תקראו את זה חשוב מאוד

eli_a

New member
לדעתי...

אין שום קשר מצריך ביו החלפת חברות לתהילה! יש המון גברים שמחליפים בנות כל כמה ימים והם לא מפורסמים! שמעת על הביטוי "וואן נייט סטאנד"... אז אנא אל תדברי שטויות ואל תתחילי להיות לי פרשנית של הזיונים שלו! עם איך שאת כותבת..אין לי שןם בעיה ,אבל אים מישהו מעיר אולי תחשבי פעמיים על הרושם שזה נותן עליך...(בלי לפגוע!!!)

לא נפגעתי אבל.....

איזה רושם זה נותן עלי בדיוק??????? תראי לי נערה מתבגרת ממוצעת אחת שלא אומרת פה ושם מילה גסה או שתיים!!!! לדעתי זה מעיד על שום דבר מאשר דרכו של הטבע!!!!!!! את רוצה להשאר ילדה טובה של אמא ולא לכלכך את הפה שלך (חס וחלילה טפו טפו טפו....) אם זה טוב בשבילך אז סבבה!!!!!! אבל אני לא חושבת שיש איזה שהוא רושם לא נקי או התייחסות אחרת בגלל שאני אמרתי משהו גס או שניים!!!!!!!! אז...... תשמעי אני לא חושבת שיש שום בעיה איתי ובלי להעליב..... אולי כדאי שתיבדקי קודם כול את עצמך לפני שאת נותנת ביקורת על אחרים!!! כי אני בטוחה שאת ילדה נחמדה והכול אבל..... אף אחד לא מושלם..... (לא נפגעתי ממך ואני מקווה שגם את לא!!!!!!) ואולי את ועוד הרבה אחרים תחשבו שסתם בלבלתי לכם ת´מוח עם איזו הודעה מזוינת... אופס.... הודעה מפגרת!!!!!!! אבל לי זה חשוב מאוד!!!!!!!!!! אפרת....

eli_a

New member
ההודעה לא הייתה בשבילך...

אלא ל Nicky´s Babe אם אני לא טועה בשם.. אה,ו...אפרת! להומואים לא רשום גיי על המצח! הוא יכול להיות הומו ויכול להיות שלא... ואין לי בעיה עם קללות הרושם שדיברתי עליו היה ל ניקי´ס בייב על זה שהיא רושמת את אותה אות 6 פעמים במילה! מצטערת אם נפגעת! זו לא הייתה הכוונה!

אופס סליחה אני ממש ממש..........

אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מצטערת!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כזאת מפגרת!!!!!!!!!!!!!! זה בסדר את לא צריכה בכלל להיתנצל או להסביר לי שום דבר!!!!!!!!!!!!!!! זה באשמתי!!!!!!!!! אני מזה מבקשת סליחה......... סלחת לי????? אה ודרך אגב התכוונת לזה שהילדה הזאתי רושמת מילים ככהההההההההה??????? אני ממש מקווה שסלחת לי התנהגתי כמו מפגרת!!!!! ובקשר לזה שאמרת שלהומואים לא כתוב על המצח שהם הומואים אז...... יש בזה משהו זה נכון אבל..... כשאת ממש ממש ממש ממש אוהבת ומעריצה מישהו את לא רוצה להאמין לשמועות כאלה כי בלב שלי אני מאמינה שהוא לא הומו!!!!!!!!!!!!!!! וזה בגלל שאני אוהבת ומעריצה אותו כול כל............ אז מן הסתםן אני רוצה להגן עליו!!!!!!!!! את מבינה???? ועכשיו את חייבת להודות שהשמועות האלו הם אך ורק שמועות מגעילות נכון?? אין להם שום כיסוי!!!!!!!!!!!!! זה סתם טימטום של מישהו שהיה לו משעמם אז הוא החליט להפיץ את השמועה המגעילה הזאתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז............. אם הוא הומו ואם הוא לא אני תמיד תמיד תמיד אוהב אותו!!!!!!!!! קיאן - אהובי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת..... אפרת...........

Nickys babe!!

New member
אוקיי.... אז ככה.....

בלי לפגוע..... אם את חושבת שלרשום הרבה אותיות עושה רושם רע על מישהו..... אני מציעה פסיכולוג..... או שפשוט תתני לי הסבר הגיוני להמ זה שאני רושמת הרבה אותיות עושה לי שם רע..... ( אני בספק אם תצליחי..... ) דבר שני..... אם את לא מאמינה לי שיש קשר בין החלפת חברות לתהילה..... אז כדאי שתאמיני לסקוט מפייב או לקיאן..... שאמרו את זה בכתבה שקראתי בעיתון צרפתי ( אני יודעת צרפתית ) ..... אני , בניגוד לך , לא סתם ממציאה דברים וחושבת שאני הכי חכמה..... אני יודעת מה זה וואן נייט סטאנד..... ואני לא חושבת ( ואני מדגישה שזה הדעה שלי..... ) שקיאן הוא אחד שינצל בנות!! אבל עם זה מה שאת חושבת..... סבבה טוב, זה הכל..... שלך , נעההההההההה ( בכוונה עם הרבה ה´ )

ShiriFilan

New member
תיראו...

כל אחד חושב שהוא מכיר אותם ויודע בדיוק איך הם יתנהגו במצבים מסוימים אבל בעצם אתם בכלל לא מכירים אותם! כל מה שאתם יודעים עליהם זה רק מידע שקראתם מעיתונים\ראיתם בטלוויזיה\או סתם שאתם חושבים שזה איך שהם. אני לא מתכוונת להישמע מגעילה או קרציה אבל זה כבר ממש מעצבן שכולם חושבים שהם מכירים את האופי שלהם כי אם הייתם יושבים ומדברים איתם שיחה רצינית לכמה שעות הייתם רואים כמה אתם טועים ובגדול!! אני לא אומרת שאני כן מכירה אותם טוב אבל יש כמה דברים שאני כן יודעת. למשל קיאן... הוא אולי נראה (ומראה יכול להטעות) שהוא player וכל שאר השטויות שאומרים עליו... שום דבר מזה לא נכון! כאילו ברור שהוא אוהב בחורות וזה מאוד טיבעי שהוא ישכב עם הרבה מהם אבל הוא סך הכל בחור בן 21! יש לו את הצרכים שלו כמו כל בן אדם אחר. אז עוד פעם, אני לא מתכוונת להישמע מעצבנת\קרצייה\צודקת - זה פשוט קצת מעצבן כל הקטע הזה. love always, שירי

שירי צודקת ו.............

נועה (אני מקווה שלא טעיתי בשם...) חתיכת תשובה דפקת לה..... כול הכבוד..... אישית, אני לא מבינה איזה מן רושם רע זה נותן עליך.... ממש לא.... אז תני לי לומר לך משהו ליפעמים משטויות- צריך להתעלם.... אבל לא הפעם..... את תעשי מה שבראש שלך ואל תתני לאף אחד לומר לך משהו נגד זה או סתם לדחוף ת´אף שלו........ וחוץ מזה אני חושבת שהקטע עם האותיות די נחמדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!! וזאת דעתי הכנה...... אהה ועוד משהו לילדה שרשמה את כול הקטע עם הרושם הרע....... בלי להעליב אבל.... מ-ה ה-ק-ש-ר ??????????????????????????????????????????????????????? Get A Life ומהר!!!!!!!!!!!!!!!!! (ואל תשלחי לי מכתב של כעס כי זאת הדעה שלי................))))))))))) אוהבתתתתתתתתת אתכןןןןןןןןןןןןןןן אפרתתתתתתתתתתתתתת............................ (עם הרבה ת´) (נו.... איך אני?????))))))))))

למעלה