תקשיבו לי עכשיו ותקשיבו לי טוב ! -

פגעתי במקום רגיש? ווואאפסס...

שגיא אמר לי להגיד לך שתורידי אי סי קיו 2002.....אולי זה יעבוד אצלך במחשב.....לפרטים נוספים...חייגי לשגיא כי אין לי מושג למה הוא התכוון....

סנטה

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אז ככה ...

שירן לדעתי איסייקו 2002 יצלח לעלות לך למחשב ... אז תלכי לאתר www.goop.co.il ושם את תראי שיש לך למטה תוכנה מומללצת אייסיקו 2002 תוריד אותה יש לי הרגשה שזה יעבוד !

תודה על הסיוע!

אני יודעת הוא אמר לי.. הוא כבר יבוא אלי ויוריד לי...אי סי קיו בלבד..לכל אלה עם הראש הכחול!

טוב הנה זה בא...../images/Emo90.gif

זה מאוד קשה לי.....אבל החלטתי לעשות את זה.....שירן....מממ...איך אני יגיד לך את זה......אני לסבי....

סנטה

New member
יש לי משהו לומר לא אני לא לסבי ...

אני עשכיו נשבע ביום הזה שבא ! שמי שיפתח שרשור חדש אני הורג אותו יש לנו פה שיא שירן ועדי תמשיכו לדבר בפורום אני רוצ שיא חדש !

היי אתם יודעים מה

אני חושבת שרוק ישראלי שולט במיוחד היהודים!!! משינה!!! ומוניקה סקס!!! ואם יורשה לי בשם שחף עברי לידר!!! וארכדי דוכין!!!

Starway

New member
תגובה בשם הגברים כולם...

אילון ידידי... צא מהספרים ופקח את העיניים... כולנו (גברים) אוהבים את בריטני ספירס!!!!!! אבל מהסיבות הלא נכונות לזמרת.... יצא דווקא קצת עמוק לא??? אילון אל תשכח לעדכן אותי...

Starway

New member
כן בוודאי..

אני בטוח שלישבן העופרת שלה אין שום קשר לעניין... דרך אגב.. קלי מינוג שווה הרבה יותר... אבל היא כבר אמא ובת 40 אז זה די דוחה ...

שירן? האים זוהיא ציניות בקולך?

שאני אזכיר לך את התקופה שבה מהלנו בקטינים... תזכירי לי שוב לצלילי איזה שיר גיל "אהובך" וחברותיו הרבות רקדו שם? מממממממממממממממממ אולי בריטני

סנטה

New member
תקשיבו לי עכשיו ותקשיבו לי טוב ! -

ולא אני לא מאיים , מה קורה אנשושים ? הכל טוב יופי טופי אז ככה אני עשיתי סקר של מוזיקה , בפורום יש יותר מ6 אנשים שהצביעו לסקר ! אז תענו לסקר מוזיקה בבקשה... נו בבקשה ... מיש לא ענה ! שיענה עכשיו עשכיו עכשיו זה נמצא למעלה רשום סקר תלחצו תצביעו השפיעו אוהב תמיד סנטה פה ... !

למעלה