תקראו משהו יפה

לזניה...

וואי נעשה לי פתאום קרייבינג רציני ללזניה. (חשתי צורך עז לשתף אותכם
)
 

spainbar

New member
אני לא רוצה להתרברב, בעצם כן...

אבל אני טבח מעולה, אני קצת עצלן אז לא תמיד מבשל, אבל מדברים ממש פשוטים אבל שלפעמים הם הכי טעימים כמו בראוניס או ניוקי, ועד דברים מגניבים כשאתה מזמין חברים - פילה בפילו ופטריות בר, כבד אווז (שוב) בריבת בצל ויין אדום.... כבד ברוטב שמנת יין ופטריות, וכד´ וכד´ זה כמו אתגר לקחת מתכון שאתה לא מכיר, רק קצת פאדיחה כשיש 5 אנשים מחכים למנה מדהימה ואתה מביא עוף מכובס כי שכחת לכסות את הסיר... אני הולך לאכול... ס´
 

campari

New member
לי זה קרה אתמול

שהייתי חייב (אבל חייב) לזניה, אז הלכתי לפיצה פצה ואכלתי לזניה (מצויינת, אגב), ואז, בחנות ליד, גיליתי את האוזני המן עם פסטו. איך הכל מתחבר בסוף... ונחמד לקרוא על אכילה בתחת ונשיכת כריות (אני כבר לא בטוח שאני זוכר איך עושים את זה), אם כי מנסיון גם יין לבן הולך טוב עם תחת. תלוי ביין. הומואים ופסטה היה חיבור חזק בשנות השמונים של המאה שעברה. היום לדעתי זה כבר לא תקף. בשנות ה-90 ההומואים עברו לסושי וסמים, והיום נראה לי שהקטע השולט זה אוכל אתני (סטייל גיל חובב, אוכל בוכרי ולחם ארז). אבל כל זה ממש לא מחייב. אני, למשל, מההומואים שמחממים את המרק המוכן של קנור וקוראים לזה בישול.
 
למעלה