תקשיבו לי עכשיו ותקשיבו לי טוב ! -

סנטה

New member
../images/Emo79.gif איזה מוזיקה אתם מעדיפים ? ../images/Emo79.gif

איזה מוזיקה אתם מעדיפים ואוהבים ? עכשיו בסקר ...

TGTF

New member
רעיון יפה שגיא!

רק אם אפשר אני אשמח אם תוסיף קצת סוגים רוק למשל זה יכול להתפצל לעשרות סוגים אז נגיד תעשה שניים פופ רוק (כל הרוק שיש באמ טי וי) ורוק כבד או משהו כזה כי זה ממש שונה וכנ"ל אפשר לפרט על כל דבר לפחות קצת אני יודע שזה טיפה מעיק ומסורבל אבל מצד שני יכולים ליהות אנשים שלא יצביעו בגלל הסיבה הזו אבל אחלה רעיון!

סליחה, את שירן העצבנית ?

מה קרה? את עצבנית על כולם? אני אומנם לא באילת ואני לא עוקב ממש אחרי הארועים, אבל ממה שאני קורא מידי פעם, את די עצבנית על כולם? מה ניסגר עם זה? מרקו זהו!!!

מרקו..אני לא עצבנית על אף אחד!

ולמען האמת אני גם לא אמורה לעדכן את כולם במה שקורה לי... זה פורום ...פורום..

אמממ..

רוק... בהחלט רוק, שאלת קיבלת ! מרקולית את פה אהובתי ? מהנ המצב בניצנה ?

סנטה

New member
יש לי 2 דברים לומר לכם ...

1 - קודם כל אתם בוודאי יכולים להגיב פה בקשר לסקר ולהגיד את התשובות שאתם מעדיפים , אבל תענו גם בסקר למעלה כדי שנדע בדיוק מה אתם מעדיפים , אני מקווה שאתם עושים את זה . הסקר נמצא ממש למעלה ... 2] - הסקר עודכן ונוספו לו יותר מוזיקה אז גם מי שהצביע תצביעו ...שוב

TGTF

New member
אה סליחה זאת את?

מצטער שגנבתי לך תתואר שתקי שירן :) למה מה את יודעת שניים שלושה שמות ביג דיל :)

numerw

New member
טוב...

שומע רוק פרוגרסיבי,רוק קלאסי,טראש מטאל,רוק אינסטרומנטלי,פאנק ועוד כל מיני תת סגנונות וכמובן לסוף גם קצת ג´אז.

טוב נו גם אנ אגיב..

רוק, רוק קלאסי, גיטריסטים...מרטי פרידמן... במיוחד מוזיקה אינסטרומנטלית-ללא מילים.. ג´אז.. בעצם כמעט כל סוגי המוזיקה חוז מ- מזרחית,פופ וטראנסים...

סנטה

New member
מהש אני אוהב זה ....שירן תסתכלי ...

פופ דביק ורוק מסריח [ ככה לפחות שירן אומרת שהרוק שאני שומע זה רוק מסריח , אני אוהב את בלינק ]

למעלה