תקראו את דוח קפון : (הפעם כתב מעולה):

shy6

New member
וואוו כנראה באמת אף אחד לא שם על

עידן קפון. בכל הטור הזה הוא יוצא כנגד ההפקה וקשת שהיא בעצם ההפקה נותנת לו חופש ביטוי ללכלך עליה. כנראה המילים שלו לא כאלה חשובות :) וכמובן שהוא צודק בכל מילה.

luluz

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!! ועוד קשת מפרסמים את זה?

ועוד קשת מפרסמים את זה? העורך נרדם בשמירה.

יNOT

New member
כל הכתבות האלה אותו "שטאנץ " ../images/Emo161.gif

איך זה ייתכן שהוא כותב באתר של קשת , ויוכל להביע ביקורת אמיתית עליהם?
באותה מידה הכתבה הזו , מבחינת המבנה , ומבחינת חצי מהתוכן הייתה יכולה לככב בYNET
הדבר היחיד שהסכמתי איתו זה השתי שורות האחרונות

לפחות הוא הוכיח את הנקודה

שצבר אמר "נשארנו שאריות אדם" ולא כפי שסילפו פה "נשארנו עם שאריות אדם". מעניין שאדון קפון לא הזכיר ולו במילה, את התגובה של עינב ביום שישי ההוא כששפרה התווכחה עם עינב ואביה על הלחם מהחיטה המלאה, עינב דאגה לכנות את שפרה בפני איתי וונסה "בת בת *ונה" ואף השוותה את התנהגותה לשל נאצית.

ruti

New member
פליט ריאליטי משועמם. קפון חושב שהוא אל-קפונה

אבל תכלס הוא סתם ילד קטן ומפונק של אמא.

אור2221

New member
לא מפליא אותי - צבר ירד על עידן קפון בתוכנית

חבל"ז לפני כמה שבועות. משום מה, הוא לא מזכיר את זה בכתבה, גילוי נאות, אתם יודעים.

נועה21

New member
מדהים!!! אין מילים! הוא פשוט כתב מילה מילה

מה שרוב האנשים חושבים!

דורון

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif צודק בכל מילה!

ועוד צריך חתיכת ביצים לרשום נגד המקום עבודה שלו - קשת. שיחק אותה בגדול ורשם בדיוק את מה שהרוב חושב.

24שעות1

New member
קפון מהיום כולנו קפון

קראתי והייתי בטוחה שאני או רבים רבים מהצופים המכורים והמתבוננים בערוץ 20 ברצף (ולא רק בערוץ 2) שאנחנו כותבי הכתבה קפון אוהבים אותך

redflower1

New member
פשוט מצויין !!!!

חבל שאי אפשר להגיב שם כי האתר תקוע. שפרה עוד 6 ימים את הולכת הביתה!

JasPoint

New member
../images/Emo45.gif הוא תמיד כותב נכון

היחידי מבין כל כותבי הטורים שרואה את כל התמונה. הטור היום פשוט מצוין, נהניתי מכל מילה

כתבה מצויינת ואמיתית !

הניתוח של קפון כרגיל מצויין ! הוא מביא את הדברים בצורה אמיתית כפי שהצופים רואים אותם ולא כפי שהתשקורת מציגה אותם. קפון נאמן לאמת שלו, גם אם אינה עולה בקנה אחד עם העריכה של קופרמן ועל כך אני מצדיעה לו. חבל שלא ניתן להוסיף תגובות לכתבה=באג במערכת החדשה של קשת, שאגב ממש לא ידידותית.

JasPoint

New member
למה באתר מאקו מופיע עדיין הטור הקודם?

דו"ח קפון: טאצ' עליז לדייר שיעיז אני לא רואה לינק לדו"ח החדש באתר עצמו, אם לא הלינק פה בפורום לא הייתי מגיע לטור החדש.

עידן קפון יצא מלך...סוף סוף האמת יוצאת לאור

עידן אמר את מה שכולנו פה יודעים,נשבעת לכם בא לי לעשות הפגנה ב"קשת" עם שלטים של מה שאמרו שיפרה וצבר.. וחוץ מזה שמתם לב שצבר לבש היום חולצה של קישקשתא (קקטוס) חחחחחחחחחחחחחחח..............

למעלה