תקשורת עם משקיעים פוטנציאליים

newshurik

New member
תקשורת עם משקיעים פוטנציאליים

שלום יש לי אישור בקשה לפטנט (ראשוניות) מרשות הפטנטים ישראלי. עשיתי עבודת הכנה (תוכנית עסקית וכו') ועכשיו הגיע הזמן למצוא משקיע למיזם. ויש לי שאלות: 1. הבנתי שהחתמה על הסכם הסודיות זה לא כלי מי יודע מה. איך אני מציג את הרעיון עם סיכויי להפגע נמוך ככל האפשר ? (דרך מצגת, תוכנית עסקית, שיחה אישית, מספר בקשה, איורים, פירוט טכני ...) 2. הייתי רוצה לקבל ליווי מקצועי בכל הקשור לקידום הרעיון. אך אני לא יכול לשלם לשירות עורכי דין. יש בסיס אחר לעבודה עם עורכי הדין בנושא הזה? 3. כחלק מהקידום של המיזם אני מתכוון לשלוח תוכנית העיסקית שלי למשקיעים פוטנציאליים. אילו פרטים אודות הרעיון אני יכול לחשוף ואילו כדאי לי לשמור בסוד ? הבעיה שהרעיון אומנם דורש ידע בפיזיקה והנדסה אך לא קשה להבין אותו וכתוצאה מכך לגנוב. השאלה הזאת היא המשך לוגי של השאלה הראשונה. תודה על התיחסות

פטנט

אם יש לך בקשה שנערכה בצורה מקצועית במשרד עורכי פטנטים, אז מצבך טוב ובצירוף הסכם סודיות (במידה ותצליח להחתים את הצד השני, דבר שברוב המקרים לא קורה) יש לך מטריית הגנה טובה. אם מדובר בבקשה שהגשת לבדך בישראל מבלי שנערכה ע"י עורכי פטנטים, שהרי לא כדאי לחשוף מידע מהותי על ההמצאה כלל שכן חשיפת מידע עלולה להיחשב פרסום קודם ולמנוע אפשרות להגשת בקשת פטנט חדשה בעתיד. כל האמור לעיל הוא כמובן כללי מאוד ואתה צריך ייעוץ פרטני. בברכה,

למעלה