תקראו את דוח קפון : (הפעם כתב מעולה):

לונה 2

New member
ת ח ש ב ו ר ג ע :

16 תוכניות מרכזיות של האח הגדול היו בערך, ובאף אחת מהן לא ראו כלום כלום כלום אפילו לא שמץ ממעללי שפרה צבר רנין וליאון. הצופים שרואים רק את המשדר המרכזי ולא עוקבים במשך השבוע בטוחים שמדובר במלאכים. זה מרתיח אותי.

morann7

New member
עידן קפון צריך להיות עורך התוכנית בערוץ 2 ../images/Emo70.gif

הוא רואה את התמונה הנכונה ולא את התמונה העקומה שמראים לנו בערוץ 2, למה בערוץ 2 לא מראים את גברת שיפרה הלחשנית שזורעת כל היום את השנאה שלה? לאן זה נעלם? כל הכבוד לעידן קפון.

עידן קפון - האיש והאגדה../images/Emo22.gif

האיש שדיבר על עצמו בגוף שלישי בתוכנית ריאליטי. האיש שנתן לדן מנו להראות לו מאיפה משתין הדג. האיש שנתן את מופע האימים הכי הזוי שנראה בגמר ריאליטי כלשהו. האיש שנוקם ונוטר ולא שוכח שהוא הפסיד פעם בהישרדות. נשאר לו רק לכתוב על לוזרים כמוהו. האיש שלא ברור מי נתן לו לכתוב. האיש שניזון מהתגובות בפורומים השונים. כל הכתבה שלו פשוט ציטוט מילה במילה מהנאמר בפורום הזה. ברובו שקרים. עידן קפון, תעשה טובה ותשחרר אותנו. עד שנפטרנו ממך בהישרדות ירקנו דם. חשבנו שלא נראה אותך יותר. בלעעעע.

יNOT

New member
../images/Emo8.gif חיכיתי שמישהוא יגיב בטון הזה

היו כמה תגובות של ביקרות דומות ,אבל שלך היה הפוסט המיוחל.
(אני משער שהיחיד שיידע למה זה מנהל הפורום ) והכתיבה שלו היא לא רעה, אבל זה לא הגיוני שאדם שכותב בפורום מערכת של קשת יוכל להעביר ביקורת
ככה שגם מה שהוא כתב, זה מה שההפקה אישרה. אם הוא היה כותב על נושאים אחרים, הייתי יותר מאמין לכל הסיפור.

אני מוכן להתערב שטרולים מתוסכלים אוהדי

ששרצ"ל ינסו לתקוף את עידן קפון על דו"ח מדוייק, או על מה עשה אתמול ושלשום, במקום לנסות להפריך משהו מן הדו"ח. את אותם טרולים אשאל: מה לא מדוייק בדו"ח שלו?

למעלה