"תקשור את השרוכים אתה תיפול"

"תקשור את השרוכים אתה תיפול"../images/Emo110.gif

היום נסעתי לעבודה במונית שירות. עלה נער דמוקרטי בן 13-14 ושאל איך עם המונית הוא יכול להגיע לבית ספר. כמו שקורה כל אחד אמר לו את דעתו (איפו כדי לו רדת ואיזה קו לקחת). ואז בתחנה שהוא ירד, גברת (לא ממש מבוגרת) אמרה לו "תקשור את השרוכים אתה תיפול" - ואני החנקתי צחוק גדול. זה אחד המשפטים שנשבעתי שאני לא אגיד לילדי. כל כך פולני.

מעיןבר

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo4.gif

אכן משעשע, אבל באיזה זכות היא העירה לו? כמו שאני שונאת שמתערבים לי בחיים, לא הייתי רוצה להיות במקום הנער הזה...

../images/Emo41.gifשרשור דברים מרגיזים שאנשים זרים

אומרים: ולאו דווקא קשורים לילדים ! אני אתחיל:
לא חבל על הבריאות שלך, למה את מעשנת?
את רזה מידי, מה את לא אוכלת? תבואי אלי אני כבר אדאג לך. ובתור נערה -
תרימי את החולצה - רואים לך את החזיה (כאילו אני לא שמה לב - עד שמצאתי חולצה שרואים את החזיה - את מקלקלת לי?)

ענתש

New member
חייבת להגיד שלאחרונה נגה

מעירה לאנשים ברחוב "תפסיק לעשן, זה גם עושה ריח לא טוב וגם לא בריא" לא שאכפת לי המסר (היא שאלה וקיבלה תשובות בנוגע לעישון כי זה מפריע לה, מסריח בעיקר, סבא שלה מעשן... ואנחנו בבית שונאי עישון מושבעים), אבל זה ממש מביך... אמרתי לה שלא תגיד את זה לאנשים שאנחנו לא מכירים אבל זה לא עוזר. ולעוזרת הגננת בגן היא אמרה גם "זה לא בריא לתינוק שלך" (היא בהריון).
אז אם איזו ילדה כחולת עיניים אומרת לכן את זה, תתעלמו. סליחה.

חושחושה

New member
../images/Emo6.gifאמא של... פתחת שרשור כלבבי:

בת 44, אילו בערך השנים שאני עושה דיאטות, מתייסרת, נשברת, מצליחה קצת, וחוזר חלילה, עד כאן תיאור מצב! לפני ההריון השני שלי, ירדתי במשקל, בי ס ו ר י ם רבים כמעט 25 קילו, זה היה כייף ומאוד מאוד קשה, יושבת עם אחותי בבית קפה בגבעתיים, הזמנתי קפה ונישנשתי שקית קטנה של במבה, שקית קטנה, אתן שומעות, עוברת אחת מ"יקירות העיר" שמכירה אותי מילדות, מחייכת ואומרת בקול מאוד חזק, כולם שמעו: "לא חבל אחרי שסוף סוף רזית, לאכול במבה?
אחותי היתה צריכה לקשור אותי כדי שלא אגיב כמו שרציתי! מה אתן אומרות? איזו חוצפה, נכון?

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifהערות בנושא משקל...

מישהו מהעבודה שאני לא ממש קרובה אליו, העיר לי פעם: "השמנת קצת, לא? יפה לך". (הוא כנראה התכוון למחמאה, אבל אני שונאת הערות על משקל איך שלא יהיה). לא עניתי לו ומצטערת על זה עד היום...

../images/Emo46.gifהבוס של אמא שלי היה אומר לי

"הבראת?!" יעני- נהיית בריאה- יען- השמנת. אבל להאיר לנער לקשור את השרוכים זה אמנם מצחיק, אבל לא אותו דבר כמו להעיר למשהי על המשקל. אולי הוא לא שם לב...לא חרם שימעד ויפול על הכביש או משהו?

אמא של פיונה

גם אני בגיל 14, הלכתי עם שרוכים פתוחים. נו.. כאילו - "למי יש כוח להתכופף עד לשם..." מעולם לא נפלתי.

T noki

New member
ענתש את עוד פה? אני הייתי מגייסת את

נגה שלך לפרויקט להפסקת עישון שאנחנו עושים עכשיו במרפאה שלנו. היא נשמעת לי דוגמה מצוינת, וגם שגרירת הסברה מעולה, בעיקר עם העיניים הכחולות...

ענתש

New member
כל מה שקשור בלהעניק לנו אויר

נקי יותר - אנחנו מוכנות לדגל. כמו שאמרתי, אין לי בעיה עם המסר אבל היא עוד קטנה מכדי להבין שלא מעירים כאלו דברים לסתם אנשים שאנחנו לא מכירים ברחוב.

שִירָה

New member
מה יש לכן עם עיניים כחולות?

כל העולם ואשתו מתפעלים מהעיניים הכחולות של ביתי, ורק אני לא מבינה על מה ולמה. הן יפות, כמובן, אבל עיניו החומות של בני יפות לא פחות...

רות י

New member
במוצאי שבת פיציתי את עצמי באייס קפה

ארומה. הנאגט לגמה להנאתה מהקפה, דרך הקשית. לגמה הרבה. פתאום אישה אחת צצה ואומרת לי בלחישה סמכותית: "דעי לך, שאני עבדתי עם ילדים, וקופאין זה לא בריא להם"!!!!!!! מייד המשכתי לתת לה לשתות מהקפה.

עמית@

New member
מזדהה עם עניין החזיה (החולצות

הגזורות של ימי כיתה ט'..) ואין על הערות מנשא : הוא נושם? למה הוא מכניס את זה לפה? חם/קר לו, הוא נמעך, זה בן נכון? מה, בת? אבל הוא עם כחול/תכלת/אדום/ירוק (כל צבע חוץ מורוד פסטל עם פרפרים) זה טוב לו לגב? נוח לו בכלל? (לא, *הוא* לא נושם ואני מסתובבת להנאתי עם גופה..) כשאני הייתי צעירה לא היו כאלו שטויות..

שִירָה

New member
אני דווקא מגיבה בנחמדות

על אינסוף ההערות האלו. אני מניחה שברוב המקרים הכוונה היא טובה, אז לא נעים לי להגיב בגסות או אפילו בזלזול. בדרך כלל אני אומרת, "היום הרופאים אומרים...", או "גם אני חשבתי שלא נוח לו, אבל..."

כמה שזה מעצבן. כל אחד טורח לומר

לי שהיא אוכלת את המנשא. יופי לה לבריאות. היא גם אוכלת את הידיים שלה, את הצעצועים שלה את הידיים שלי, הכתפיים שלי, החולצות שלי וכל מה שעובר לה ליד הפה. היום בתור בסופרפארם אשה אחת שלחה יד למנשא כדי להזיז לה אותו מהפה. שלחתי לעברה מבט מאיים שלא תגע בי, במנשא שלי או בילדה שלי.

למעלה