תקנו ראש 1!! כתבה 7 עמודים!

lid15

New member
איזה ענקים הם!

אבל עיצבן אותי שהתחלה הם אמרו שעכשיו אחרי המופע ההיסטריה תגמר אז קצת יפסיקו לכתוב עליהם אבל לפנ זה אני מקווה שהם יעשו ראיון על ישראל ומה הם חשבו עליינו XD

גם אני מאוד מקווה -כנסו ותקראו..

רק שה"היסטריה" הזאת לא תרדדד ושיחזרו בקרווב אנחנו אוהבים אותם כל כך 3333333> חוצמזה קראתי באיזה פורום שילדה אחת אמרה שראתה במלא אתרים\בלוגים\שוקסים\שינים וכד' שבנות אמרו שעכשיו [אחרי המופע] הן "יורדות" מטוקיו הוטל, מפסיקות להעריץ אותם. כאילו מה הקטע?! איזו מין הערצה זאת? אתן בכלל אוהבות אותן? כי אם כן זה לא נראה ככה!! טעם זה דבר שמשתנה בשנייה? כאילו אם זה אחרי זמן מסוים וזה ולאט לאט יורד אז איכשהו אפשר להבין אבל פשוט להחליט שלא בא לכן! חוצפה. זה הדבר הכי מגעיל שמעריץ יכול לעשות..במיוחד ללהקה או זמר שהוא אוהב... וזה לא סתם זה טוקיו הוטל!! הם באו במיוחד בשבילנו!!! איך אתן בכלל קוראות לעצמכן מעריצות?! או קראתן... גועל. ~

TaaaaaaaaaaL

New member
אני ידעתי שזה יקרה !!!!

זה היה ברור .. אחרי ההופעה מלא ירדו מהם ! וכולם נלחצו מה"מעריצות מונסון" האלה..

Ich liebe T H

New member
|תלתלן|די להשתמש במושג הזה מעריצות מונסון

לפי ההגדרה שלכם הן בכלל לא מעריצות.

TaaaaaaaaaaL

New member
לא, לפי ההגדרה שלנו זה מעריצות את השיר מונסון

וחוצמזה המעריצות האלה אותי לא מענינות כאילו שיעשו מה שבאלהם .. באמת שיעריצו שיר אחד.. לא אכפת לי.. יש לי גם כמה חברות כאלה. פשוט כמעט כולם בפורום חששו מהן .. אבל זה היה ברור שחלק ג=ד=ו=ל מהן יעזבו את טוקיו אחרי ההופעה. זהו !

lid15

New member
מה אכפת לכן? זה הפסד שלהן, הפסד של מוזיקה

מעולה! וכמו שהולכים מעריצים, ככה גם באים אחרים

TaaaaaaaaaaL

New member
לידרווו'ש

ממש לא אכפת לי . באמת הפסדר שלהם!! אבל פשוט כולם נלחצו כ"כ ממעריצות מונסוון .. אני ידעתי שזה מה שיהיה !

lid15

New member
חח אני מודה גמאני הייתי לחוצה.

אבל תאמת? אם הן כאלה מעריצות, עדיף שילכו אנחנו יכולות לעשות מספיק רעש!
(דברים שאפשר להרעיש אותם! )

TaaaaaaaaaaL

New member
בדיוק! אבל דווקא לא נלחצתי מהן עד..

שהייתה בהופעה אחת כזאת מולי והיה באלי להביא לה כאפה כי השיער שלה כל שניה נכנס לי לפפפה

lid15

New member
תאמת שאני בדרך כלל לא אבל אני מנסה לעשות

כזה שינויי תדמיתי XDD

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gifיש גם בפנאי פלוס!!!!../images/Emo41.gif

יש כתצבה כזאת בהתחלה, שהיא די קטלה את ההופעה.. יש שם תמונה של ביל חותם וכאלה ויש גם בפאפרצי!!! שתי תמונות של ביל וטום, ותמונה של ביל בקטן עם הפן חלק.. וכתוב כזה "לא, אני לא רותם אבוהב" XDDDD זה כזה מצחיק.. הוא באמת די דומה לה שם.. חחח וכתוב שמה איזה חצי עמוד על ההופעה וכל מה שהם עשו פה.. אחרי ההופעה הם הלכו לאכול במסעדה איטלקית ברוטשילד!!! ורק ביום ראשון בצהריים הם טסו מפה..

יווווו

זאת אומרת שהם היו פה 3 ימים ולא רק עד שבת? פאק, כיף לי מי שפגש אותם אז בלי להתכונן לזה =.='''''' יש מצב שאת מצלמת את הכתבה ואת התמונות? D: תודה מראשש 33>

Fall Out Liel

New member
יש לי את העיתון שהם על השער../images/Emo168.gif

העיתון שהיה לפני שבועיים אבל העיתון של שבוע שעבר לא מצאתי בשום מקום וחשבתי אולי בגלל החג או משהו הם לא הוציאו. אבל עכשיו גיליתי שהם כן ואין לי את העיתון
!

למעלה