תקראו...!!

דווקא יש לי

ואת ממש לא חייבת להאמין. האמת שנכנסתי לפורום הזה רק כי שמעתי שמדברים פה דברים לא נכונים על החברים שלי. אם תסתכלי בכרטיס האישי שלי תביני שאני בת 23 ולא אני לא מעריצה שלהם אלה אוהבת אותם בתור ידידים מאוד טובים וקרובים שלי. זה פשוט לא יפה להמציא דברים ובטח שלא להיכנס לחיים פרטיים של בניי אדם. אני לא מתכוונת לתת לכם את המסינג'ר והאיי סי שלהם בגלל שיש לי כבוד ולא אעשה זאת בלי רשותם. אתם לא חייבים להאמין לי זו כבר בעיה שלכם.אני כבר מזמן לא ילדה ולא אכנס לויכוחים מיותרים. שיהיה לכולנו יום מקסים

אוףףף

תפסיקו סתם להפיץ דברים כאלה... כולם פה בטוחות על ימין ועל שמאל שהיא צודקת במה שהיא אומרת.. אז דיי כבר! אף אחד לא יכולה לדעת כלום עד שהם יגידו את זה בעצמםםםם ואיזה כיף.. לאדם הייתה חברה -א=ד=ו=ו=ה- יש לה שם פצצתי ברמותתת!!!!

ashton20041

New member
אני מאמין ששרון דו מיני...

לפי איך שהוא רוקד אפשר להסתכל שהוא לא סטרייט סטרייט.

אדרררר

New member
אויש נו באמתתתת

ואם הם דו מיניים?! אז?! משנה לכם משהו?! ל-א תנו להם לחיות תחיים שלהם כבר למה להתערב בהכלל.. וגם אם כן לדעתי זה בסדר גמור מה לא בסדר ככה בא להם וככה יהיה.. :)

יאוו על כל דבר אתן צריכות לריב..

דיי חלאססססס.. אולי נפזיק לדבר על זהה כי גם זה לא עניננו! זה החיים שלהם אז חלאס דיי...

למה זה אמור לעניין אותנו../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

מה אכפת לנו
אנחנו אוהבות אותם בכל מצב אבל נגיד שכן אנחנו לא צריכות להיכנס אליהם לוריד..

שיעשו מה שבא להםם..זה החיים שלהם מ

ה בגלל שאנחנו מעריצות אנחנו לא יכולות להגיד להם להפסיק או להפסיק לאהוב אותם חס וחלילה אני אוהבת אותם כמו שהםם.. תחשבו כאילו זה אחד מהמשפחה שלכם אם הוא היה הומו הייתם מפסיקים לאהוב אותו...

למעלה