ואת ממש לא חייבת להאמין. האמת שנכנסתי לפורום הזה רק כי שמעתי שמדברים פה דברים לא נכונים על החברים שלי. אם תסתכלי בכרטיס האישי שלי תביני שאני בת 23 ולא אני לא מעריצה שלהם אלה אוהבת אותם בתור ידידים מאוד טובים וקרובים שלי. זה פשוט לא יפה להמציא דברים ובטח שלא להיכנס לחיים פרטיים של בניי אדם. אני לא מתכוונת לתת לכם את המסינג'ר והאיי סי שלהם בגלל שיש לי כבוד ולא אעשה זאת בלי רשותם. אתם לא חייבים להאמין לי זו כבר בעיה שלכם.אני כבר מזמן לא ילדה ולא אכנס לויכוחים מיותרים. שיהיה לכולנו יום מקסים
תפסיקו סתם להפיץ דברים כאלה... כולם פה בטוחות על ימין ועל שמאל שהיא צודקת במה שהיא אומרת.. אז דיי כבר! אף אחד לא יכולה לדעת כלום עד שהם יגידו את זה בעצמםםםם ואיזה כיף.. לאדם הייתה חברה -א=ד=ו=ו=ה- יש לה שם פצצתי ברמותתת!!!!
ואם הם דו מיניים?! אז?! משנה לכם משהו?! ל-א תנו להם לחיות תחיים שלהם כבר למה להתערב בהכלל.. וגם אם כן לדעתי זה בסדר גמור מה לא בסדר ככה בא להם וככה יהיה..
ה בגלל שאנחנו מעריצות אנחנו לא יכולות להגיד להם להפסיק או להפסיק לאהוב אותם חס וחלילה אני אוהבת אותם כמו שהםם.. תחשבו כאילו זה אחד מהמשפחה שלכם אם הוא היה הומו הייתם מפסיקים לאהוב אותו...