אין של 3.. יש של פעמיים ושל פעם אחת ואני בקבוצה של האחד בשבוע..
A AmiTutiT14 New member 17/7/04 #15 אוי מיכנה שלי... מופיעה בהצגה../images/Emo3.gif תגידי תודה ותהיי בשקט! באיזה תיאטרון זה מוצג?
ס סניילית New member 20/7/04 #20 זה במרכז הבמה בגני תקווה.. ואולי שנה הבאה זה ירוץ בעוד מקומות בארץ:]]
ס סניילית New member 21/7/04 #27 לא ולא.. השחקנים בהצגה הם רק ילדים מהחוג..והבמאית היא המורה שמלמדת אותנו כל השנה..ההפקה היא של החוג עצמו..
לא ולא.. השחקנים בהצגה הם רק ילדים מהחוג..והבמאית היא המורה שמלמדת אותנו כל השנה..ההפקה היא של החוג עצמו..
A AmiTutiT14 New member 21/7/04 #29 איזה כיף../images/Emo70.gif אני למדתי משהו כמו 8 שנים משחק... עד לפני שנתיים, כי אז כבר לא היה חוג שמתאים לי ולרמה שלי אני מתה ללמוד משחק (להמשיך אני מתכוונת). אני פשוט מתה להיות שחקנית! מהיום שנולדתי
איזה כיף../images/Emo70.gif אני למדתי משהו כמו 8 שנים משחק... עד לפני שנתיים, כי אז כבר לא היה חוג שמתאים לי ולרמה שלי אני מתה ללמוד משחק (להמשיך אני מתכוונת). אני פשוט מתה להיות שחקנית! מהיום שנולדתי
ס סניילית New member 22/7/04 #30 גם אני:]]תבואי שנה הבאה לאודישנים.. ואולי תתקבלי:]] איפה את גרה?יש בגני תקוה ויש בסוזן דלאל..