כולן רצו לראות אותם טוב! כולל אני.. פתחו עמוד 18 בתמונה העגולה רואים מאחור שלט...כתוב שם TOM BILL Ich liebe euch ואני הכנתי אותו
מהזווית הצילום נראה שעמדתי מ'זה רחוק!! חח אבל הכי לא נכון..עמדתי דיי קרוב..
אהה ועוד משהו.. בתחילת ההופעה אחרי שהרמתי את השלט מס' פעמים זעור מישהו בא ולקח לי את השלט וזרק אותו אני לא יודעת איפה.. קיצר זה עיצבן אותיייייייייייייייי. טוב מקווה שכולן נהנתן!! קיייייייייייייייס, אורין

ElinorLahav

New member
LOL !!!!

גמאאאאאאאני ממש היתלהבתי מגיאורג הוא פשוט כוסון !!
והוא בכלל לא שמן :| ~
גיאורג
~

keren eckshtein

New member
אני יודעת שמעתי , שאבא שלי יחזור מהעבודה הוא

יקנה לי . יותר נכון , מאוד כדאי לו לקנות . אם הוא לא רוצה למות עוד היום

למעלה