תקראו את זה חשוב מאוד

shane w.l

New member
תקראו את זה חשוב מאוד

אוקיי יהיהי לי קשה להשיג הוכחות שקיאן איגן הומו .. זה רכילות ואיפשר לעשות עם זה כלום... ההוכחות היחידות שיש זה שפרסמו באתר אחד לא זוכרת את השם שלו.. פרסמו שם שקיאן יוצא כבר הרבה זמן עם זה שהיה איתם בiou הם יוצאים הרבה זמן ושמתי לב זה שמכמעט כל ראין בעצם ברוב הראיונות שתמיד שאלו את השאלה בקשר לחברה תמיד קיאן איגן אמר משהוא...וגם הוא היחידי שכמעט כל שבוע מחליף חברה זה נשמע לכם ?נורמאלי ??.. כמעט רוב ההומיאים מסתירים את זה ויוצאים עם בחורות כאילו שלא יודעו את זה ..התקשורת מנסה להסתיר את זה שלא יפסיקו לאהוב אותם.... וגם הוא היה חשפן .. זה דיי ברור לפחות אני ישתכנתי מה לעשות כל העובדות מדברות וגם הראו בקלטת אחת שהוא שומר את כל המכתבים וכל הדבריםשהמעריצות שולחות לו .. לא אמרתי שזה רע להפך אני לא רוצה שתפסיקו לאהוב את ווסטלייף לא רציתי לכתוב את זה ממש לא וחוץ מי זה גם עם הוא כן הומו אז מה... זה רק אומר דבר אחד עם תפסיקו לאהוב את ווסטלייף בגלל שקיאן הומו אז זה אומר שנדלקתם על המראה שלהם ובצדק צריך לחכות שיצא העיתון עם ווסטלייף בלא עיריום מאלא ועם תמשיכו לאהוב אותם זה אומר שאתם אוהביים אותם לא משנה מה אתה אובים את המוזיקה שלהם אוהבים אותם כ אנשים !!!!! ווסטלייף השולטים והם הראו את זה לכולם הם בשאי גינס זה אומר בכל לא יותר מי זה הם אנשים טובים אירים!!!! ועוד משהוא שרציתי להגיד על האירים רוב האירים טובים בכל הקטע שקשור לשירה משחק יש הרבה שחקנים אירים טובים וטובים מאוד מאוד יש אחד ששכחתי איך קוראים לו זה עומד לי על קצה הלשון הוא זכה בבחור הכי סקסי....בשירה זה ווסטלייף u2 שדידרו קונור רונן קיטין דיאדו ועוד מאלה מאלה מוכשרים האירים הם עם חזק שעבר הרבה מלחמות הרבה סבל .. עכשו כל לילה נהנים מהמשכאות החריפים .. והוזיקה הנהדרת שפשוט מקסימה אותי .. סתיטי קצת מהנושא היתי חיבת להוציא את זה

shane w.l

New member
זה לא מזיז לי שהוא הומו

זה לא אנשה את האהבה שלי לווסטלייף .... זה בכלל לא קשור.. כמו שכתבתי עם הפסקתם לאהוב אותם זה היה רק בגלל המראה ... ולא בגלל המוזיקה המדהימה שהם עושים הקולות פשוט ממיסים אותי מחדש מרגשים אותי ואותכן... אפילו עם הוא היה לא יודעת מה.. חייזר היתי אוהבת אותו זה החברה הזו של היום מה זה צריך להיות מה אפת לי שהוא הומו .. זה לא צריך להזיז לכם בקיצר אתן כבר יודעות את זה שהם מוכשרים הם בשאי גינס.. זה כבר אומר הכל פשוט היתי חייבת להוציא את זה .. אני לא רוצה לפתוח את הפה .. בקיצר .. זה מעצבן אותי כל הקטע הזה אני עכשו מה ה עצבניתתת אוףףףףףףףףףףףף אז מה .... יאלההה נמעס לי כבר לכתוב אז זה לא היתי צריכה להגיד את זה ...אתם יודעות את האמת ......!!!! לא משנה מה תמיד נוהאב אותום

shane w.l

New member
מישהיא יוכולה להרגיע אותייי

אני מתחרפנת.......האדרנלין עולההה איך אני עצבנית אני עכשו יוכולהה לתרוק דלתות לפוץץ את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ShiriFilan

New member
עזבו שטויות

קודם כל למי שלא יודע לקיאן הייתה חברה עד לפני חודש שהם ניפרדו אחרי שהם יצאו און אנד אוף מאפריל דבר שני, גם אם קיאן היה הומו, אז מה? כאילו, פעם אהבתי את בויזון (כשהם עוד היו קיימים) והכי אהבתי את סטיבן. אחר כך הוא הודיע שהוא הומו ועדיין חשבתי שהוא הכי חמוד. זה שהוא מעדיף בנים לא משנה את איך שהוא שר והמוזיקה שהוא כותב. הוא עדיין אותו בן אדם!

shane wife

New member
חה חה חה חה חה חה......

קיאן הומו.... חה חה חה חה חה חה חהחה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה !!!!!!!!!! i don´t think so!!!!!!!! חה חה חה חה חה חה חה !!!!

s.p.y

New member
מה אתן מאמינות לכל הצהובונים ....

הדפוקים האלו!!! משעמם להם בחיים אז הם ממציאים סיפורים! לפני איזה חודשיים הם גם אמרו שווסטלייף התפרקו! ועובדה: זה היה שקר! קיאן המתוק!!!!!!!!!

Nickys babe!!

New member
מה הקשר בכלללללללללללל?!

אוקיי..... לפני שאני אתחיל ממש להתעצבן אני אתן לך כמה עובדות על עולם הבידור : עולם הבידור זה מקום שקשה למצוא בו כיום חברה..... את לא יכולה לדעת עם נשים רוצות אותך בגלל מי שאתה או בגלל מה שאתה..... ( זה למה הרבה כוכבים לא נוטשים את החברות שלהם מלפני תקופת הפרסום ) ברגע שאתה נהיה מפורסם הרבה אנשים סתם רוצים את הכסף והתהילה שלך..... ולא בטוח עם הם אוהבים אותך או את החשבון בנק שלך!! וזה למה סביר להניח קיאן מחליף חברות..... וחוץ מזה..... למה שלא יחליף חברותתתתתת?! הוא צעיר וכוסון בטירוףףףףףףף..... וכל עוד הוא יכול..... אז למה לאאאא?! ובכלל אין קשר לזה שהוא הומו!!!!! וזה שהוא היה חשפן..... מהההההההה?! איפה הקשר בין חשפן להומווווו?! אז עכשיו כל החשפנים הומואים וכל החשפניות לסביותתתתתת?! איפה את חיההההההההה?! אז לפני שתתחילי להאמין לכל רכילות באתרים נידחים שאת רואה..... כדאי שתבדקי ת´עובדות!! נ.ב. גם אם הוא היה הומווווו..... ( מה שכבר הוכחתי שלא נראה לי ) אני ממש אבל ממש לא אפסיק להעריץ אותווווו......

eli_a

New member
ארמממ...

קודם,מה הקטע שאת כותבת את אותה אות 5 פעמים במילה? שנית, מה הקשר בין התהילה והחברים שלו לפני הפרסום לבין נטיותיו המיניות, אני לא אומרת שהוא הומו, ואין לי מושג אם כן או לא... אבל איפה הקונקשיין?

nily

New member
בקשר לשמועה על קיאן

אנשים, תעשו טובה ואל תפיצו את השמועה הזאת. ביום שקיאן איגן יהפוך להומו לא יקראו לי נילי. זה מגוחך לחלוטין ואין טעם להגיד שזה שקרי. כל הציטוטים לא אמיתיים וכל האישורים שהם נתנו בכתבה הזו שקרית לחלוטין.

KM-AIR

New member
לא נראה לי...

שקיאן הומו, אבל ימים יגידו... לדעתי דווקא מארק בקטע, ואל תשאלו אותי למה, זו תחושת בטן. מי שאני כמעט יודע בוודאות שהוא הומו זה רובי וויליאמס. ידעתי את זה עוד מימי "טייק ד´אט"

Nickys babe!!

New member
אוקיי.... אז ככה.....

הקטע של זה שרשמתי על התהילה והחברים..... זה בגלל שהיר רשמה על העובדה שקיאן מחליף חברות כל שבוע..... אז הגבתי שזה בכלל לא קשור לנטיותיו המיניות..... ובקשר לקטע של האותייות..... יש לך בעיההההההההההההההההההההההההה?! too bad!! זה הקונקיישן..... וכדאי שתקראי את הדבר שהגבתי עליו לפני שתגיבי סתם.....

אחלה תשובה!!!!!!!!!

קיאן הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא בקטע של הומואים!!!! וזה לא שאני חושבת שבגלל "שאני מכירה אותו כול כך" (כן בטח!) בגלל זה אני אומרת בכזה ביטחון שהוא לא הומו..... פשוט תסתכלו עליו...... הוא נראה לכן הומו? בכנות... ולכול המפגרות שמפיצות שמועות כאלה (נא לא להתנפל עליי כי לא התכוונתי לאף אחת באופן ספציפי!!!!) אני פשוט אומרת שמאה פעמים ביום אני שומעת דברים כאלה ולא דוקא רק על ווסטלייף אלה על כול דבר שנע הולך ושר!!!!!!! פעם אחת הייתי רוצה לומר לאנשים האלה ב-פ-ר-צ-ו-ף: what´s wrong with you people??????? get a life!!!!! ומהר!!!!! אז לסיכום: אל תדברו שטויות בסדר???? כול הקטע של "אם ואולי זה וזה יהיה......." כן, ואם לסבתא היו גלגלים היא היתה הייתה אוטובוס!!!!!!! וחבר´ה......... המבין- יבין!!!!! כועסת אפרת............

תקראו את ההודעה הראשונה חשוב.......

והנה תמונה של ה"הומו" (העלק!!!!) של קיאן הפשוש החמוד המקסים המושלם והכוסון!!!!!!!!! שהקנאים והמשמיצים- ימותו!!!!!!!!! ביי אפרת........... עכשיו.... אני לא הולכת לבזבז יותר מדי זמן על השמועות חסרות הכיסוי האלו.... מי שרוצה להאמין::::: בבקשה!!!!!!!! ומי שלא מאמין:::::: כול הכבוד!!!!! שלכם האהבה אפרת!!!!! תסתכלו בתמונה!!!!!!

למעלה