שאלום אני קמה (או קמע.. שקד- ) וצבע התחתונים שלי הוא כחול... סתם, אני רגילה....
ק קמימונת New member 4/8/05 #15 שאלום אני קמה (או קמע.. שקד- ../images/Emo6.gif) וצבע התחתונים שלי הוא כחול... סתם, אני רגילה....
G Galadriel 3000 New member 4/8/05 #17 אוקיי אז אני מיכל. אבל האמת שלא כל כך חשוב איך קוראים לי... אבל אם חשוב לך אז עכשיו את יודעת...
K kittycatbone New member 4/8/05 #21 קוראים לי יסמין..../images/Emo9.gif ואני עוד מעט יחסית בת 16... ^^ גם אם את רוצה את המסנג'ר שלי במקרה שיש לך: [email protected]
קוראים לי יסמין..../images/Emo9.gif ואני עוד מעט יחסית בת 16... ^^ גם אם את רוצה את המסנג'ר שלי במקרה שיש לך: [email protected]
א אורוש47 New member 4/8/05 #24 ../images/Emo60.gifטהה. אני אור אבל אע אני מניחה שאת יודעת את זה כבר ובלה, ראיתן? היא כתבה "......בלי לפגוע בבלונדיניות שביינכן.." היא לא רוצה לפגוע בי! she loves me!V >< :XXX (כן אמ ד"א למי שלא הבינה זה כי אני בלונדינית [בנשמה? >< ] בלה.:XXXX)
../images/Emo60.gifטהה. אני אור אבל אע אני מניחה שאת יודעת את זה כבר ובלה, ראיתן? היא כתבה "......בלי לפגוע בבלונדיניות שביינכן.." היא לא רוצה לפגוע בי! she loves me!V >< :XXX (כן אמ ד"א למי שלא הבינה זה כי אני בלונדינית [בנשמה? >< ] בלה.:XXXX)
א אורוש47 New member 5/8/05 #26 ../images/Emo60.gifשששש אל תגלי לשחר ../images/Emo98.gif ואני אגיד לך מה, אפילו אמא מסכימה איתי! שקט, אני בלונדינית וזהו. (איפה שחר כשצריך אותה?... ><)
../images/Emo60.gifשששש אל תגלי לשחר ../images/Emo98.gif ואני אגיד לך מה, אפילו אמא מסכימה איתי! שקט, אני בלונדינית וזהו. (איפה שחר כשצריך אותה?... ><)
ש ש ח ר ו נ ת New member 7/8/05 #29 פה../images/Emo98.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif ואת בהחלט בלונדינית. הכי שיש. ואם אני אמרתי אז ששששששששששששש
פה../images/Emo98.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif ואת בהחלט בלונדינית. הכי שיש. ואם אני אמרתי אז ששששששששששששש
R R o n i t k a New member 5/8/05 #27 ../images/Emo33.gifרונית../images/Emo13.gif נייס טו מיט../images/Emo98.gif האא זה חרוז! *שותקת*