תקשיבו, זה חשוב.

תקשיבו, זה חשוב. ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אוקיי, זה קשה. אבל נתגבר, בסדר? "...ho.dear god. "אנחנו לא יכולים להצביע בידיוק אם זה סרטן, אך אנו נאלצים להזמינך לבדיקות חוזרות ביום שלישי השלישי לינואר,2006." ואלו רק השורות המעטות שהכניסו אותי להלם היסטרי. מה עושים? עוד משהו יכול להשתבש? לצערי,אני מסוגלת להעביר את זה רק לפה,כי עוצמת השורות האלה פגעה בי,באותה רמה שתפגע בי משאית שנוסעת 200 קמ"ש לכיווני. בא לי לבכות, אין לי כבר מה. אני רוצה שקט. רק שקט...." זה מתוך הבלוג של ליל, ישלה סרטן בבלוטת התריס. היא קיבלה מכתב אתמול. לילצ'יק. אני אוהבת אותך בובה
, ואני פה בשבילך יפה שלי.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifליל. ../images/Emo23.gif

כשקראתי אתזה, גמלי היה חשק עז לבכות. אינלך מושג כמה כואב לי לשמוע אתזה. אני אוהבת אותך כלכך. את פשוט מדהימה. אני פה בשבילך, תמיד.

AvtipuS

New member
ליל |לב|

אמרתי לך אתמול את מה שהיה לי להגיד לך,תזכרי שזאת סה"כ מחלה וזה קטן עלייך,תישארי אופטימית תאמיני שאת עוברת את זה ואת באמת תעברי את זה, קטן עלייך! |
|. (לא יודע איך הטלפון יראה את זה אבל יש פה סמיילי מחייך, אוהב ותמיד פה בשבילך-רז,סבתא,סבטה

AvtipuS

New member
ההודעה הזאת נכתבה מהטלפון >.<

בגלל זה היא יצאה מבולגנת...

ליל ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני לא כלכך מכירה אותך אבל אני דיברתי איתך הרבה בצ'אט ואת ילדה מקסימה! תהיי חזקה אני איתך

פרקשון

New member
לילללללללל../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

תהיי בריאה ואני לא אומר סתם את תהיי אחרי שתבריאי נעשן קצת נשתה קצת נחבק עצים כל מיני דברים שאת רגילה ואוהבת לעשות.. את תראי שזה יעבור מהר וזה יהיה רק זיכרון ילדות כולם פה תומכים בך! בהצלחה

איי עידן אתה אדום

ואני אוסרת עליך ועל לילי לעשן את הסיגריות KISS המסריחות האלו.

Hezi The One

New member
וואו,אמ,אני עוד בשוק.

אמ,מה יש לי להגיד לך? קודם כל תורידי לחץ שאני בטוח שאת נמצאת בו,זו מחלה ויש לה תרופה,טיפולים וזה,זה צעד לא נעים אני מניח (ואני יכול רק לתאר) אבל את חזקה ותעברי את זה. ואת יודעת שאני פה בשבילך מתי שאת רוצה. ופשוט אמ,את תצאי מזה. כי כי אי אפשר אחרת. אוהב אותך

keeeren

New member
ליללל../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

תרגישי טוב חמודה, זה קטן עלייך אני אומרת לך.. זה יעבור כל כך מהר שאת לא תרגישי אפילו! כולנו פה בשבילך תומכים בך תמיד תמיד! תזכרי שדברים כאלה קורים רק לחזקים ולטובים ביותר מבינינו אה? את ילדה מדהימה שזה לא ישפיע עלייך חמודה!! אני לא יכולה לתאר לעצמי אפילו איך את מרגישה כרגע אבל אל תקרסי, אל תחשבי על זה אפילו, זה עובר.. אני תמיד פה בשבילך אם את צריכה את כל כך מתוקה.. שולחת לך הרבה נשיקות וחיבוקים חמים חמים והרבה בריאות..

מאמי שלי!

אני אוהבת אותך מאודמאודמאודמאוד
ואת כל מה שהיה לי ויש לי להגיד אני כבר אמרתי לך ואומר לך ולא צריך להזכיר לך שאני פה נכון.? נכון:)

ואפילו שאני הכי לא קשורה עכשיו....

זה קרה לי. בערך. שני גידולים ברגליים. בפעם השנייה איזה רופא אידיוט טרח לציין בפני את העובדה שכנראה שזה סרטן כי אחרי הצלחת הניתוח הקודם זה לא היה אמור לחזור. (זה היה שפיר גם כן לבסוף) אז באמת ילדה. אני זוכרת איך רצתי מהרופא כל הדרך הבייתה בוכה. כל דבר שתצטרכי

...../images/Emo23.gif

תהיי חזקה... את תעברי את זה.. וכמו שחלק אמרו, זה קטן עלייך... אוהבים אותך המווון.. מליון חיבוקים ונשיקות..

ליל../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

את תיהי בסדר אני מבטיחה לך אסור לך להיות עצובה אני יודעת שזה קשה אבל תחשבי חיובי רק חיובי והכל ילך חיובי אני פה למה שתירצי כל דבר בעולםם הכל יהיה בסדר הכל יהיה בסדר! והכל יהיה כרגיל ותעברי את זה ותשכחי שכל זה קרה
אני אוהבת אותך
לב|

B a m b o o o k

New member
ליל!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

אני עדיין בהלם.... ואמרתי לך כבר כל מה שאני חושבת שיש לי להגיד לך... אז רק תהיי חזקה ואני תמיד פה בשבילך יפה שלי!!!! אני אוהבת אותך הכי הכי שבעולם!

ס ט י י ק

New member
אני ממש בשוק.

ליל. אני לא יודעת איך להביע את עצמי,אבל מה שאני יודעת שהכמות דמעות שיורדות לי עכשיו לא ירדו המון זמן. אני אוהבת אותך,המון. תיזכרי שאת חזקה,יותר מהכל ובטח שיותר מהמחלה הזו. אני פה בשבילך תמיד,לכל מה שתרצי. תחשבי אופטימי,תמיד.אוקיי? אני אוהבת אותך המון.עד השמיים. תיהיי חזקה. אם תרצי אותי אני כאן זוכר אותך היטב זוכר עד שכואב יותר מדי

לילן

כן.. שילוב של ליל ואילן יהיה טוב. ובאמת יהיה טוב ואת יודעת את זה [כי את אמרת לי P: ] אז אל תתיאשי.

למעלה