תקציר כל הפרקים

qt1

New member
קוטלים את הסרט באתר הזה../images/Emo4.gif

וואי, באמת זה אתר לאנשים כמוני שלא סובלים ביקורות קולנוע...בהמשך יש תגובות קוראים טובות ופחות טובות אבל זו של אדם קלין אורון ממש לא מחמיאה לסרט, לפחות לא לדעתי. אגב, מה אתם חושבים? גם אתה אלון, זה יהיה נחמד אם תצטרף את דעתך לדברים שאתה מצרף , גם לסרט האסונות של נינה לא צירפת דיעה, יש לך?(דיעה משלך?) על הכיפאק האתרים, אני מקווה להעלות אותם למאמרי הפורום, צריכה להחליט לאן זה הכי מתאים .
המשך ערב נעים לכולם...

alonabu

New member
תודה, כבר קראתי דיי מעניין.

ויש מפגשים עם כוכבי הסידרה ?

חייםלוי

Member
מנהל
היה אירוח עם אלון אבוטבול ורני

בלייר הבמאי. http://www.tapuz.co.il/guests/default.asp?gid=98

qt1

New member
אהלן אלון ברוך הבא ושנה טובה../images/Emo74.gif

אתה מוזמן להצטרף אלינו בשרשורים השונים

טוארג

New member
אני חושב שזה אלון ../images/Emo13.gif

אלון אם אתה קורא פה, תיצור איתי קשר במסרים (צריך לשאול אותך משהו) ד"א, קיבלתי את הדיסק מתפוז.

qt1

New member
../images/Emo49.gif על הדיסקים, אוהב?למי עוד יש?

גם לי יש את הדיסקים העטיפה מאוד מיוחדת
גם הדיסקים ממש טובים
, אבל אל תגלו שיש שם שיר אחד שאני לא ממש אוהבת
,טוב אבל 1 מכל השירים זה כלום לא? איך אתם עכשיו עם השידורים החוזרים? לי כל הדמויות נראות אחרת, איך לכם?

qt1

New member
את אהבת את כל השירים???

אפשר לאהוב את כל השירים? אני מעדיפה לא לפגוע באף אחד ולא לכתוב איזה שיר זה... גם בדיסק של בנות בראון לא אהבתי שירים מסוימים אבל זה דיסק שאני מקשיבה לו מידי פעם. לא חייבים לאהוב את כל השירים ,או שכן?

just me2

New member
לא חייב להיות דיפלומט:)

איזה שיר לא אהבת? אני אישית מאוד אהבתי את הדיסק חוץ מכמה שירים כשיהיה לי זמן אני אכתוב עליו ביקורת בסה"כ הדיסק מאוד מומלץ ואני אוהב את האווירה של הדיסק

qt1

New member
אולי אחרי שאתה תכתוב שחר../images/Emo9.gif

זה לא דיפלומטית, אם יש נניח מישהו ששרוף על הלהקה או הזמר/ת אז לא נעים, זה פשוט לא נעים לי, האמת אפשר לכתוב כמוך על כל הדיסק,אולי זה מה שגם אני אעשה ,אני אחשוב על זה, נראה איך אתה מסדר את הביקורת ואז אולי אכתוב את שלי

qt1

New member
יש לנו את זה בטאגליינס,../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

מה שכן... לא יודעים מה היה בפרקים שבהם כתוב, שלא ידוע מה היה בפרקים,גם לא היו שידורים חוזרים ולא יהיו בינתיים,אבל אחלה
. רק אצלי אין מוסיקה באתר של אלון אבוטבול? אמורים לשמוע משהו או שזה אתר ללא קול? בכל מקרה

למעלה