תקשיבו, זה חשוב.

רותמע

New member
ליל!....

אני מקווה שאת יודעת שאני מתה עליך! אמנם לא פגשתי אותך אבל התכתבנו ואת מקסימה 3> עוד נעבור את זה.. את תראי!

dsol

New member
אין לי כל כך מה לכתוב

כי כל מה שאני ירשום לא ישתווה למה שת מרגישה אבל אם זה עוזר איכשהו אנחנו (וגם אני בפרט) פה בשבילך, למענך, לצידך לכל דבר שאת צריכה

LiLdon

New member
Moo.

ככה בערך השיער שלי עכשיו. [אני יודעת.אני משנה את השם למייקל.העצם העובדה שאני דומה לבחור נשי.] מיפ.

ליל!!!!!!! את הכי יפה בעולם../images/Emo99.gif

וכלכך יפה לך קצר!!!!! וממש אהבתי את התספורת החדשה שלך מאמי.. את תראי שעם הזמן את תלמדי להסתדר איתה :)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

בז'י אומרת: שאת פריקית.. פריקית= יפה. ואת באמת יפיופה

keeeren

New member
איזה יפההה../images/Emo99.gif

תמיד רציתי קצר ואף פעם לא היה לי האומץ.. את יודעת שרק ליפות באמת זה מתאים? זה מדהים לך!!

ziljian 1234

New member
את פשוט לא מבינה כמה את יפה.

קצר,ארוך, מזה משנה בכלל? את פשוט יפיפיה ,את מדהימה ליל ואני אוהבת אותך כל כך . אוהבת אותך מלא. ותזכרי מה ד"ר שיינקמן אמרה לך כה? :)

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif ליל-הילדה הכי יפה בגן =)

יקירתי, את תעברי את זה. את תנצחי את המחלה האוררה הזאת ואת תרגישי יותר טוף. אני אוהתב אותך המונות המונות. ותדעי שאם אי פעם תצטרכי אז אני פה בשבילך, בכל שעה ובכל מקום. אפילו סתם כדי לשתוק איתך. יהי בסדר, אני מבטיחה. אוהבת.

טולייצ

New member
../images/Emo24.gif תרגישי טוב מותק ../images/Emo25.gif

וכל החומריות הזו,וכל החיצוניות שלנו כלל לא חשובה,הכי חשוב זה מי שאנחנו באמת,אחרי כל התחפושות,הבגדים,האיפור,זה לא מה שבאמת חשוב!
את תתגברי על זה!

ללילו'ש

ליל אהובתייי... שמעתי על מה שקרה...ואני כאןן איתךך ותמידד ואני אוהבתת אותךך המוןן!
ודרך אגב השומר השווה מאנטר אז הוא שמר בפסטיגל (חחח כן הלכתי לפסטיגל
...לא אל תצחקיי). ולכולם פהה...אני אוהבת אותכםם כל כך היה לי ממש נחמד ביום ראשוןן. נויו'ש
(אם אתם בכלל זוכריםםם)

למעלה