"תקשור את השרוכים אתה תיפול"

מה זה "נער דמוקרטי"?../images/Emo163.gif

אצלנו במשפחה יש את האיסור האלמותי לבנות לשבת על הרצפה, או על ספסל מאבן וכו' כדי לא "לקרר את העניינים"... אישתו של אבא שלי כל פעם מעירה לי כשאני מתיישבת על הרצפה, או רחמנא ליצלן איפשהו בחוץ על גדר או אבן או משהו. (מיותר לומר שאת נועם עשינו אחרי שישתי על התחת שבוע על שלג באוסטריה, לעניינים שלום)

lulyK

New member
כל הזמן מציעים לי להכנס להריון.

(לא מדובר חלילה בהצעות מגונות
סתם, יותם נראה להם גדול מכדי להיות בן יחיד).

מאז

New member
הערות משקל לרזות ../images/Emo46.gif

איכשהו, אנשים עם עודף משקל שוכחים את כל הרגישויות בעניין הזה כשהם מעירים לרזות. אין להם שום בעיה לומר משפטים כמו: "את נראית ממש מפחיד" "את שלד" "את לא אוכלת כלום?" "רואים לך את כל העצמות" וכד'

אמברון

New member
../images/Emo45.gif

במשרד חושבים שאני סובלת מהפרעת אכילה (ואני רחוקה מלהיות שלד. אני סתם רזה). לפני שבוע מישהי הציעה לי ללכת לטיפול בגלל ההקאות
. היא לא האמינה לי שאני אוכלת את הכמויות שהיא ראתה אותי אוכלת מבלי לרוץ להקיא את הכל אחר כך.

עמית@

New member
אויש ../images/Emo122.gif

גם לי מעירים, וגם אני רחוקה מלהיות שלד, אמא שלי מעירה לי כל פעם בטובה כמה שאני רזה, וזה בטח בגלל ההנקה והתינוקת "מחסלת" אותי, ובכלל, למה לא לתת תחליף? ואז אני בטח אשמין פלאים (טוב, היא מכירה אותי רק 26 שנים.. ולא ברור לה שזה כנראה מבנה גוף.. אולי אני צריכה לאכול תחליף)

1במיה

New member
אני שונאת שאומרים לי "טוב את בטח

לא אוכלת כלום" או "אבל את שומרת".... אז זהו שלא אני סתם רזה -קרציות

Arfilit

New member
אני קוראת את מה שאתן - הרזות -

כותבות, ואני נשבעת לכן - אני לא מצליחה להבין. באמת. לא מבינה איך רזון יכול להראות כבעיה. תהרגו אותי. אני שומעת ומפנימה, ואני מבטיחה להיזהר בעתיד - אבל לא מצליחה להבין... אני פשוט מקנאה בכן. מאוד.

שִירָה

New member
../images/Emo2.gif

את נשמעת רזה כל כך על דפי הפורום. תמיד חשבתי אותך לרזה, גבוהה, וחיוורת...

שִירָה

New member
ולך יש פני מאד צעירות עם קצת נמשים

על האף ועיניים ירוקות. טוב, התחלתי להשתטות. אני הולכת לישון.

Arfilit

New member
חיוורת - בהחלט. מאוד.

שקופה כהה - כפי שאני נוהגת לכנות את זה. גבוהה? ממש לא. 1.65 זה רחוק מגבוה להבנתי. ורזה? גם לא. לפני ההריון הייתי מאוד רזה (51 ק"ג - על אותו גובה ממש...) - והיום - אני רחוקה משם מרחק רב. רב מאוד. אני לא ענקית - אבל גם לא רזה, ויש לי הרבה מה להוריד. ולוליק - תודה. תמיד נעים לשמוע איך אני נראית בעיניך...

משוש30

New member
תגידי ואם זה היה מבוגר שהשרוכים

שלו פתוחים היית מעירה את תשומת ליבו?

../images/Emo52.gif שאני מתערבת, אבל אישי

נפל ושבר את שתי הידיים בגלל שרוך לא קשור. זאת היתה תאונת עבודה מחרידה לפני שש שנים. הייתי בהריון בגדולה. בחיים אני לא אשכח את התקופה הקשה הזאת. עד היום יש לו פלטינות ביד ימין כתוצאה מהנפילה הזאת. פולני או לא פולני - אני לא מסוגלת לראות מישהו שהשרוכים שלו לא קשורים. המחשבה על מה עלול לקרות כתוצאה מנפילה שכזאת מחרידה אותי.

למעלה